Įkraunama...
Įkraunama...

Po kiek laiko draugystės apsigyvenote kartu?

mes tai jau 2 m draugaujame, bet dar negyvename.

Kadangi nuomojuosi buta, tai 'vardan taupymo' karta pasiule pas ji keltis su salyga kad apmokesiu musu komunalinius, nes jis atseit moka paskola uz buta. Man buvo labai keista, kad tureciau dar jam MOKETI (suprasciau jei komunalinius-tik ta ka as isnaudojau, bet deja...).
Pasveriau visus + ir - ir supratau, kad neverta man nei finansiskai nei moraliskai (esu labiau tos nuomones, kad gyventi kartu - tik planuojant jau seima). Kai nores seimos, manau pats kviesis moteri i savo namus ir be salygu...

Kad nekurti naujos temos - pasidalinkite mintimis, kokiomis salygomis ju apsigyvenote kartu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spra: 13 gegužės 2012 - 20:44
QUOTE(Spra @ 2012 05 13, 21:43)
Kad nekurti naujos temos - pasidalinkite mintimis, kokiomis salygomis ju apsigyvenote kartu?

man tai labai keistai,kvietesi gyventi bet komunalinius tau moket reiktu,nu ziauru doh.gif o pas mus situacija buvo tokia kad dar negyvenant pas mus lt buvo jau bendri smile.gif viskuo dalinomes tiek auto ir panasiai,o ir tai kadangi jautem kad esam vienas kitam skirti,o ir buti atskirai nesinori(nors jis del manes net i baraka atsikrauste kad tik galetu ilgiau buti kartu)tad lygiai metuku proga susiradom buta ,tai buvo abieju iniciatyva nes pakalbejom ir nusprendem kad norim gyvent galiausiai ir kurti seima,po 1m ir 3menesiu gyvenimo kartu o is viso po 2metu ir 3menesiu draugavimo pasipirso,is stai jau uz dvieju menesiu tuokemes ,ir gaminam leliuka wub.gif
Atsakyti
mes apsigyvenom po metu draugystes per atstuma kaune(vilnius-kaunas), pagyvenom 1 mėn, bet pasirodo brangusis buvo nesubrendes siam laikui, todel vel persikraustem pas tevus. Tada praejus dar 2 metam vel nuo praeito rudens apsigyvenom kartu, bet jau pas mane vilniuje ir kol kas viskas gerai.
Papildyta:
o sąlygų jokių nebuvo, tik labai didžiulis noras buvo būt kartu:) 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Crystaline @ 2012 05 15, 11:50)
mes apsigyvenom po metu draugystes per atstuma kaune(vilnius-kaunas), pagyvenom 1 mėn, bet pasirodo brangusis buvo nesubrendes siam laikui, todel vel persikraustem pas tevus. Tada praejus dar 2 metam vel nuo praeito rudens apsigyvenom kartu, bet jau pas mane vilniuje ir kol kas viskas gerai.
Papildyta:
o sąlygų jokių nebuvo, tik labai didžiulis noras buvo būt kartu:) 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

pamenu tave kai buvai kazkoke tema uzvedus kad paskubejai su bx apsigyvent,tai manau abu buvot dar tam nepribrende smile.gif
Atsakyti
Gal po keliu menesiu draugystes ar pusmecio g.gif ,ir iki siol kartu jau 5 metai 4u.gif ,auginam dukryte bigsmile.gif
Atsakyti
Čia palyginti greitai mes susisukom - po mėnesio blush2.gif Bet tikrai nesigailiu, nes padėjo labiau vienas kitą pažinti.
Atsakyti
Po 4 savaičių smile.gif Tiesiog susiklostė palankios aplinkybės abiems, o taip būtų nebent po pusmečio. Kolkas viskas klostosi puikiai smile.gif
Atsakyti
5 metai kartu ir kolkas gyvenam atskirai. Kažkaip nėra dar poreikio kartu tą buitį kurti. Gal esu kažkiek senamadiška, bet man atrodo, kad kartu reik apsigyvent anksčiausiai tada, kai jau susižadi, arba pradedi po biškį planuot vestuves. O tas argumentas kad reik pagyvent tam, kad žmogų pažint buityje, tai manau jei ilgai draugauji tai ir taip pažįsti pakankamai jau tą žmogų. O jei jau kartu gyvent prieš vestuves tai max kokius metus. Tiek laiko tikrai užtenka kad suprast, ar galėsi su tuo žmogumi buitimi dalytis visą savo likusį gyvenimą. O gyvent ten po 4-5 metus susimetus, tai ko po to tos vestuvės vertos? antspaudo pase? Plius ir merginai garantijų kažkokių dėl ateities jokių.. Tegul neįsižeidžia forumietės, kurios gyvena ilgus metus su vaikinu be vestuvių, čia tik mano asmeninė nuomonė, niekieno nenorėjau kritikuoti. Tiesiog matyt padarė man įtaką pusseserės atvejis, kai baigusi mokyklą su vaikinu apsigyveno, išgyveno gal kokius 5 metus kartu, o kai užsimindavo apie vestuves išsisukinėdavo bachūrėlis. Kol galiausiai metė mano pusseserę. Dabar su kitu jau kokius 4 metus gyvena, vestuvėm kolkas nekvepia, o laikas eina, jai jau 29 metai.. doh.gif
Atsakyti
sveikos

paskaiciau tema ir vienas dalykas aiskus - kiek zmoniu tiek nuomoniu, kiekvieno gyvenimas skirtingas smile.gif
as su vyru pradejau gyventi po pazinties praejus geram men. blush2.gif nes jis turi savo buta , gyveno vienas, o as su tevais.
po 1,5 metu draugystes ir gyvenimo kartu siu metu 06 01d. susituokeme tongue.gif
dabar planuojame vaikucius .
Atsakyti
kartu apsigyvenom po vestuviu. o tuokemes palygint greitai - pradraugave metus.
Atsakyti
Mes su savo vyruku apsigyvenom po dviejų mėn. draugystės smile.gif Šiaip nelabai norėjau bet gavosi taip,kad mano kambariokė susirado draugą ir su juo gyventi nusprendė, todėl man reikėjo grietai ieškotis kito varianto, o maniškis juokais pasiūlė,kad galiu pas ji,tai ir sutikau biggrin.gif bet viskas gavosi super smile.gif dabar esam lb lb laimingai vedusi pora biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Spra @ 2012 05 13, 21:43)

Kadangi nuomojuosi buta, tai 'vardan taupymo' karta pasiule pas ji keltis su salyga kad apmokesiu musu komunalinius, nes jis atseit moka paskola uz buta. Man buvo labai keista, kad tureciau dar jam MOKETI (suprasciau jei komunalinius-tik ta ka as isnaudojau, bet deja...).
Pasveriau visus + ir - ir supratau, kad neverta man nei finansiskai nei moraliskai (esu labiau tos nuomones, kad gyventi kartu - tik planuojant jau seima). Kai nores seimos, manau pats kviesis moteri i savo namus ir be salygu...

Kazkaip idomiai cia. suprasciau, jeigu pasilytu komunalinius dalintis, o cia taip iskart blink.gif aisku, gal jam irgi nelengva paskola moketi...

Mes apsigyvenome po 2-3 men. gal ir skubotai, bet nei kiek nesigailiu 4u.gif
Atsakyti