Mes issiskyreme po mazdaug 3,5 metu, po menesio visgi vel susiejome ir iskart pasiule kartu gyventi, matyt bijojo, kad nepabegciau, ir dabar labai graziai gyvename 1,5 metu
Pradėjom draugauti gruodžio 31, o kartu apsigyvenom kovo balandį, tai maždaug po 3,5mėn. Ir esam laimingi iki šiol
Pradėjome kartu gyventi po 7 metų draugystės
Prieš tai 2 metus pas mane nakvodavo kiekvieną dieną tačiau negyvenom kartu
Prieš tai 2 metus pas mane nakvodavo kiekvieną dieną tačiau negyvenom kartu
Po 5 mėn draugystės
Mazdaug po menesio
QUOTE(Fantastique @ 2011 09 14, 14:38)
Sveikutės
Turiu paprastą klausimą: po kiek laiko draugystės apsigyvenote kartu su vaikinu? kuris pirmas apie tai pradėjo šnekėti? Na, situacija mano tokia, kad su vaikinu draugauju dar tikrai labai trumpai (skaičiuojant mėnesiais), o jis jau reiškia norą gyventi su manimi. Pats pagrindą po kojomis jau turi, pinigėlius uždirba, mokslus baiginėja ir tėra dviem metais už mane vyresnis aš pati nuomojuos butą, esu studentė ir dar turiu mažą darbelį. Patarimų man nereikia- aš apsisprendusi nepradėti gyvenimo kartu taip anksti. Labai bijau netekti nerūpestingos draugystės metų, praleisti šį etapą ir iškart lėkt rūpintis namais, buitimi todėl noriu šiaip jūsų paklausti, kokios buvo jūsų situacijos ir po kiek laiko apsigyvenote kartu?
Turiu paprastą klausimą: po kiek laiko draugystės apsigyvenote kartu su vaikinu? kuris pirmas apie tai pradėjo šnekėti? Na, situacija mano tokia, kad su vaikinu draugauju dar tikrai labai trumpai (skaičiuojant mėnesiais), o jis jau reiškia norą gyventi su manimi. Pats pagrindą po kojomis jau turi, pinigėlius uždirba, mokslus baiginėja ir tėra dviem metais už mane vyresnis aš pati nuomojuos butą, esu studentė ir dar turiu mažą darbelį. Patarimų man nereikia- aš apsisprendusi nepradėti gyvenimo kartu taip anksti. Labai bijau netekti nerūpestingos draugystės metų, praleisti šį etapą ir iškart lėkt rūpintis namais, buitimi todėl noriu šiaip jūsų paklausti, kokios buvo jūsų situacijos ir po kiek laiko apsigyvenote kartu?
mes po 4 metų, kai aš baigiau studijas. iki tol važinėdavom vienas pas kitą 200km. sunku būdavo neismatyt, bet džiaugiuosi, kad turėjau studentiškus metus be to, tai ir galimybė išbandyt vienas kitą, išmokt jaust ribas, bet kartu ir nepraleist linksmybių
Po vedybų, t.y. dviejų draugystės metų
Pazinojom vienas kita koki menesi, darbe reze sparna apie mane, tada seke pirmas pasimatymas, gryzom pas mane naktines arbatos ir ................ jau 6 metai kaip turim savo seima
su ex po 3 savaiciu pazinties gyvai ir 2 menesiu (ar 1) susirasinejimo, nes jis buvo kitoj saly. o dabar viskas eina link to po 8 men susirasinejimu, keliu pasimatymu, barniu