Įkraunama...
Įkraunama...

Po kiek laiko draugystės apsigyvenote kartu?

Mes issiskyreme po mazdaug 3,5 metu, po menesio visgi vel susiejome ir iskart pasiule kartu gyventi, matyt bijojo, kad nepabegciau, ir dabar labai graziai gyvename 1,5 metu smile.gif
Atsakyti
Pradėjom draugauti gruodžio 31, o kartu apsigyvenom kovo balandį, tai maždaug po 3,5mėn. Ir esam laimingi iki šiol smile.gif
Atsakyti
Pradėjome kartu gyventi po 7 metų draugystės doh.gif lotuliukas.gif
Prieš tai 2 metus pas mane nakvodavo kiekvieną dieną tačiau negyvenom kartu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xernesta: 22 balandžio 2012 - 13:40
Po 5 mėn draugystės smile.gif
Atsakyti
Mazdaug po menesio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fantastique @ 2011 09 14, 14:38)
Sveikutės  ax.gif 
Turiu paprastą klausimą: po kiek laiko draugystės apsigyvenote kartu su vaikinu?  smile.gif  kuris pirmas apie tai pradėjo šnekėti? Na, situacija mano tokia, kad su vaikinu draugauju dar tikrai labai trumpai (skaičiuojant mėnesiais), o jis jau reiškia norą gyventi su manimi. Pats pagrindą po kojomis jau turi, pinigėlius uždirba, mokslus baiginėja ir tėra dviem metais už mane vyresnis  ax.gif  aš pati nuomojuos butą, esu studentė ir dar turiu mažą darbelį. Patarimų man nereikia- aš apsisprendusi nepradėti gyvenimo kartu taip anksti. Labai bijau netekti nerūpestingos draugystės metų, praleisti šį etapą ir iškart lėkt rūpintis namais, buitimi  smile.gif  todėl noriu šiaip jūsų paklausti, kokios buvo jūsų situacijos ir po kiek laiko apsigyvenote kartu?  blush2.gif

mes po 4 metų, kai aš baigiau studijas. iki tol važinėdavom vienas pas kitą 200km. sunku būdavo neismatyt, bet džiaugiuosi, kad turėjau studentiškus metus 4u.gif be to, tai ir galimybė išbandyt vienas kitą, išmokt jaust ribas, bet kartu ir nepraleist linksmybių drinks_cheers.gif
Atsakyti
5men susirasinejimo ir paskui 3 pasimatymu gyvai.
Atsakyti
Po vedybų, t.y. dviejų draugystės metų smile.gif
Atsakyti
Pazinojom vienas kita koki menesi, darbe reze sparna apie mane, tada seke pirmas pasimatymas, gryzom pas mane naktines arbatos ir ................ jau 6 metai kaip turim savo seima rolleyes.gif
Atsakyti
na o mes susirasinejom apie 1men, po to susitikom, po keliu pasimatymu jau savaitgalius visus kartu leidom ir po 3mėn apsigyvenom kartu:) jau dveji metai prabego mes esam susituoke ir laukiam mazylio:)
Atsakyti
buvom grupiokai,po menesio bendravimo jis atsikele i mano baraka,lygiai po metu apsigyvenom kartu,ir stai jau beveik 3metai kasdien kartu bei ruosiames vestuvems wub.gif
Atsakyti
su ex po 3 savaiciu pazinties gyvai ir 2 menesiu (ar 1) susirasinejimo, nes jis buvo kitoj saly. o dabar viskas eina link to po 8 men susirasinejimu, keliu pasimatymu, barniu smile.gif
Atsakyti