Įkraunama...
Įkraunama...

Po kiek laiko draugystės apsigyvenote kartu?

Apsigyvenome kartu po menesio draugystes smile.gif ir jau sesi metai,kaip esame vede smile.gif
Atsakyti
Apsigyvenom greit kartu, po kokios savaitės, nes man nuomos sutartis baigės, tai atsikrausčiau pas MB, o kad nereiktų nuomotis "susimetem" ant bendrabučio , vede jau 6 metai, auginam dvi dukrytes wub.gif aiksu bendrabutyje nebegyvenam lotuliukas.gif
Atsakyti
Oficialiai apsigyvenome kartu praėjus 6 mėnesiams nuo pažinties, 3 mėnesiams nuo draugystės pradžios. Iniciavau šitą žingsnį aš biggrin.gif

tiesiog labai daug laiko praleisdavau pas jį, nakvodavau savo nuomojame bute kartą ar du per savaitę. Labai pavargau važinėti namo pas save vis kažko pasiimti (tai švarkelio, tai batelių, tai kokios kosmetinės priemonės), tad vieną rytą pasakiau, kad pavargau nuo tokio tokio tąsymosi, kitas dalykas - esu labai užsiėmus mokslais ir darbu, tad realiai galėjome matytis tik retais vakarais ir savaitgaliais; taigi tai maniškiam buvo kaip užuomina, kurią jis gerai suprato ir po kelių dienų pakvietė gyventi kartu pas jį.

Nesigailiu neva prarastų laisvės dienų smile.gif Dabar nors ir būna, kad neturim laiko kažką veikti, bent jau galim džiaugtis vienas kitu darydami savo darbus ar prie vakarienės stalo smile.gif buitis mūsų santykių neprislopino, atvirkščiai - gyvenimas kartu leido greičiau vienas kitą pažinti, pamėgti ir džiaugtis kiekviena akimirka kartu.

Nors dar neplanuojam vestuvių, bet tikiu, mūsų santykiai susiklostys puikiai, o tas tikėjimas pagrįstas įveiktu išbabdymu "gyvenimas kartu" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovitele78 @ 2012 03 09, 14:56)
Apsigyvenome kartu po menesio draugystes smile.gif ir jau sesi metai,kaip esame vede smile.gif

thumbup.gif nu šaunuoliai, taip ir toliau
Atsakyti
Apsigyvenome kartu praktiškai po 4 metų draugystės smile.gif
Tačiau jeigu ne tam tikros aplinkybės, turbūt dar iki šiol kartu negyventume g.gif
Atsakyti
Po 10mėn pradėjom nuomuotis kartu, nors iki tol buvau laaabai dažnas svečias pas jį, o jis pas močiutę gyveno biggrin.gif kambariokė net pamiršdavo kaip atrodau (studentavau tada)
Atsakyti
vasara susipazinome , ziema pradejome gyventi kartu ir vasara jau tuokemes, ir sesti metai jau kartu thumbup.gif
Atsakyti
Apsigyvenom kartu po 10 men nuo susipazinimo. Kartu esam jau beveik 7 metai . 1,5 metu kaip vede ir auginam 3 metu dukryte wub.gif
Atsakyti
Kartu gyventi pradėjom po metų draugystės, dabar jau septinti metai kartu, esam susituokę ir turim metukų sūnelį smile.gif wub.gif
Atsakyti
Apsigyvenome po puses metu draugystes.smile.gif
Atsakyti
Apsigyvenom kartu po 5,5 metu, dar po metu susituokem, kartu jau is viso 13 metu.
Atsakyti
Mes kartu apsigyvenome gana greitai, kažkur po pusmečio nuo pažinties pradžios. Tiesiog susiklostė situacija, kad man reikėjo išsikelti iš gyvento buto, o jo kambariokas taip pat išsikėlė, tai ilgai ir nesvarstėm ir persikrausčiau. Nė trupučio nesigailiu tokio žingsnio smile.gif
Atsakyti