Įkraunama...
Įkraunama...

Po kiek laiko draugystės apsigyvenote kartu?

po savaites ir jau 6 metai kartu, o antri vede smile.gif
Atsakyti
Po puses metu kartu apsigyvenome 4u.gif dabar jau planuojame vestuves smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Etinija @ 2012 02 23, 15:54)
Po puses metu kartu apsigyvenome 4u.gif dabar jau planuojame vestuves smile.gif

O kiek laiko apskritai esat kartu?smile.gif
Atsakyti
o mes kartu apsigyvenom dar pries draugyste biggrin.gif galvojom, kad bus tiesiog neipareigojantys santykiai, bet jie labai greit issivyste i meile..
Atsakyti
QUOTE(pūkuotas @ 2012 02 24, 17:10)
o mes kartu apsigyvenom dar pries draugyste biggrin.gif galvojom, kad bus tiesiog neipareigojantys santykiai, bet jie labai greit issivyste i meile..

va čia tai geras biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
8 metai ir beveik nieko bendro...
Papildyta:
QUOTE(pūkuotas @ 2012 02 24, 17:10)

uzskaitau biggrin.gif
Atsakyti
Maždaug po puses metų draugystės apsigyvenom kartu. Ir toliau laimingai gyvenam. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Myliu vaikus @ 2012 02 26, 00:22)
8 metai ir beveik nieko bendro...

Kaip suprasti nieko bendro?
Atsakyti
Kartu apsigyvenome po mėnesio draugystės, bet iki to laiko buvom pažįstami. Tai manau šiek tiek suminkština situaciją. Laimingai kartu gyvenam ketvirtus metus ir jau nestuke.gif . Buitis netrukdė mūsų santykiams, nes mokėjom ieškoti kompromisų. Aišku, didžiausias pliusas , kad mano vyras superinis pagalbininkas cool.gif , tai irgi suminkština situaciją.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jasminum: 04 kovo 2012 - 09:40
Mes lygiai po 2 savaiciu kai susipazinom. Po susipazinimo dienos po savaites jis man paskambino ir nuejome i pasimatyma. Dar savaite jis pas mane pasilikdavo, o jau po antrojo susipazinimo savaitgalio kartu pradejome gyventi. Kol kas gyvenam jau pora metu. Graziai sutariam. Vis delto, spontaniskumas kartais i nauda. matyt, tokiems staiga sprendimams labiau intuicija veikia, o ne sveikas protas, kuris viska apskaiciuoja.
Atsakyti
mes mazdaug po menesio lotuliukas.gif
Atsakyti
Po šiek tiek daugiau nei 2m.
Atsakyti