Įkraunama...
Įkraunama...

Po kiek laiko draugystės apsigyvenote kartu?

QUOTE(smlga @ 2012 01 24, 16:49)
Tai matai pykai, pykai, ant vaikino, bet vistiek likimas savo padarė thumbup.gif

jo , juokingiausia tai jog jis pirma karta mane pamates kai man buvo 12 ar 13 metu pasake kai uzaugsi busi mano zmona .. blush2.gif tai va uz 5men planuojam vestuves po 5 bendro gyvenimo metu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirenaa @ 2012 01 25, 23:03)
jo , juokingiausia tai jog jis pirma karta mane pamates kai man buvo 12 ar 13 metu pasake kai uzaugsi busi mano zmona ..  blush2.gif  tai va uz 5men planuojam vestuves po 5 bendro gyvenimo metu  thumbup.gif

čia tai išvis gerai, tikiuosi daugiau nebus tarp jūsų pykčių ir išsiskyrimų. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes su MB pradejome kartu gyventi po 7 men draugystes ir iki siol kartu gyvename biggrin.gif
Atsakyti
Mes su MB žadame kartu oficialiai pradėti gyventi Kovo mėnesį- po 6 mėnesiu draugystės smile.gif
Atsakyti
Na pas mus ilga istorija, mes pazystami jau seniai,jis mane mate pirma karta kai man buvo kokia 12, na o keliai susikirto,kai man buvo 20 ir pradejom gyvent kartu po poros menesiu draugystes, kartu jau virs 6metu mirksiukas.gif
Atsakyti
Kartu gyvent pradejom po vestuviu.Pries tai likdavom vienas pas kita miegot,bet dantu sepetukai buvo savuose namuose...
Atsakyti
Skirtingose lovose nebemiegojom po 1.5 mėn draugystės smile.gif
Atsakyti
mes kartu gyvenom jau po menesio draugystes smile.gif pamazu pamazu ir sumetem smutkes wub.gif
Atsakyti
Pradejom gyventi kartu po metu, bet tik todel, kad tuos metus as mokiausi kitame mieste. smile.gif Taciau jau nuo draugystes pradzios visus savaitgalius ir laisvas dienas "gyvendavom" kartu. biggrin.gif
Atsakyti
Mes pradejome kartu gyventi lygiai po metu draugystes smile.gif Jau jis daug anksciau butu norejes, bet buvau prigalvojusi, kad gyvensiu kartu kai jau pasipirs ir pan... Taciau pasikalbejom, kad jam nepabandzius gyventi apie vedybas sunku galvoti, tai nusileidau... Jau keli menesiai kartu gyvenam ir abu vienas kitame atrandame nauju bruozu, geru ir nelabai. Pazinus vienas kita abiems bus aiskiau ko noresime ateityje smile.gif
Atsakyti
Po 3 su biskiu metu draugystes. Dabar manau, kad per anksti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelda @ 2011 09 14, 14:45)
Mes kartu apsigyvenom praejus keliem men po musu pazinties dienos  smile.gif  smile.gif  O, kurio tai buvo iniciatyva net nznau...kazkaip savaime pas mus viskas taip gavosi  smile.gif

Pas mus panasi situacija:) tik trupuciuka maziau negu du menesiai buvo praeje nuo draugystes pradzios. Iniciatyva buvo labiau is jo puses, as nebuvau linkus taip skubeti, bet viskas irgi ivyko savaime, ir nesigailiu. Db tuoj trys metai kai gyvenam kartu. Ir kada gi geriau pazinsi zmogu jei nebunant kartu su juo kiekviena diena. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(zvejys1 @ 2012 02 10, 18:09)
Kartu gyvent pradejom po vestuviu.Pries tai likdavom vienas pas kita miegot,bet dantu sepetukai buvo savuose namuose...

Na, as tai nei uz ka netekeciau nepagyvenus kartu. Bet puiku, jei bendras gyvenimas po vestuviu nenuvyle smile.gif
Atsakyti