O mes oficialiai kartu gyventi pradejome mazdaug po metu draugystes.
bet jau po keleto menesiu as vis dazniau pas ji pasilikdavau miegoti. dienas - naktis kartu leisdavome.
kartais pasiilgstu tos galimybes nueiti i pasimatyma su MB ir kad jis nematytu to pasiruosimo proceso.. kad pamatytu is kart grazia..
kai kartu gyveni, matai visko.
beje, del gyvenimo kartu daznam tikriausiai uzsitesia tas iki vedybinis laikotarpis kam tuoktis, jei ir taip gerai.
mes jau beveik 7 metai kartu
Na mes apsigyvenome, po pusmečio, gal šiek tiek mažiau, nakvojimai pas viens kitą prasidėjo dar anksčiau
Dabar gyvename antrus metus kartu ir tuokiames kita vasara
apsigyvenom kartu po 2 savaiciu draugystes, susituokem po 1.5 metu draugystes.
Draugavom dar tik 10 dienų, kai jis pareiškė, kad norės su manim gyventi Pasijuokiau ir tiek Nes netrukus išvažiavau keliems mėnesiams studijuoti į užsienį... Po grįžimo, labai sunkiai sekdavosi atsisveikinti, vos ne per naktį mašinoje prasėdėdavom ir neišeidavo iš jos išlipti ir eiti namo... Galiausiai teko kartu apsigyventi, nes kitaip tiesiog nebuvo įmanoma... Tai nuo draugystės pradžios buvo kokie gal 5 mėn. praėję... Jei ne tos studijos užsienyje, tai ko gero dar ir greičiau viskas būtų vykę...
Šmirinėjau po temas, tai ir pati pasisakysiu po beveik 7 metų draugystės apsigyvenom kartu. Dar nė pusmetis nepraėjo, vis dar šlifuojamės- tai peiliais svaidomės, tai šeimyniškai burkuojame. Laužomės ragus, abu stengiamės. Jei įdomu, kodėl taip ilgai nepraėjom sukti lizdo - mokėmės skirtinguose miestuose, aš čia taip išdavikiškai palikau savo gimtą miestą, todėl teko 5 m. lakstyti pirmyn-atgal
Sunku pasakyti, nes ir pries oficialiai apsigyvenant uzsibudavau savaitgaliui ir ilgiau
O siaip tai mazdaug po 2-3 men
O siaip tai mazdaug po 2-3 men
Po 6 mėnesių (viskas baigėsi,gražiom vestuviukėm,ir dviem šauniais bernužėliais )
Buvo ne pilni metai kai pradejo kartu gyventi,o del kalbejimo tai niekas apie tai nesikalbejo tesiog mes su senele po senelio mirties likome vienos ir jis be visokiu kalbu pas mus atsikrauste
pirma draugystes diena skamba keistai bet mes turejom ilga priesistore.. budami jauni draugavome paskuj issiskyreme 3metus buvome atskirai mano iniciatyva, jis tuos tris metus manes sieke nezmoniskai ,nese geles , dovanas, rase sms ir pan ir taip tris metus.. paskuj isvaziavo i uzsieni nes norejo but toliau nuo manes jog pamirstu nes as taikytis nenorejau.. kazkaip po kiek laiko pradejom susirasinet susirasinejom ilgai ilgai kol jis mane pakviete pas save i uzsieni.. nusprendziau vaziuot .. tai va nuvaziavau pas ji ir jau gyvename kartu beveik 5 metus ir ruosiames vestuvems
Draugavom jau 2 metai, kai pradėjom gyventi kartu. Bet jau po poros mėn draugystės likdavau nakvoti savaitgaliais pas jį apie gyvenima kartu kalbėjom senokai, bet aš neturėjau darbo atsirado darbas ir išsikėlėm gyventi kartu dabar vestuves planuojam
QUOTE(Sirenaa @ 2012 01 20, 23:01)
pirma draugystes diena skamba keistai bet mes turejom ilga priesistore.. budami jauni draugavome paskuj issiskyreme 3metus buvome atskirai mano iniciatyva, jis tuos tris metus manes sieke nezmoniskai ,nese geles , dovanas, rase sms ir pan ir taip tris metus.. paskuj isvaziavo i uzsieni nes norejo but toliau nuo manes jog pamirstu nes as taikytis nenorejau.. kazkaip po kiek laiko pradejom susirasinet susirasinejom ilgai ilgai kol jis mane pakviete pas save i uzsieni.. nusprendziau vaziuot .. tai va nuvaziavau pas ji ir jau gyvename kartu beveik 5 metus ir ruosiames vestuvems
Tai matai pykai, pykai, ant vaikino, bet vistiek likimas savo padarė