aciu merginos ten tas raudonas taurej tai zvake apvali tortas biski aptirpo nuo karscio, bet vistiek skanus buvo
Papildyta:
aciu merginos tas raudonas bumbulas tai zvake
leguška, labia viskas nuostabu ir žavinga.... o jau pati boružėlė kokia žavi ir miela mergytė
o sakykit, tos ilgos suktos lazdelė-- kas ten per patiekalas? čia pirktos ar pačios gamintos?
ir dar sudomino taurė stovinti už lazdelių? ten koks gėrimas, kremas ar žvakė ?
o sakykit, tos ilgos suktos lazdelė-- kas ten per patiekalas? čia pirktos ar pačios gamintos?
ir dar sudomino taurė stovinti už lazdelių? ten koks gėrimas, kremas ar žvakė ?
gal kas gera nuoroda turit tu pompom kamuoliu kaip pasidaryti?is kokio popieriaus geriausiai gaunas?
tos lazdeles suktos, tai dariau is sluoksniuotos teslos as jas, nusiperki du pakius sluoksniuotos teslos, kur buna du lakstai dideli pakely, tada ja atlaidini, pakocioji, kad plonesne butu, ant vieno laksto barstai smulkiai tarkuota fermentini suri, pabarstai kmynais cili milteliais ir ant virsaus uzdedi antra laksta, krastus apspaudai, ta laksta gauta supjaustai juostelem 1cm storio ir imi juosteles galus suki i priesingas puses, kad gautusi tokios virveles, virsu patepi kiausiniu plaktu ir i orkaite, kol pagelsta. toj taurej buvo padazas lazdeliu mirkymui majonezas, pomidoru padazas cesnakas ir zoleles. dar ant stalo dejau brusketas su pastetu ir svogunu uogiene ir su pomidorais mocarela bei kumpiu, lavasai dvieju rusiu, kepta duona su suriu, saslykai ir tortas
Pom pom'sus dariau is serveteliu raudoni is vienasluoksniu optimos linijos serveteliu, tai nelabai grazus gavos, tokie skystoki, o baltus dariau is trisluoksniu dideliu serveteliu, tai grazus gavos. nuorodu kaip daryt yra youtube'j ivesti reikia pom pom making tutorial ar pan.
Pom pom'sus dariau is serveteliu raudoni is vienasluoksniu optimos linijos serveteliu, tai nelabai grazus gavos, tokie skystoki, o baltus dariau is trisluoksniu dideliu serveteliu, tai grazus gavos. nuorodu kaip daryt yra youtube'j ivesti reikia pom pom making tutorial ar pan.
net lindau į googlą ieškoti, kas tie brusketai įtariu ir vėl mūsų giminei tokios ,,čiudnybės" neįtiktų
o lazdeles reikės išbandyti per didžiukės gimtadienį žiemą- mums labai tiks žiemos tematika- bus vietoj varvekliukų
o pomsus aš dariau iš traukto popieriaus ir kad gražiau guutųsi dėjau į vieną ,,kukulį" tris armonikėlėmis sulanktytas ,,gėlytes"
pasirodysim artimiausiu metu
o lazdeles reikės išbandyti per didžiukės gimtadienį žiemą- mums labai tiks žiemos tematika- bus vietoj varvekliukų
o pomsus aš dariau iš traukto popieriaus ir kad gražiau guutųsi dėjau į vieną ,,kukulį" tris armonikėlėmis sulanktytas ,,gėlytes"
pasirodysim artimiausiu metu
pom pon'u gamyba
http://www.youtube.c...h?v=LgeHGG-4EI8
as darau irgi is optima linija viensluoksniu, dejau po 8 serveteles, nu man buvo grazus, tikrai neskysti tik kad maziukai
dariau ir is dideliu serveteliu trisluoksniu, dejau lyg 6 vnt nebepamenu gavosiirgi razus zymiai didesni nei is mazu serveteliu
priklauso kokio dydzio jums reikia tu kamuoliuku
pasimeginkite, paziuresite kaip jums graziau, nes pavzdziui man, kai sudejau daugiau serveteliu nepatiko jie, tokie pasisiause, ne tokie lengvi, grazus kaip is maziau.
pasiikite rserveteliu ir pasimeginkite, ne brangu, nes is pokelio daug pomsu iseis
http://www.youtube.c...h?v=LgeHGG-4EI8
QUOTE(erikuza @ 2013 06 09, 08:37)
gal kas gera nuoroda turit tu pompom kamuoliu kaip pasidaryti?is kokio popieriaus geriausiai gaunas?
as darau irgi is optima linija viensluoksniu, dejau po 8 serveteles, nu man buvo grazus, tikrai neskysti tik kad maziukai
dariau ir is dideliu serveteliu trisluoksniu, dejau lyg 6 vnt nebepamenu gavosiirgi razus zymiai didesni nei is mazu serveteliu
priklauso kokio dydzio jums reikia tu kamuoliuku
pasimeginkite, paziuresite kaip jums graziau, nes pavzdziui man, kai sudejau daugiau serveteliu nepatiko jie, tokie pasisiause, ne tokie lengvi, grazus kaip is maziau.
pasiikite rserveteliu ir pasimeginkite, ne brangu, nes is pokelio daug pomsu iseis
Sveikos, matau, kad dauguma mamyčių čia tikros auksarankės:) o aš noriu pasidalinti savo atrastu adresiuku, jei nesiseka pasidaryt pačiom kvietimų, diplomų ar panašiai, tai rekomenduoju maketavimo.lt
mamytes padekit sugalvoti organizuoju raudona-juoda gimtadienio vakareli. Ir nesugalvoju prizu laimejusiai komandai ir paguodos prizo pralaimejusiai.
kazka reik sugalvoti kad nereiktu pirkti arba butu nebrangu ,bet linksma,faina
pvz sauniausios merginos rinkimu prizas bus - sokis su jubiliatu
sauniausio vyruko zaidime - nuotrauka su visomis vakaro merginomis
sauniausios poros konkurse- kvietimas i sekanti musu vakarelis
ir finalini zaidima darysiu ( rungsis dvi komandos: raudonuju ir juoduju) bet nesumastau prizu
padekit
kazka reik sugalvoti kad nereiktu pirkti arba butu nebrangu ,bet linksma,faina
pvz sauniausios merginos rinkimu prizas bus - sokis su jubiliatu
sauniausio vyruko zaidime - nuotrauka su visomis vakaro merginomis
sauniausios poros konkurse- kvietimas i sekanti musu vakarelis
ir finalini zaidima darysiu ( rungsis dvi komandos: raudonuju ir juoduju) bet nesumastau prizu
padekit
Sveikos mamytes, kadangi as teminiu gimtadieniu mėgėja, tai šiemet organizavome bitučių tema šventę, nes gimtadienis būna dvigubas tai norejos kad tiktu ir berniukui ir mergaitei. Labai gera bitučių tema, nes galima visko daug rasti
Gražu
Aš idėjų gimtadieniams randu čia: www.partyinbox.lt
Krikštasūniui pasirinkom LEGO temą. Yra ir bitutėms
Aš idėjų gimtadieniams randu čia: www.partyinbox.lt
Krikštasūniui pasirinkom LEGO temą. Yra ir bitutėms
QUOTE(egzotikaa @ 2013 04 28, 22:40)
labai gerai atrodo, reiktu ir man kąnors savo vaikui padaryti...