QUOTE(juratevalentelyte @ 2015 06 18, 08:35)
Sveikos mamytes,vasara,o jusu vaikutis kaip tik gime tuo metu.Ar darete gimtadieni Ledu tema(valgomu ledu)?Cia nelabai randu,esu naujoke.Gal kas galit padeti ir pasidalinti idejomis,reikia skubiai.Aciu uz pagalba laurita99as(nesuklydau tikiuosi),kuri padejo Peppa pig gimtadienio tema.Lauksiu jusu pasiulymu.Aciu mamytes uz sugaista laika
štai kiek idėjų
https://www.google.l...ved=0CAYQ_AUoAQ
man labai grazios tos pakabinamos ledu porcijos...
man rodos daryčiau daug ką bent jau ant saldumynų stalo, tose susukamose (ale vaflinėse) tūtelėse, kad ir iš popieriaus.... yra gi pirkti ir tų susuktų piltuvėlio formos vafliukų - leisčiau vaikams patiems į jas pasigaminti ledus, papuošti kokiais saldainiukais-žirniukais....
arba galit vaikams suteikti atrakciją pasigaminti patiems tuos ledus-vafliukus( kur pajūryje karšti būna) - tiesiog ar pati iškepkite ar nupirkite tų minkštų vaflių-kvadratėlių, o paksui vaikučiai tegul kiša juos į karštą šokoladą ir puošia pabarstukais arba riešutukais.... manau vaikams patiks.... dar galit surengti kokias nors ledų valgymo rungtynes... dar galit paklausinėti vaikų, kokias žino ledų rūšis ir kas daugiau..... tais susuktais vafliukai galima papuošti ir tortą ar keksiukus - mes darėm iš jų per princesių gimtadienį princesių pilies bokštus