Įkraunama...
Įkraunama...

Teminiai gimtadieniai

musu dukrytes gimtadienis tik spalio men, bet jau po biski pradedu sukti galva kaip ka cia padarius smile.gif
4 metukai. tema MANO MAŽASIS PONIS
del tortuko jau apsisprende esam, dekoraciju supirkti- ne problema, bet gal kas svente ir gali pasidalinti idejomis kaip vaises papuosti, kokiu papildomu dekoraciju apart pirktiniu girliandu 4u.gif
aciu!
Atsakyti
QUOTE(Dinulkas @ 2014 08 16, 01:59)
musu dukrytes gimtadienis tik spalio men, bet jau po biski pradedu sukti galva kaip ka cia padarius  smile.gif
4 metukai. tema MANO MAŽASIS PONIS
del tortuko jau apsisprende esam, dekoraciju supirkti- ne problema, bet gal kas svente ir gali pasidalinti idejomis kaip vaises papuosti, kokiu papildomu dekoraciju apart pirktiniu girliandu  4u.gif
aciu!

http://www.supermama...;#entry66213915
Atsakyti
sveikos mamytės,gal galit pasiūlyti tigro tema ką nors tokio ,nes ir mūsų gimtadienis artėja 4metukai,mano maziukui labai tigrai patinka,ir aplamai gyvūneliai tai galvoju ta tema kazką,gal kuri kur matet ta tema kazką arba idejų pasiūlysit
Atsakyti
QUOTE(lina13 @ 2014 08 16, 09:53)
sveikos mamytės,gal galit pasiūlyti tigro tema ką nors tokio ,nes ir mūsų gimtadienis artėja 4metukai,mano maziukui labai tigrai patinka,ir aplamai gyvūneliai tai galvoju ta tema kazką,gal kuri kur matet ta tema kazką arba idejų pasiūlysit

faina tema cirkas, visogių smagių tam tinkančių atrakcijų galima prisigalvoti, o ir gyvūnėliai dominuoja smile.gif

Atsakyti
QUOTE(lina13 @ 2014 08 16, 08:53)

jei neiskojote google tai paziurekite keksiukai kokie faini
cia
cia daug ideju cia

cia

cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzotikaa: 18 rugpjūčio 2014 - 16:02
QUOTE(egzotikaa @ 2014 08 18, 16:00)
jei neiskojote google tai paziurekite keksiukai kokie faini
cia
cia daug ideju cia

cia

cia

o labai aciū,keksiukai nerealūs ir paprastuciai tokie ir fainuoliai labai ,tikrai kazką nukopinsim is cia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lina13 @ 2014 08 18, 16:39)
o labai aciū,keksiukai nerealūs ir paprastuciai tokie ir fainuoliai labai ,tikrai kazką nukopinsim is cia thumbup.gif

dar cia labai man patiko sios mamytes svente, cia safari,bet galima ir tigriuko temai, palmemis namus papuosti mirksiukas.gif gyvuniuku traukinuka ir pan safari

taip pat salotas galite puosti palmemis is alyvuogiu ir svogunu laisku mirksiukas.gif o siaudelius palmemis paversti - paieskokite cia

Grazios sventes mirksiukas.gif lauksime nuotraukyciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2014 08 19, 11:28)
dar cia labai man patiko sios mamytes svente, cia safari,bet galima ir tigriuko temai, palmemis namus papuosti  mirksiukas.gif gyvuniuku traukinuka ir pan safari

taip pat salotas galite puosti palmemis is alyvuogiu ir svogunu laisku  mirksiukas.gif o siaudelius palmemis paversti - paieskokite cia

Grazios sventes mirksiukas.gif lauksime nuotraukyciu wub.gif

aciū,jau dabar kartu su vaiku ziūrim o tas komentuoja ko norėtų,įdomu kaip mums pavyks susiruosti sventei biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,vasara,o jusu vaikutis kaip tik gime tuo metu.Ar darete gimtadieni Ledu tema(valgomu ledu)?Cia nelabai randu,esu naujoke.Gal kas galit padeti ir pasidalinti idejomis,reikia skubiai.Aciu uz pagalba laurita99as(nesuklydau tikiuosi),kuri padejo Peppa pig gimtadienio tema.Lauksiu jusu pasiulymu.Aciu mamytes uz sugaista laika
Atsakyti
QUOTE(juratevalentelyte @ 2015 06 18, 08:35)
Sveikos mamytes,vasara,o jusu vaikutis kaip tik gime tuo metu.Ar darete gimtadieni Ledu tema(valgomu ledu)?Cia nelabai randu,esu naujoke.Gal kas galit padeti ir pasidalinti idejomis,reikia skubiai.Aciu uz pagalba  laurita99as(nesuklydau tikiuosi),kuri padejo Peppa pig gimtadienio tema.Lauksiu jusu pasiulymu.Aciu mamytes uz sugaista laika

štai kiek idėjų
https://www.google.l...ved=0CAYQ_AUoAQ

man labai grazios tos pakabinamos ledu porcijos...

man rodos daryčiau daug ką bent jau ant saldumynų stalo, tose susukamose (ale vaflinėse) tūtelėse, kad ir iš popieriaus.... yra gi pirkti ir tų susuktų piltuvėlio formos vafliukų - leisčiau vaikams patiems į jas pasigaminti ledus, papuošti kokiais saldainiukais-žirniukais....

arba galit vaikams suteikti atrakciją pasigaminti patiems tuos ledus-vafliukus( kur pajūryje karšti būna) - tiesiog ar pati iškepkite ar nupirkite tų minkštų vaflių-kvadratėlių, o paksui vaikučiai tegul kiša juos į karštą šokoladą ir puošia pabarstukais arba riešutukais.... manau vaikams patiks.... dar galit surengti kokias nors ledų valgymo rungtynes... dar galit paklausinėti vaikų, kokias žino ledų rūšis ir kas daugiau..... tais susuktais vafliukai galima papuošti ir tortą ar keksiukus - mes darėm iš jų per princesių gimtadienį princesių pilies bokštus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidrulka: 18 birželio 2015 - 13:07
Ideja grazi.Cia bus 2-ju metuku mergytes gimtadienis.Siandien gavau maikutes su ledais is H&M
Atsakyti
QUOTE(juratevalentelyte @ 2015 06 18, 16:54)
Ideja grazi.Cia bus 2-ju metuku mergytes gimtadienis.Siandien gavau maikutes su ledais is H&M

Gal dar kas kokiu ideju turit?negu nieks nedaret tokio gimtadienio..
Atsakyti