Mano dukrytes 2 m. dalmantinų gimtadienis,nes l. jau myli suniukus:
Norejau pasiteirauti, gal kas zinote ar net buvote uzsisake, kad kokie nors dresuoti gyvunai atvyktu i jusu svente? Tarkim meskiukai ar bezdzioneles. As radau tik http://www.vipcirkas.lt/Paslaugos/
Is anksto dekoju
Is anksto dekoju
QUOTE(Nainė @ 2014 06 12, 17:21)
Man liepos 4d. sukaks 13m. Norėčiau teminio vakarėlio. Koks tiktų mano amžiaus merginai? Kokios turėtų būti dekoracijos ir žaidimai?
Prašau, padėkit!
Prašau, padėkit!
sveika,
pasižiūrėk pagal šias dekoarcijas paaugliams- gal kils kokių minčių
http://www.partyinbox.lt/paaugliams
QUOTE(Nainė @ 2014 06 12, 17:21)
Man liepos 4d. sukaks 13m. Norėčiau teminio vakarėlio. Koks tiktų mano amžiaus merginai? Kokios turėtų būti dekoracijos ir žaidimai?
Prašau, padėkit!
Prašau, padėkit!
manau puiki tema HAVAJAI va čia galit šiek tiek nuotraukų ta tema pasižiūrėt Havajai
orenatavau gimtadienį į arklius, smeigtukus ir puodelius dekoravau arkliukais, vaikui padariau maikutę su arkliuku ir ant torto arklį užtupdžiau pati irgi su arkline maike buvau, kitų paprašiau paderint rūbus prie arklių - kaubojų temos, skryblių atsivežiau iš sodo dėl fotosesijos net vaikų kambary buvo arklių kaip tik į temą
QUOTE(Juodaplaukė @ 2014 07 28, 14:39)
orenatavau gimtadienį į arklius, smeigtukus ir puodelius dekoravau arkliukais, vaikui padariau maikutę su arkliuku ir ant torto arklį užtupdžiau pati irgi su arkline maike buvau, kitų paprašiau paderint rūbus prie arklių - kaubojų temos, skryblių atsivežiau iš sodo dėl fotosesijos net vaikų kambary buvo arklių kaip tik į temą
O nuotraukyciu nebus ?
QUOTE(Juodaplaukė @ 2014 07 28, 15:39)
O kokiam kamb daret?
QUOTE(Juodaplaukė @ 2014 07 28, 15:39)
Tai, jeigu arkliukai patinka, tai gal geriau su tikrais arkliukais švęsti, o ne su jų paveiksliukais
QUOTE(tevas ant arklio @ 2014 07 29, 09:12)
Tai, jeigu arkliukai patinka, tai gal geriau su tikrais arkliukais švęsti, o ne su jų paveiksliukais
per mažas
QUOTE(Juodaplaukė @ 2014 08 04, 17:37)
per mažas
Tai jeigu eina jau ir sėdi, tai jau ne per mažas
QUOTE(tevas ant arklio @ 2014 08 04, 17:22)
Tai jeigu eina jau ir sėdi, tai jau ne per mažas
jeigu dar tik eina ir sėdi, gimtadieniusšvęs TIK tėvai pasirinkit ir "arkliukus" ir "hipodromą"
vaikams gimtadienių realiai prireikia gal nuo kelverių. Iki tol gimtadieniai šventė tik tėvams, o mažiui šventė - saugumas šalia gerai nusiteikusių tėvų