perskaiciau Jusu tema ir mintyse tokie vaizdai - kasytės, kaspinai, smėlio dežės žaislai( pvz. kibireliuose vaišės ir pan. ) , spalvoti balionai, ledai
perskaiciau Jusu tema ir mintyse tokie vaizdai - kasytės, kaspinai, smėlio dežės žaislai( pvz. kibireliuose vaišės ir pan. ) , spalvoti balionai, ledai
Aciu ,as viska labaiiii panasiai isivaizduoju Papildyta:
Dar bus pakviesti du personazai kurie vaikais uzsiims... ale peckiu tema,tai bus viskas su piesimu susija... nes dvieju paneliu gimtadieniai vienai 7 kitai 2...tai kad abiem butu ydomu
Labas mamytės,artėja mano sūnelio 3 gimtadienis..lyg tai ir viska žinau ko noriu jau ir tema pasirinkau džiungles kažkaip viskas šįmet yra galvoj..tai va pagalvojau gal kuri iš mamyčių dare tokia tema ir pasidalintu savo patirtimi ;)bus penki vaikiukai 2-3 metai ir mergaite 5 metu..ačiū labai,jei kam idomu tai galiu pasidalinti savo idejom;))))
Kokių jūs norit daikčiukų ? dėkit baltas lėkštutes ant žydos staltiės ar žydras lėkštutes /O tuos smeigtukus reik pasimaketuoti arba užsakyti .O maistas (jei tai galima pavadinti maistu )zefyriukai ant pagaliukų ,rafaelo-sniego gniūžtės ,ant geriamo joguto buteliukų papuošimai va jum ir visas grožis
Kokių jūs norit daikčiukų ? dėkit baltas lėkštutes ant žydos staltiės ar žydras lėkštutes /O tuos smeigtukus reik pasimaketuoti arba užsakyti .O maistas (jei tai galima pavadinti maistu )zefyriukai ant pagaliukų ,rafaelo-sniego gniūžtės ,ant geriamo joguto buteliukų papuošimai va jum ir visas grožis
dabar jau neberandu - matyt dėl to, kad ne sezonas, bet žiemą buvau supirkusi iš čia gražią atributiką su snaigėmis, melsva spalva.... deja, bet jau savo likučius pardaviau
Sveikos supermamos, gal kuriai teko organizuoti vaikams vakareli tema piratai? Gal kuri zinote is kur gauti, ar kuri turite piratu priesaika? Mes Norvegijoje organizuojame seimu svente, vaikai ieskos lobiu, kadangi su kuryba man sunku, tai tikiuosi, kad pagelbesit.