Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija, 18 tema.

QUOTE(anikita @ 2011 09 22, 17:45)
Na bet kuo skiriasi,virusas bakterija? jei jau bronchitas tai bronchitas..koks skirtumas zinosim kad virusas ar bakterija? vistiek skirsim panasius zirniukus, t.y. simptominius ir konstitucini g.gif
jei sausas kosulys skiriam drosera..o kas jai rupi viruso ar bakterijos jis sukeltas..jei gydom raudona gerkle..velgi phytolacai kokiai ..jai juk vienodai kas sukele ji gydo raudona gerkle?
tai kas cia per kritiniai momentai ir pan.. o jei laukti ta kritini momenta dar toliau kelias dienas..gal ir praeis pasveiks? gal svarbu islaukti? 4u.gif kas labai usnku kai vaikas serga karsciuoja 4u.gif

Musu homeopatas tai butent taip ir traktuoja. Koks skirtumas sako, kokia ta infekcija, jei vaikas nevangus, neapdujes, tai net ir bakterini uzdegima galima hom. iveikt.
O jei vaikas apdujes, vangus, tai ir su virusu galima prisizaist, pvz. roto.
Musu visad klausia, kai susergam, kaip aktyvumas.

Ir paprastai kraujo tyrimas sitoj temoj mamu daromas, ne tam kad skirt antibus, o tam, kad isvengt ju skirimo, t.y., kad gydytojai, kurie skiria juos kada reik ir nereik, neturetu pagrindo ju skirt.

Kristinuk, maniske mazge turejo aisku bakterini uzdegima (kaip ir pradzia inkstu uzgedimo, tyrimai ir slapimo, ir kraujo rode bakterini uzdegima). Prasisukom 2-3 beladonos dozem ir pakartotiniai tyrimai po keliu valandu jau ligoninej rode labai zenklu pagerejima. Kauno klinikose nuo kalbos apie guldyma i ligonine (pagal poliklinikoj atliktus tyrimus), buvom isleisti namo be jokio paskirto cheminio gydymo.
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 09 22, 17:50)

Kristinuk, maniske mazge turejo aisku bakterini uzdegima (kaip ir pradzia inkstu uzgedimo, tyrimai ir slapimo, ir kraujo rode bakterini uzdegima). Prasisukom 2-3 beladonos dozem ir pakartotiniai tyrimai po keliu valandu jau ligoninej rode labai zenklu pagerejima. Kauno klinikose nuo kalbos apie guldyma i ligonine (pagal poliklinikoj atliktus tyrimus), buvom isleisti namo be jokio paskirto cheminio gydymo.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

O tai jus paleidžiant leido ir toliau gydytis jūsų metodais?

Aš dabar irgi labai akivaizdžiai stebiu Aconitum+Belladonna poveikį - po pietų miego mažė atsikėlė vėl su 38,5 (išmiegojo 3 val), vėl geriam kas 15 min žirniukus - ir tempa vėl krenta.
Ale bet kas čia per virusas toks? Ir kažin, ko laukti toliau.
Atsakyti
Na, pirminę diagnozę pagal pirminius tyrimus iš inkstų uždegimo perkvalifikavo į lengvą šlapimtakio uždegimą pagal pakartotinius tyrimus, skyrė daug arbatų ir gydytis taip, kuom gydėmės iki atvažiavimo (o tai tebuvo 2 valandų tarpas visa labo). Ir aišku pasikartot tyrimus liepė po kelių dienų.
Atsakyti
QUOTE(anikita @ 2011 09 22, 15:45)
tai kas cia per kritiniai momentai ir pan.. o jei laukti ta kritini momenta dar toliau kelias dienas..gal ir praeis pasveiks? gal svarbu islaukti? 4u.gif kas labai usnku kai vaikas serga karsciuoja 4u.gif

skirtumas yra tas, aš labai gerai suprantu pasisakiusiąją, jei nėra šalia gero gydytojo, o tik tokie, kurie skiria antibiotikus, deja, bet kartias tenka naudotis jų patarimais. ketvirta aukštos temperatūros para yra kritnė, nes jei tai bakterija, nekrentanti temperatūra rodo, kad organizmas su ja nesusitvarko, ir tia gali nueiti į komplikacijas- meningitą ir pan. kiek gydytojų nuomonių klausiau, tia visų nuomonė panaši, kad jie organizmas sėkmingai su liga tvarkos, tai po maždaug trijų parų turi jau matytis bent koks pagerėjimas.

aš esu patyrusi, kaip greitai vaikui gali pablogėt - ryte pradėjo vemt. vakare pakilo temperatūra, naktį išvažiavom įš ligoninę, po nepilnos paros jau vystėsi kraujo užkrėtimas. taigi, aš kažkaip linkusi pasitikėti savo nuojauta , ji gera patarėja, bet tai ji lygiai tiap pat geria aptaria ir kai laikaskreitis į medikus, ir mamiškos aptirties nepakanka. o jau kokie medikai yra prieinami, tai jau...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fedes: 22 rugsėjo 2011 - 21:10
Patarkit, kur Klaipėdoje galima pasidaryti tyrimą ar žarnyne yra grybelis? Čia ir vaikui ir suaugusiam reikia. Ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 22 rugsėjo 2011 - 20:10
QUOTE(argus @ 2011 09 22, 21:10)
Patarkit, kur Klaipėdoje galima pasidaryti tyrimą ar žarnyne yra grybelis? Čia ir vaikui ir suaugusiam reikia. Ačiū

O Lornoj nedaro?
Atsakyti
QUOTE(anikita @ 2011 09 22, 16:45)
Na bet kuo skiriasi,virusas bakterija? jei jau bronchitas tai bronchitas..koks skirtumas zinosim kad virusas ar bakterija? vistiek skirsim panasius zirniukus, t.y. simptominius ir konstitucini g.gif
jei sausas kosulys skiriam drosera..o kas jai rupi viruso ar bakterijos jis sukeltas..jei gydom raudona gerkle..velgi phytolacai kokiai ..jai juk vienodai kas sukele ji gydo raudona gerkle?

Aš asmeniškai jei jau nustato bakteriją, su homeopatiniais nedrįstu gydytis.... nes gydytojui galima pasiskambinti kas dvi dienas, o per tas dvi dienas galima prisižaisti rimtai...

QUOTE(argus @ 2011 09 22, 21:10)

O kodėl nenorit pas savo gydytoją krieptis? gi duos siuntimą kur reikia ir kur tiria... bent telefonu pasiskambinkit 4u.gif

Beje, mes po savaitės sirgimo atsidūrėm ligoninėj - reanimacijoj.... doh.gif joje teko pabuvoti lygiai prieš mėnesį doh.gif čia jau buvo antras kartas....
mano abu vaikai bus broncho astmatikai, tik didysis nedūsta, o mažasis dar ir kaip dūsta doh.gif
O kad žinotumėt, kiek vaikų ligoninėj.... kiek sergančių... labai daug tridiene karštine - pasirodo ji man mumis ir buvo iš pradžių, tuomet labai nukrito leukocitai, vėliau prilipo koslys ir obstrukcinis bronchitas...
Gydomės jau namie, bet kosulys baisus, ventolinas kas 4 val doh.gif homeopatinius paskyrė kitus, bet kol kas toks jausmas "stovim vietoj"...
Tik tokia laimė, kad išsisukom nuo antibijotikų...

Kantrybės visom mamom, ir... pasitikėkit savo nuojauta smile.gif

Atsakyti
Labas visosm, prisiduodu su naujienomis.
QUOTE(Kirkė @ 2011 09 18, 22:56)
Jei klystų, priminkit teisingus vaistus, nes mažiausias " varo" į sauskelnes nupjautos žolės spalvos šūdukais. Kažkaip įtariu, kad vis tik virusas siautėja pas mus, tik labai įdomiai - kiekvienam šeimos nariui po vieną simptomą biggrin.gif

QUOTE(Lotynė @ 2011 09 19, 07:56)
O čia jau atsargiai, žalia išmatų spalva dažnai reiškia bakteriją. Siūlyčiau paprastą kaprologinį pasidaryti ir pažiūrėti ar nėra leukocitų pilno regėjimo lauko...

Buvau teisi doh.gif - virusas visą šeimą susargdino. Man, kaip mamai, sirgti nepriklauso, tai prasisukau. Sūnui spėjau "pagauti" virusą su Beladona, todėl tik kartą sukarščiavo ir pradėjo kosėti.
Blogiau su kitais dviem. Dukrai virusas susikomplikavo į obstrukcinį bronchitą( sužinojau kas tai yra). O mažiausias šiandien pradėjo sirgti. Iš pradžių kosuliukas, po to slogytė, o vakarop ir temperatūra atsirado. Duodu Beladona kas pusvalandį ir tikiuosi "pribaigsiu" virusą. g.gif
Kaip aš džiaugiuosi, kad turim "šalia" homeopatę. thumbup.gif wub.gif Dukrai pediatrė skyrė Ventoliną ir padarė CRB. Kadangi CRB buvo 34, antibiotikų neskyrė. Kai pasakiau, kad eisim pas homeopatę, pasakė "aš tada rami, žinau, kad vaikų nenugydysit" (ačiū gydytojai už pasitikėjimą) Homeopatė skyrė Drosera, 5 žirniukai į puodelį vandens ir kas 15 min. Pagirdžiau vakare ir naktį dar sudaviau, nes temperatūra buvo 39,5, ir ryte dukra pradėjo laisviau atsikosėti. Dieną dar kas porą valandų girdžiau drosera ir kosulys pasidarė "gražus". Dabar geria Pulsatila, tai beveik nebekosti ir nebešokinėja iš miegų išsigandusi. thumbup.gif

QUOTE(Kristinukas @ 2011 09 22, 18:41)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Aš dabar irgi labai akivaizdžiai stebiu Aconitum+Belladonna poveikį - po pietų miego mažė atsikėlė vėl su 38,5 (išmiegojo 3 val), vėl geriam kas 15 min žirniukus - ir tempa vėl krenta.
Ale bet kas čia per virusas toks? Ir kažin, ko laukti toliau.

Beveik tikra, kad čia tas pas virusas, kuris buvo pas mus. Jei spėjot sugriebti pačioje pradžioje, turėtų daugiau niekas ir nebeišlįsti. Nebent pakarščiuotų dar porą dienų.
Atsakyti
Man isrove protini danti. Lipu sienom...Vaduojuosi Ketanovu,bet is homeopatiiu kas galetu padeti? Girdejau apie Arnica,bet kokia potencija gerti 1 ar 200?
Is sau vaistu radau Arnicos tik Traumeel,bet jauciu reikia kazko konkreciau.
Gal galit patarti kokia potencija ir ka vartoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(waidaw @ 2011 09 22, 23:14)
Man isrove protini danti. Lipu sienom...Vaduojuosi Ketanovu,bet is homeopatiiu kas galetu padeti? Girdejau apie Arnica,bet kokia potencija gerti 1 ar 200?
Is sau vaistu radau Arnicos tik Traumeel,bet jauciu reikia kazko konkreciau.
Gal galit patarti kokia potencija ir ka vartoti? g.gif

mes tokiu atveju arnika 200 po 7 zirniukus esam gere ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2011 09 22, 23:58)
mes tokiu atveju arnika 200 po 7 zirniukus esam gere  ax.gif

o kokiu intervalu reikia gerti? Kad nepersistengciau...visdelto 200 potencija...
Nes cia man ,ziuriu, skauda iskas kas toje puseje +dar sunku seiles ryti.
Atsakyti
Vaida, su arnica neprisižaisit, nėra jinai "pikta". Galit imti 200 ir labai dažnai (pvz. kas 5 min., kai jaučiat, kad darosi nemalonu).
Arnica "eksperimentiniais tikslais" dažnai sueina. Net ir lūžus kaului skausmą nuėmė labai gerai (nereikėjo jokių ketanovų). 200 po smarkesnių prisiplojimų ar dantų rovimų - pats geriausias daiktas. Padės išvengti komplikacijų, mažiau tins ir skaudės.
Atsakyti