Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija, 18 tema.

QUOTE(Kirkė @ 2011 10 31, 12:55)
Rhus tox - yra gaminami. Turi ir Rotušės vaistinė, ir Mickevičiaus g esanti vaistinė. arba pagamins, jei neturi. mirksiukas.gif
Papildyta:
Merginos, jei teisingai supratau, kai sloga yra bespalvė, bėganti lyg vanduo, be čiaudulio - tinka Aconitum  g.gif  Dukrai jau visa savaitė tokia teka, ir nesumąstau kokius žirnius duoti, kad pagaliau baigtųsi sloga...

Aš MB su Aconitum per dieną beveik pagydžiau nuo slogos. 4u.gif

Kaip sekasi gydytis rankų alergiją?

Mes gyd. patarimu vakarais sodos tirpale pėdas pamirkom, Graphitis geriam, labai pagražėjus oda.
Atsakyti
QUOTE(beatka1983 @ 2011 10 31, 11:41)
o kur Lietuvoje, kurioje vaistineje ieskoti situ tableciu ?

Jau ir Vilniuje galima užsisakyti homeopatinių vaistų: Jeruzalės g. 10, "Jeruzalės" vaistinė, tel. 2796026
Atsakyti
o Aconitum slogai ka specifiska g.gif kada jis pranasesnis uz nux vomiva, alium cepa g.gif nes pastarieji irgi beganciai skystai prasidejusiai slogai..ir tt.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinukas @ 2011 10 31, 19:27)
Aš MB su Aconitum per dieną beveik pagydžiau nuo slogos.  4u.gif

Kaip tiksliai dozavai ax.gif Nes mano vyras ir apsisnargliaves daznai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2011 10 31, 18:26)
gal tada jis ir po antibu kursu tiktu ?? smile.gif pastebejau kad daznai ji naudojat radau aprasyma: Hepar sulfur 6 - tai vienas iš homeopatinių imunostimuliatorių. Vartojama, kai žmogus dažnai peršala, ilgai negyja pūliuojančios žaizdos, kamuoja užtrukęs bronchitas, angina, abscesai, furunkuliozė  . bet turbut esant anginai ar bronchitui jo vieno negana? bet gal jis tinka pamacius pirmuosius rausvos gerklytes pozymius?

Viskas, kas susiję su raudona spalva: gerklė, aukšta temperatūra - tinka Beladona.
hepar sulfur padės, kai susilpnėjęs imunitetas: po skiepo ir prieš skiepą, po ligos, pvz. bronchito.

QUOTE(Kristinukas @ 2011 10 31, 20:27)
Aš MB su Aconitum per dieną beveik pagydžiau nuo slogos.  4u.gif

Kaip sekasi gydytis rankų alergiją?

Mes gyd. patarimu vakarais sodos tirpale pėdas pamirkom, Graphitis geriam, labai pagražėjus oda.

Gerai sekasi bigsmile.gif Gyja. Buvo paūmėjusi, bet dabar vėl tvarkosi. Viena ranka jau beveik sugijo thumbup.gif
Atsakyti
Aciu, kirke , oj tamsus miskas ir kuo toliau tuo tamseja biggrin.gif o beladona + aconitum? ir jie ir temp turi numusti? nes as paracentamoliu musu jeigu jau pasiekia 38 o iki 38 tai niekuo 4u.gif
va kaip tik baigiam antibiotiku kursa ir pirksim tada ta hepar sulfur. paskutinis lasas man jau sitie antibiotikai. dabar esu nusprendusi daryt bet ka kad tik ju nereiktu. neveltui 4 dienas skaitau apie homeopatija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2011 11 01, 18:10)
Aciu, kirke , oj tamsus miskas ir kuo toliau tuo tamseja biggrin.gif o beladona + aconitum? ir jie ir temp turi numusti? nes as paracentamoliu musu jeigu jau pasiekia 38 o iki 38 tai niekuo  4u.gif
va kaip tik baigiam antibiotiku kursa ir pirksim tada ta hepar sulfur. paskutinis lasas man jau sitie antibiotikai. dabar esu nusprendusi daryt bet ka kad tik ju nereiktu. neveltui 4 dienas skaitau apie homeopatija biggrin.gif

Šiaip gydytojai nerekomenduoja mušti temperatūros iki 38,5 ar net iki 39. Nebent vaikas prastai jaučiasi, kliedi ar tiesiog nepakelia aukštos temperatūros.
Temperatūrą mušu Beladona 6. Aconitum maniškiams nėra toks veiksmingas.
Dėl hepar sulfur ir kt vaistų - siūlau pirmiau pasikonsultuoti su homeopatu. Gal šitų vaistų Jums ir neprireiks. smile.gif
Atsakyti
Vaidicita, jeigu norit sistemingos informacijos, pirmame puslapyje yra nuorodos 4u.gif Čia dalinamės patirtimi, kuri tikrai nebus "švariai" sudėliota. Tas pats vaistas gali veikti nuo galvos iki uodegos. Net būna vos ne priešingą požymį gydo tuo pačiu ir yra rezultatas, nes vertini visumą (pvz. labai išryškėję tam vaistui būdingos emocijos).
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2011 11 01, 18:18)
Vaidicita, jeigu norit sistemingos informacijos, pirmame puslapyje yra nuorodos  4u.gif Čia dalinamės patirtimi, kuri tikrai nebus "švariai" sudėliota. Tas pats vaistas gali veikti nuo galvos iki uodegos. Net būna vos ne priešingą požymį gydo tuo pačiu ir yra rezultatas, nes vertini visumą (pvz. labai išryškėję tam vaistui būdingos emocijos).

aciu visas rastas nuorodas jau aplankiau biggrin.gif registruosiuos pas homeopate ir bandysim pradeti stiprint organizma ir nebeduot tos chemijos kaskart vaikui pradejus koset doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aves @ 2011 11 01, 13:28)
Kaip tiksliai dozavai  ax.gif Nes mano vyras ir apsisnargliaves daznai  lotuliukas.gif

aves, nebūtinai tik Aconitum turi tikti, kartais vaikams Pulsatilla suveikia, kartais Alium cepa...

Jei apie konkrečiai šį atvejį kalbėt - daviau po 9 žirnius kas 15 min, taip pirmas 2 val (būtent taip ir patariama prie ūmaus susirgimo), paskui paretinau dozę iki 7 žirnių kas 2 val.

Papildyta:
QUOTE(Kirkė @ 2011 11 01, 17:42)
Viskas, kas susiję su raudona spalva: gerklė, aukšta temperatūra - tinka Beladona.
hepar sulfur padės, kai susilpnėjęs imunitetas: po skiepo ir prieš skiepą, po ligos, pvz. bronchito.
Gerai sekasi  bigsmile.gif Gyja. Buvo paūmėjusi, bet dabar vėl tvarkosi. Viena ranka jau beveik sugijo thumbup.gif

Primink prašau, ką gėrei? Berods Sulfuris?
Atsakyti
Sveiki, jau senokai nebebuvau. Prasidejo ruduo ir....ligos.
Patarkit, noriu apsaugoti mazaja dukryte nuo viruso su kosuliu ir temperatura, raudona gerkle, sloga, kuriuo serga broliukas. Kazkaip visai pamirsau, ka galeciau jai profilaktiskai suduoti.
Atsakyti
QUOTE(Kristinukas @ 2011 11 01, 21:04)
Papildyta:
Primink prašau, ką gėrei? Berods Sulfuris?

Sulfur 9ch
Atsakyti