Patarkit, kas padėtų iš piršto ištraukti pūlius, nuimtų tinimą ir karštį .
Per savo durną galvą ištraukiau, šalia nago, odos atplaišėlę . Dabar tepu kažkokiu žaliu tepalu, bet rezultato kaip ir nėra .
QUOTE(Lucie @ 2011 10 27, 16:26)
Antigripinum Complex Nr. 1: Aconitum D3, Atropa bella-donna D3, Bryonia D3
Antigripinum Complex Nr.3: Allium cepa C3, Apis mellifica C6, Atropa bella-donna C6, EupatoriumC3, Kalium bichromicum C6, Strychnos nux vomica C3,
Phytolacca C6, Pulsatilla pratensis C6.
Antigripinum Complex Nr.3: Allium cepa C3, Apis mellifica C6, Atropa bella-donna C6, EupatoriumC3, Kalium bichromicum C6, Strychnos nux vomica C3,
Phytolacca C6, Pulsatilla pratensis C6.
man tie parasymai nieko nereiskia, as juos turiu..man svarbu kuo skirias ir kada nuo kokiu ligu duot.
Pulius gerai traukia zalia tarkuota bulve. arba druskos tirpalas
QUOTE(Ruduoke @ 2011 10 27, 15:58)
Ačiū, pabandysiu.
QUOTE(Ruduoke @ 2011 10 27, 15:58)
man tie parasymai nieko nereiskia, as juos turiu..man svarbu kuo skirias ir kada nuo kokiu ligu duot.
Antigripinum 1- tai daugiausiai tinka, kai pati pradžia, sloga bėganti, lengvas virusas.
Antigripinum 3 - platesnio, stipresnio poveikio, sloga, gerklės uždegimai.
Iš patirties man Antigripinum 1 nelabai kada padėjo, tai kai nežinau, kokį vienkomponentį rinktis, kai kabinasi virusai, naudoju Antigripinum 3.
QUOTE(Rimse @ 2011 10 27, 15:47)
Per savo durną galvą ištraukiau, šalia nago, odos atplaišėlę . Dabar tepu kažkokiu žaliu tepalu, bet rezultato kaip ir nėra .
Apis?
Mercurius heel?
Arnica tai tikrai kažkiek padėtų - bent skausmas turėtų būt mažesnis ir tinimas.
Arbatmedžio eterinis aliejus.
QUOTE(Rimse @ 2011 10 27, 15:47)
Traumeel tepalas ir Hepar Sufuris man padėjo...
QUOTE(anikita @ 2011 10 27, 09:37)
o kokia sloga jis gydo?
įvairią. Ir žalsvą, ir gelsvą.
QUOTE(Rimse @ 2011 10 27, 16:47)
senas geras vaistas, tik ne homeopatinis - ichtiolas. Yra veterinarinėse vaistinėse, nors anksčiau pardavinėjo ir įprastose vaistinėse.
Mamukai,gal zinot,kaip be antibiotiku issigydyti bronchita?
QUOTE(Lucie @ 2011 10 27, 17:34)
Antigripinum 1- tai daugiausiai tinka, kai pati pradžia, sloga bėganti, lengvas virusas.
Iš patirties man Antigripinum 1 nelabai kada padėjo, tai kai nežinau, kokį vienkomponentį rinktis, kai kabinasi virusai, naudoju Antigripinum 3.
aciu, tai apsistosiu ties 3
QUOTE(Samarija @ 2011 10 27, 21:43)
Mamukai,gal zinot,kaip be antibiotiku issigydyti bronchita?
o pozymiai kokie? tempos yra? as savo vaikui db visada kai nera tempos be antibu gydau
QUOTE(Ruduoke @ 2011 10 28, 05:36)
o pozymiai kokie? tempos yra? as savo vaikui db visada kai nera tempos be antibu gydau
Ne,temperaturos nera,tik koso labai ir karkalais tokiais.Daktare israse antibu,jei nepavyktu naturaliai issigydyti.Bet tikiuosi nereikes ju naudoti.Siuo metu naudojam Ambroxoli ir homeopatinius zirniukus (pavadinimo nepamenu,kazkokie is B raides,Bron...Brom.. kazkas panasaus).Dar duodu arbatos gerti Islandiskosios kerpenos.
O kuo jus gydotes?
QUOTE(Samarija @ 2011 10 28, 07:45)
Ne,temperaturos nera,tik koso labai ir karkalais tokiais.Daktare israse antibu,jei nepavyktu naturaliai issigydyti.Bet tikiuosi nereikes ju naudoti.Siuo metu naudojam Ambroxoli ir homeopatinius zirniukus (pavadinimo nepamenu,kazkokie is B raides,Bron...Brom.. kazkas panasaus).Dar duodu arbatos gerti Islandiskosios kerpenos.
O kuo jus gydotes?
O kuo jus gydotes?
gerti daug duokit būtinai, ir šiaip garais pakvėpuot (nežinau ar tinka karšti, mes šaltus naudojam, per kompresorinį aparatą), tada gleivės skystinasi ir lengviau pasišalina.
QUOTE(giedrulia77 @ 2011 10 25, 10:13)
Taip, sloga neisivyste, liko tik temperatura. Vakar diena apie 38, vakare uzkilo iki 39, bet kokiai valandai ir vel paskui 38- 38.6. Daugiau jokiu simptomu. Tai geriau Acconitum nei BeLLADONA Homm. ? Siandien 37,7. O jei pirma diena gerem Antigripina1, vakar visa diena gerem Belladona, galima siandien pereit prie Antigripino1 vel?
aciu
aciu
Dar prasau patarimo. Mums temp. vis dar laikosi (nuo sekmad.) - diena apie 37,5, vakare 38,5-39, padidejes vienas limfmazgis, daugiau jokiu simptomu. Padarem tyrimus - CRB norma, slapimas norma. Bet kita gydytoja siandien pamate pulinuka gerklej, ten kur limfazgis padidejes. Aisku, kadangi nuo sekmadienio laikosi temp. ir dar pulinukas, iskart liepe gert antibus (klacida, nes penicilinui alergiski). Homeopatas sake neduot antibu ir israse - Mercurius heel, engystol, echinacea compositum, traumeel, tonsila compositum ampules ir belladona. Gal kas is patirties pasakys ar dar bandyt su homeopat. ar jau per velu ir duot antibus?
Aciu