Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija, 18 tema.

QUOTE(Lotynė @ 2011 10 23, 10:18)
Artemide, apie visus gydytojus yra prieštaringų nuomonių mirksiukas.gif Turi pati bandyt... Be to, kiek teko girdėt, Misis nebepriima toliau nei iš Kauno... Gal jūs pačiam Kaune dar pasidomėkit, vis arčiau bus.

Tai kad jau užsirašę lapkričio pradžioj pas Popovą, tai gal kol kas neverta blaškytis g.gif Vigi patirties jis turi nemažai g.gif
Atsakyti
Straipsnis apie skiepijimąsį, bet kaip nekeista, neneigiantis apie homeopatijos veiksmingumą (3 puslapyje).
Atsakyti
Gal kas galit Antigripinas 1 sudeti pasufleruot? Sunui 37,6 uzkilo, vos vos kartais ispuciam nosi - skystos, bespalves isskyros. JAu pora dienu yra vienas gana padidejes limfmazgis (tokiu smulkiu mazuciu turim pastoviai). )Daugiau kaip ir jokiu simptomu kol kas. Gali buti, kad vakare uzkils aukstesne. Nes pastebejau tokius labai panasius simptomus pas ji - pradedam taip, kaip ir si karta - nedidele sloga, neauksta temp. diena, i vakara uzkyla beveik visada iki 39,6, pabuna kokias pora valandu pradeda kristi iki 38, ryte ir diena apie 37,5-38, vakare vel iki 39,6. Taip kartojasi kokias 2 dienas. Po to vakarais kyla jau iki 38,5-38, po to pora dienu pasilaiko apie 37,3 ir baigiasi. Bet po to po kokios savaites ar dvieju buna vel tas pats. Ir si karta, pries savaite baigem sirgti su sloga ir 39,6 temp. Savaite praejo ir vel kazkas prikibo. Beje, pradejom eiti i darzeli ax.gif Ir Misiaus telefona dar noreciau paprasyti i az. Aciu 4u.gif
Atsakyti
gal galit, kas primint, kai noris salto gert ir skauda gerkle ka vartot? radau cantharis? bet nzn g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruduoke: 23 spalio 2011 - 16:57
QUOTE(Ruduoke @ 2011 10 23, 16:49)
gal galit, kas primint, kai noris salto gert ir skauda gerkle ka vartot? radau cantharis? bet nzn g.gif

Aconitum ir Phytolacca.

Giedrulia, esant tokiems požymiams, nežinau, kas tiktų.
Antigripino 1 sudėtis: Aconitum D3, Belladonna D3 ir Bryonia D3. Gal verčiau kokį Complex Aconitum/Antigripiną 3 ar HOmeovox... g.gif Aš pati su pirmuku nesu susidraugavus.
Atsakyti
atsimenat, kazkada buvo vaistas toks ,,Limfozil",budavo tokios kakavines spalvos tabletytes.Dukrai labai sustiprino imuniteta atsimenu... bet va nebera jo prekyboj... jisai irgi jauciou skaites homeopatinis g.gif sakau gal kas zino sudeti.
db gal man kas gali pasakyt, pavyzdziui raso D3 ir kt. tai kaip suprantu yra potencija.Bet kaip sau nusistatyt potencija arba vaikui, norint uzsisakyt preparata. Pvz, gyd., parase 6 ir psio ..o jei noriu savarankiskai kitam vaikui uzsakyt kazko arba SB g.gif
Papildyta:
db netycia radau dalinai sudeti kad limfozilyje yra gyvates nuodu ir kt. vat kodel dukrai tinka occilococinum...nes ten irgi ieina nuodu...
Papildyta:
nu, dar pasiknaisiojus radau sudeti Extr. rad. Echinaceae pallida spir. sicc. (4:1) + Faex medicinalis + Calcium carbonicum D6 + Fucus vesiculosus D5 + Silicea D4 + Lachesis D6 + Thiamini hydrochloridum
Stiprumas: 1,5mg + 10mg + 10mg + 0,5mg + 7,5mg + 2,5mg + 7,5mg
Papildyta:
pas mane yra galvosukis, kas tinka sunui netika dukrai..issaukia netgi neigiamas jos organizmo reakcijas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruduoke: 23 spalio 2011 - 20:32
QUOTE(Ruduoke @ 2011 10 23, 21:39)
... vat kodel dukrai tinka occilococinum...nes ten irgi ieina nuodu...

oscillococcinum nėra nuodų kiek žinau g.gif bufo turi rupūžės nuodų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 23 spalio 2011 - 21:10
Meragitės, ar yra vaistų kurios slogą per dieną išgydytų? Man turi operaciją atlikti, o aš sergu. Šeštadienį suslogavau vakare, na gėriau sekmadienį vaistus. Ir nosį ploviau, ir purškiau, ir kojas kaitinau. Daugiau nebežinau ką daryti. O trečiadienį labai kojas sušalau darbe, vakare net buvau išsigandusi, nes pirštai mėlyni.
Ką daryti?
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2011 10 24, 07:18)
Meragitės, ar yra vaistų kurios slogą per dieną išgydytų? Man turi operaciją atlikti, o aš sergu. Šeštadienį suslogavau vakare, na gėriau sekmadienį vaistus. Ir nosį ploviau, ir purškiau, ir kojas kaitinau. Daugiau nebežinau ką daryti. O trečiadienį labai kojas sušalau darbe, vakare net buvau išsigandusi, nes pirštai mėlyni.
Ką daryti?

Pasiskaityk Aconitum, nes dažniausias variantas sušalus drėgnai.
Šiaip, įmanoma, išbandyta, tik atitaikyt reik... Konstitucinį savo žinai? Dar tą galima pridėt.
Atsakyti
sveikos visos,
prasau pagalbos mano 3 m. mergytei
gal parasysit kas tinka nuo isvesejusiu adenoidu ir pulingos slogos (sinusito)
aciu
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2011 10 24, 07:18)
Ką daryti?

Aš kaip tik per dieną su inhaliatorium išsigydžiau, bet žiauriai stiprų druskos tirpalą reikia daryt, kad druska beveik netirptų, skauda net pradžioje kvėpuojant, bet tikrai per dieną praeina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2011 10 24, 09:05)
sveikos visos,
prasau pagalbos mano 3 m. mergytei
gal parasysit kas tinka nuo isvesejusiu adenoidu ir pulingos slogos (sinusito)
aciu

Pasiskaitykit daugiau temų ax.gif . Jūsų atveju patartina kreiptis į homeopatą, jeigu norite gydytis homeopatiškai.

Atsakyti