QUOTE(beatka1983 @ 2011 10 19, 21:18)
sveikos mamytes
keliolika puslapiu paskaiciau -ir supratau kad jus cia ''profes'' homeopatijoje. Mano sunelis (8 men) serga Atopini dermatitu. Pavargau kovoti su berimais ir nezuliu paprastais vaistais
kol tepi tepaliuku - tol padeda (pvz hormoniniu), tik nustoji tepti - pradeda listi lauk visi berimai dvigubai daugiau
Nusprendziau bandyti gydytis su homeopatija... Tik vat idomu jusu nuomone - ar alergija imanoma pagydyti su homeopatija? ar buna tas taip vadinamas pirminis pablogejimas pradzioje? Gal kuri mamyte atsilieps - papasakos, pasidalins patirtim...
Kita savaite vaziuosime i Rokiski pas homeopate pirmam vizitui
O jūs nebandėt atkapstyti priežastį, nuo ko jį beria? Gal kažką naujo pradėjot valgyt, gal nutraukėt maitinimą savo pienu ar pan.?
Mano mažajai homeopatija nepadėjo gydant AD (buvo skirtas Lycopodium, Sulphur), padėjo griežta dieta (jokių kiaušinių, pieno, varškės, grikių, kviečių, žuvies, vištienos, jau nekalbant apie citrusinius, riešutus, šokoladą ir kitus gardumynus), ant kurios sėdau aš (nes tuo metu mažiukė valgė tik mano pieną). Jau po 2 sav. jos odelė tapo gražutė, be jokių požymių, kad prieš tai buvo raudona ir šiurkšti kaip švitrinis popierius, su šlapiuojančia žaizda ant rankytės.
Gal pasikartosiu, bet alergizuoja visokie maisto papildai tokie kaip Calcigran ir pan. (ne pats elementas, o papilde esantys įvairūs priedai).