QUOTE(Artemidė @ 2011 10 20, 23:43)
Sveikos, merginos Jungiuosi prie jūsų Mano mažąjąm bronchinė astma diagnuozuota, bet aš net nesiruošiu nuodyti savo vaiko hormonais ir antibiotikais (o ir juos skirs jei mikoplazmas ras). Šiaip nei vienam savo vaikui iki šiol neesu davusi antibiotiko, apie homeopatiją nenusimanau, bet visas mano organizmas priešinasi tai tradicinei medicinai, kai viskas tik "sukišama" į vidų. Vat užrašiau savo mažių pas Popovą, ką manot? Su mamom iš "bronchinė astma" temos nesusišneku, nes jos iki išprotėjimo pasiryžusios nuodyti savo vaistais stipriausiais hormonais ir nesupranta,kaip aš galiu neklausyti mūsų autoritetingų gydytojų. O kaip aš galiu jų klausyti, jei tik po 5 min. vadinamos konsultacijos paskiria diagnozę ir standartinį gydymą, kaip ir visiems - hormonai, hormonai ir dar kartą hormonai.
Tai va, sakau gal čia daugiau rasiu bendraminčių. Nu pasakykit kas nors, kad teisingai elgiuosi neidama paprasčiausiu keliu, nes man taip reikia palaikymo
Tai va, sakau gal čia daugiau rasiu bendraminčių. Nu pasakykit kas nors, kad teisingai elgiuosi neidama paprasčiausiu keliu, nes man taip reikia palaikymo
Na su bronchine astma reikalu neturejom, taciau homeopatijos pagalba isgydem suneli, turejusi alergija, odeles problemu. Klasikines medicinos gydytojai mano sesiu menesiu kudikiui, tikrai ne katostrofiskos situacijos, prirase puses metu kasdieniniu antihistamininiu kursa ir hormoninius tepalus. Deka nuostabios gydytojos homeopates V.Zakarauskienes mano 1.3 menesiu sunelis sveikas
Taip kad reikia tik ieskoti savo kelio ir ji tikrai rasit, gal ne iskart, bet pabandyti tikrai verta