Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija, 18 tema.

QUOTE(Artemidė @ 2011 10 20, 23:43)
Sveikos, merginos  4u.gif  Jungiuosi prie jūsų  4u.gif  Mano mažąjąm bronchinė astma diagnuozuota, bet aš net nesiruošiu nuodyti savo vaiko hormonais ir antibiotikais (o ir juos skirs jei mikoplazmas ras). Šiaip nei vienam savo vaikui iki šiol neesu davusi antibiotiko, apie homeopatiją nenusimanau, bet visas mano organizmas priešinasi tai tradicinei medicinai, kai viskas tik "sukišama" į vidų. Vat užrašiau savo mažių pas Popovą, ką manot? Su mamom iš "bronchinė astma" temos nesusišneku, nes jos iki išprotėjimo pasiryžusios nuodyti savo vaistais stipriausiais hormonais ir nesupranta,kaip aš galiu neklausyti mūsų autoritetingų gydytojų. O kaip aš galiu jų klausyti, jei tik po 5 min. vadinamos konsultacijos paskiria diagnozę ir standartinį gydymą, kaip ir visiems - hormonai, hormonai ir dar kartą hormonai.
Tai va, sakau gal čia daugiau rasiu bendraminčių. Nu pasakykit kas nors, kad teisingai elgiuosi neidama paprasčiausiu keliu, nes man taip reikia palaikymo  g.gif

Na su bronchine astma reikalu neturejom, taciau homeopatijos pagalba isgydem suneli, turejusi alergija, odeles problemu. Klasikines medicinos gydytojai mano sesiu menesiu kudikiui, tikrai ne katostrofiskos situacijos, prirase puses metu kasdieniniu antihistamininiu kursa ir hormoninius tepalus. Deka nuostabios gydytojos homeopates V.Zakarauskienes mano 1.3 menesiu sunelis sveikas smile.gif
Taip kad reikia tik ieskoti savo kelio ir ji tikrai rasit, gal ne iskart, bet pabandyti tikrai verta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Artemidė @ 2011 10 20, 23:43)
Sveikos, merginos  4u.gif  Jungiuosi prie jūsų  4u.gif  Mano mažąjąm bronchinė astma diagnuozuota, bet aš net nesiruošiu nuodyti savo vaiko hormonais ir antibiotikais (o ir juos skirs jei mikoplazmas ras). Šiaip nei vienam savo vaikui iki šiol neesu davusi antibiotiko, apie homeopatiją nenusimanau, bet visas mano organizmas priešinasi tai tradicinei medicinai, kai viskas tik "sukišama" į vidų. Vat užrašiau savo mažių pas Popovą, ką manot? Su mamom iš "bronchinė astma" temos nesusišneku, nes jos iki išprotėjimo pasiryžusios nuodyti savo vaistais stipriausiais hormonais ir nesupranta,kaip aš galiu neklausyti mūsų autoritetingų gydytojų. O kaip aš galiu jų klausyti, jei tik po 5 min. vadinamos konsultacijos paskiria diagnozę ir standartinį gydymą, kaip ir visiems - hormonai, hormonai ir dar kartą hormonai.
Tai va, sakau gal čia daugiau rasiu bendraminčių. Nu pasakykit kas nors, kad teisingai elgiuosi neidama paprasčiausiu keliu, nes man taip reikia palaikymo  g.gif

Teisingai teisingai elgiesi. Manau, nesigailėsi, pasirinkusi kitą gydymo būdą. 4u.gif Kaip tik vakar diskutavau su kitomis mamomis apie homeopatiją. Aš, ko gero, atrodžiau kaip homeopatijos sektantė lotuliukas.gif Bet dar kartą pasitvirtinau savo padarytą išvadą - homeopatiniam gydymui žmogus turi subręsti. Tik tada jis galės įvertinti šį gydymo būdą. Ir dar pamačiau, kaip pas mus visuomenėje "išplautos smegenys" dėl vienos medicinos ir vieno gydymo metodo.
QUOTE(linutuks @ 2011 10 21, 11:24)
Na su bronchine astma reikalu neturejom, taciau homeopatijos pagalba isgydem suneli, turejusi alergija, odeles problemu. Klasikines medicinos gydytojai mano sesiu menesiu kudikiui, tikrai ne katostrofiskos situacijos, prirase puses metu kasdieniniu antihistamininiu kursa ir hormoninius tepalus. Deka nuostabios gydytojos homeopates V.Zakarauskienes mano 1.3 menesiu sunelis sveikas smile.gif
Taip kad reikia tik ieskoti savo kelio ir ji tikrai rasit, gal ne iskart, bet pabandyti tikrai verta 4u.gif

drinks_cheers.gif šita gydytoja tikrai galima pasitikėti

nepykit, bet man kliūna paryškintas parašymas, konkrečiai žodis "mėnuo" cool.gif
Atsakyti
[quote=Artemidė,2011 10 21, 11:04]
4u.gif Ne apie visas gi čia taip 4u.gif Bet buvo labai ne kokių pasisakymų homeopatijos atžvilgiu, tai ir nedrįstu ten daugiau klausinėti, ar kam padėjo. Jau taip sudirbinėjo ten visą homeopatiją, kad pasijutau kaip balta višta bandanti kitur pagalbos ieškoti g.gif Bet visgi pabandysiu, o gal paskui mano patirtis ir kitoms pravers mirksiukas.gif
[/quote

Tradicine medicina nei obstrukcinio bronchito,nei alergijos, atopinio dermatito negydo. Tik paslepia simptomus giliau. Turiu 3.5 metu patirti. Nebetepu hormonais, nebeduodu antialerginiu vaistu, idedu daug darbo ir prieziuros maisto, drabuziu, aplinkos tema. Manau sunkesnis kelias, bet teisingas.
Bandau homeopatija, kuria kokius 20 kartu esu metusi ir vel sugrizusi doh.gif Bet prie situ ligu slopinimo hormonais tikrai negrisiu, Nors vis dar ieskom savu tinkamu zirniuku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo waidaw: 21 spalio 2011 - 12:42
QUOTE(Kirkė @ 2011 10 21, 13:15)
.

nepykit, bet man kliūna paryškintas parašymas, konkrečiai žodis "mėnuo" cool.gif

Oi.atsiprasau,1.3 metu ne menesiu mano suneli, didelis jau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linutuks @ 2011 10 21, 14:00)
Oi.atsiprasau,1.3 metu ne menesiu mano suneli, didelis jau smile.gif

neiškenčiau nepabaksnojus, nepyk biggrin.gif

Merginos, gal žinot kokį būdą, be homeopatijos, "absesui" gydyti arba suminkštinti. help.gif
Mama sugebėjo sau pasidaryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Artemidė @ 2011 10 21, 10:04)
4u.gif  Ne apie visas gi čia taip  4u.gif  Bet buvo labai ne kokių pasisakymų homeopatijos atžvilgiu, tai ir nedrįstu ten daugiau klausinėti, ar kam padėjo. Jau taip sudirbinėjo ten visą homeopatiją, kad pasijutau kaip balta višta bandanti kitur pagalbos ieškoti  g.gif  Bet visgi pabandysiu, o gal paskui mano patirtis ir kitoms pravers  mirksiukas.gif

Besijuokianti gydė ir sėkmingai BA savo mergičkom. Dar Lotynės mažiui pripaišinėjo BA, kuris pasirodė besąs refliuksas. Dar kažkuri buvo, daba jau tiksliai neatsimenu.

QUOTE(Kirkė @ 2011 10 21, 12:15)
Teisingai teisingai elgiesi. Manau, nesigailėsi, pasirinkusi kitą gydymo būdą. 4u.gif Kaip tik vakar diskutavau su kitomis mamomis apie homeopatiją. Aš, ko gero, atrodžiau kaip homeopatijos sektantė  lotuliukas.gif Bet dar kartą pasitvirtinau savo padarytą išvadą - homeopatiniam gydymui žmogus turi subręsti. Tik tada jis galės įvertinti šį gydymo būdą. Ir dar pamačiau, kaip pas mus visuomenėje "išplautos smegenys" dėl vienos medicinos ir vieno gydymo metodo.

Tai, kad tie smegenai žmonėms išplauti ne tik gydymo srityje.
Elementarus pavyzdys: atsiprašant, apsit... žalgiriečiai, iš karto parašomas straipsnis interneto portale, koks tai baisus virusas, koks grėsmingas mažiems vaikams, kokia panacėja yra skiepai... cool.gif
Žmonės bijo gyventi. Bijo svajoti. Bijo išreikšti save. Tada turime tai, ką turime.

Dėl absceso, galiu tik įmesti nuorodą
http://www.herbs2000...ers/abscess.htm
Dar ten nuorodą į eterinius aliejus. Koks arbatmedis galėtų dezinfekuot...
Atsakyti
alijosius abscesus veikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(anikita @ 2011 10 21, 15:07)
alijosius abscesus veikia ax.gif

Tikrai taip, alijošiaus sultis sumaišyti su tarkuotomis žaliomis bulvėmis, smulkaus tarkavimo.
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2011 10 20, 22:22)
Opium, ūminiam variantui (dilgėlinė, kvinkė) išbandyta yra Apis homaccord ir Urtica Urens (būtent šita, gailioji dilgėlė). Padėjo, bet negaliu garantuot, kad tiks 100 proc. visiems.

ačiū, žinau, būtent Apis ir Urtica ir buvo skirti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kirkė @ 2011 10 21, 14:34)

Merginos, gal žinot kokį būdą, be homeopatijos, "absesui" gydyti arba suminkštinti.  help.gif

asmeniškai nebandžiau, bet žmogus darėsi, sakė padėjo-kepinto svogūno kompresiukai
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2011 10 21, 14:01)
Dar Lotynės mažiui pripaišinėjo BA, kuris pasirodė besąs refliuksas. Dar kažkuri buvo, daba jau tiksliai neatsimenu.

Refliuksas yra 90 proc BA priežastis... mirksiukas.gif Sutvarkėm mažiukui tik konstitucinio pagalba. Prieš tai būdavo tik laikini pagerėjimai iki sekančio peršalimo ir vėl ratas sukdavosi.
Dukra irgi ištisai obstrukciniais bronchitais sirgo, gavus viskas kaip priklauso - Ventolinas, Sereventas, Flixotidas, Singulairas; Seratido atsisakiau kai pamačiau farmacininkų darbelius (buvau šokiruota, kad vistiek po pusmečio visi "Santorai" ant jų "pasodinti" - fantastiška farmacininkų galia). Taigi dukra...gavus visko. Kadangi jau 1,5 metų obstrukcijos nebebuvo, tpu, tpu, tpu... tikiu, kad pasveiko.
Tiesa, mažiuko AD išgydytas (geras pusmetis nebėra, tikiuosi nebebus).
Tai vat...tikiuosi taip ir toliau thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, už palaikymą 4u.gif

QUOTE(Lotynė @ 2011 10 21, 17:16)
Refliuksas yra 90 proc BA priežastis...  mirksiukas.gif Sutvarkėm mažiukui tik konstitucinio pagalba. Prieš tai būdavo tik laikini pagerėjimai iki sekančio peršalimo ir vėl ratas sukdavosi.
Dukra irgi ištisai obstrukciniais bronchitais sirgo, gavus viskas kaip priklauso - Ventolinas, Sereventas, Flixotidas, Singulairas; Seratido atsisakiau kai pamačiau farmacininkų darbelius (buvau šokiruota, kad vistiek po pusmečio visi "Santorai" ant jų "pasodinti" - fantastiška farmacininkų galia). Taigi dukra...gavus visko. Kadangi jau 1,5 metų obstrukcijos nebebuvo, tpu, tpu, tpu... tikiu, kad pasveiko.
Tiesa, mažiuko AD išgydytas (geras pusmetis nebėra, tikiuosi nebebus).
Tai vat...tikiuosi taip ir toliau thumbup.gif

Čia labai įdomi teorija g.gif Įdomu kodėl gydytojai netiria dėl refliukso, jeigu taip dažna? Kokie dar jo požymiai? Maniškis dažnokai, sakyčiau, apsivemia, tai gali būti refliukso priežastis?
Atsakyti
Ačiū visoms atsakiusioms.
Užsiimsim gydymu pagal Jūsų patarimus. 4u.gif
Atsakyti