sveikos mamytes, gal kuri gyde savo vaikui Atopini dermatita homeopatijos pagalba? Gal net yra kas pasveiko? Gal galite kazka papasakot placiau - pas ka gydetes, ar buvo tas vadinas pirminis pablogejimas?
Papildyta:
gal esate girdeje apie tokia homeopate - Cyviene?
QUOTE(Kristinukas @ 2011 10 17, 17:47)
Kirke, mano mažajai yra panaši problema ant pėdų - atsirado dar vasarą, dabar M pagalba šiek tiek tvarkomės - duodu Graphitis 6. Dar pas mus atsirado seborėja ant galvos, tai irgi paskirti tie patys žirniukai.
Kai bus kokių rezultatų gydyme, informuok prašau, galima ir į AŽ
Kai bus kokių rezultatų gydyme, informuok prašau, galima ir į AŽ
Jau dabar galiu informuoti apie rezultatus Po trečios dozės egzema nebeplinta, naujų spuogelių nebeiškilo. Ten, kur oda buvo mažiausiai pažeista, raudonumas nyksta. Tik... labai įdomu, pradėjo luptis pažeista oda ir labai nusausėjo tos vietos. Tikiuosi į gera tai.
QUOTE(Fedes @ 2011 10 17, 21:10)
o tau būna tik rankoms, ir tik nuo konkretaus vandens, ar čiaupo, ar visur taip pat?
man buvo panašiai, gyd sak gali būti nuo metalo, berods nikelio, jo būna vandens čiaupuose berods. išeitis keisti čiaupus... ar naudotis kitais. man irgi po nėštumo gan ilgai buvo, bet išsitirt konkrečiai patingėjau, dabau jau praėjo ir nebėr reikalo.
man buvo panašiai, gyd sak gali būti nuo metalo, berods nikelio, jo būna vandens čiaupuose berods. išeitis keisti čiaupus... ar naudotis kitais. man irgi po nėštumo gan ilgai buvo, bet išsitirt konkrečiai patingėjau, dabau jau praėjo ir nebėr reikalo.
Fedes, spėju, kad man tai nuo hormonų. Po pirmo nėštumo, egzema buvo ant nugaros, po antro - ant galvos, tik per šitą nėštumą toji bjaurybė išlindo nesulaukusi gimdymo pasireiškia tik tarpupirščiuose ir tik nuo vandens, bet kokio. Net guminių pirštinių negaliu mautis, nes tik truputį suprakaituoja rankos ir iškart prasideda siaubingas niežulys.
Šiaip savo alergijas aš žinau: alergiška esu nikeliui ir variui. Negaliu pirkti rūbų su kniedėmis, kurios liečiasi su oda ir negaliu nešioti varinių papuošalų, nes jie iškart žaliuoja arba net "nuvalgo" metalą, ten kur liečiais su oda.
QUOTE(beatka1983 @ 2011 10 17, 21:18)
sveikos mamytes, gal kuri gyde savo vaikui Atopini dermatita homeopatijos pagalba? Gal net yra kas pasveiko? Gal galite kazka papasakot placiau - pas ka gydetes, ar buvo tas vadinas pirminis pablogejimas?
Papildyta:
Papildyta:
Dukrai gydžiau. Dermatitą sukėlė hepatito B skiepas. Dėl šios ligos ir susipažinau artimiau su homeopatija Dukra pasveiko, spėjom sugriebti pačioje pradžioje ligą. Buvo skirtas Hepar sulfur ir DR-1 kompleksas., plius Emolium priemones naudojau. Bet gydžiau apie pusmetį laiko, ir vis tiek liko šalutinių dalykėlių. Tose vietose, kur buvo atopinis dermatitas oda yra šviesesnė ir neįdega. Gydytojos nuomone, šitai turėtų ilgainiui praeiti. Labai tikiuosi, nes dėmės ne tik ant kūno, bet ir ant veido. Ai ir dar, visuomet kai tik imunitetas šiek tiek susilpnėja, tose vietoje AD bando vėl išlįsti.
QUOTE(Kirkė @ 2011 10 17, 21:57)
Jau dabar galiu informuoti apie rezultatus Po trečios dozės egzema nebeplinta, naujų spuogelių nebeiškilo. Ten, kur oda buvo mažiausiai pažeista, raudonumas nyksta. Tik... labai įdomu, pradėjo luptis pažeista oda ir labai nusausėjo tos vietos. Tikiuosi į gera tai.
Fedes, spėju, kad man tai nuo hormonų. Po pirmo nėštumo, egzema buvo ant nugaros, po antro - ant galvos, tik per šitą nėštumą toji bjaurybė išlindo nesulaukusi gimdymo pasireiškia tik tarpupirščiuose ir tik nuo vandens, bet kokio. Net guminių pirštinių negaliu mautis, nes tik truputį suprakaituoja rankos ir iškart prasideda siaubingas niežulys.
Šiaip savo alergijas aš žinau: alergiška esu nikeliui ir variui. Negaliu pirkti rūbų su kniedėmis, kurios liečiasi su oda ir negaliu nešioti varinių papuošalų, nes jie iškart žaliuoja arba net "nuvalgo" metalą, ten kur liečiais su oda.
Dukrai gydžiau. Dermatitą sukėlė hepatito B skiepas. Dėl šios ligos ir susipažinau artimiau su homeopatija Dukra pasveiko, spėjom sugriebti pačioje pradžioje ligą. Buvo skirtas Hepar sulfur ir DR-1 kompleksas., plius Emolium priemones naudojau. Bet gydžiau apie pusmetį laiko, ir vis tiek liko šalutinių dalykėlių. Tose vietose, kur buvo atopinis dermatitas oda yra šviesesnė ir neįdega. Gydytojos nuomone, šitai turėtų ilgainiui praeiti. Labai tikiuosi, nes dėmės ne tik ant kūno, bet ir ant veido. Ai ir dar, visuomet kai tik imunitetas šiek tiek susilpnėja, tose vietoje AD bando vėl išlįsti.
mums pablogejimas irgi buvo po skiepo - tada pats berimu baisumas pasirode - tai dabar irgi manau kad skiepas mums pagrinde isprovokavo atopini dermatita o pas ka jus gydetes? nes pati bijau eksperementuoti su zirniukais - noriu kad kokia gydytoja patartu.
O gal pazystate dar kokia homeopate kuri ir su Folio metodu tiria?
QUOTE(beatka1983 @ 2011 10 17, 22:07)
mums pablogejimas irgi buvo po skiepo - tada pats berimu baisumas pasirode - tai dabar irgi manau kad skiepas mums pagrinde isprovokavo atopini dermatita o pas ka jus gydetes? nes pati bijau eksperementuoti su zirniukais - noriu kad kokia gydytoja patartu.
Dėl ekperimentavimo- kuo daugiau domiesi homeopatija, tuo aiškiau darosi. Be to, visada galima paklausti šioje temoje, jei kyla dvejonių ar klausimų
Jūs vilnietė? Gal vilnietės Jums ką nors rekomenduos.
(Kažin kur opium dingo - nebeparašo )
QUOTE(Kirkė @ 2011 10 17, 21:57)
mano visi trys vaikai su AD, pradžioj siejau su skiepais, tai trečio mažiuko neskiepijau visai, bet AD turi dar baisesnį nei pirmi du dabar net nežinau kame reikalas. gydomės homeopatiškai, su homeopate, manau kažkiek patys bėrimai sustabdyti, bet dar neįveikti. nežinau, susigyvenau su tuom, ir nebekreipiu dėmesio, aišku sunkiau, kai būna paūmėjimai, tada ir vaikas naktį kasosi, prasčiau miega, o jei miega ramiai, nesikaso, tai ir man gerai manau, ateis laikas ir praeis, nes pirmam vaikui, tai tik sausesne odele ties rankų sulenkimais palikusi, šiurkštesnė, o visur kitur gražu, švelnu. gal išaugom, o gal ir homeopatija suveikė - dabar jau nebesvarbu, svarbu kad baigėsi. pirmam vaikui nuo mažų dienų atsirado, naudojau visokių kremų, ir pigesnių ir natūralesnių, ir deja, hormoninių (jauna buvau ir apie pasekmes negalvojau ). nuo hormoninių išplonėjo vaiko skruostų odelė, na bet svarbu laiku susigriebiau. antrą vaiką baisiai berdavo, dabar lyg apstojo, nors oda šiurkšti, ir vietomis dar yra pabėrimų. jis nuo kaklo iki kojų būdavo, ko nedariau, ir natūraliais aliejais tepiau, ir brangesnes priemones atopinei odai pirkau, hormoniniais net netepiau, bet neveikė niekas. dabar niekuo netepu, o ir odelė gražesnė, mums ir homeopatė buvo sakiusi, kad nereikia niekuo tepliot, gal kokiu tik medetkų homeopatiniu tepaliuku, jei jau nusikasęs labai. Dėmės ir pas mus yra, vasara ypač matėsi, toks dėmėtas vaikas buvo, ir dabar dar matosi. trečią nuo gimimo jau bėrė, dabar šiek tiek aprimo, bet lyg ir vėl pradeda. na, bet nesuprantu nei dėl ko, nei nuo ko ir kad taip, visus tris vienu metu buvom pradėję nupylinėt, kai atsiprausdavo vakarais, našlaičių nuoviru, nežinau ar sutapimas, ar ne, bet bėrimai žymiai sumažėjo, bet po to vidurinėlis susirgo obstrukciniu bronchitu su spazmiukais. gydytoja alergologe-pulmonologė sako, jog galėjo ir nupylimai našlaitėmis iššaukt dusuliukus, bet pakalbėjus su homeopate, anot jostai visiška nesąmonė
man pačiai ir ant kaklo nugaroj yra, atsirado po didelių išgyvenimų, pradėjus lankytis pas homeopatę, ir jau keleri metai, bet nepraeina niekaip, tai paūmėja, tai aprimsta. ir niekuo neteplioju.
Parašysiu pasidžiaugti
Jau 14 metų turiu alergiją, kurią pasigavau nuo Fastum gel. kiekvienais metais nuo saulės man nudegdavo oda, t.y. paraudonuodavo, ištindavo, niežėjimas baisus, iškildavo pūslės (nuo šio momento jau nebevaldoma alergija būdavo) paskui tos pūslės trūkdavo, bėgdavo limfa ir užsidėdavo šašai. nėštumai buvo pravalę organizma, tai alergija buvo susilpnėjusi, bet va neseniai vėl išlindo. ir sutvarkiau ją su Apis ir Cantharis. Pūslės iškilo, bet pamažu ir nunyko. Tiesa, dar tepiau mišiniu tokiu vaistinėje gaminamu - aliejukas kažkoks su cinko oksidu, vadina tą mišinį "pieneliu".
Kirke - man pirmą kartą kai ši alergija praėjo, irgi buvo likusios baltos dėmės tose vietose, kur po šašų atsinaujino nauja oda. ir laikėsi apie porą metų. Bet dabar jau viskas čiki, įdega visas kūnas vienodai. Tai manau ir jums susitvarkys tai.
Jau 14 metų turiu alergiją, kurią pasigavau nuo Fastum gel. kiekvienais metais nuo saulės man nudegdavo oda, t.y. paraudonuodavo, ištindavo, niežėjimas baisus, iškildavo pūslės (nuo šio momento jau nebevaldoma alergija būdavo) paskui tos pūslės trūkdavo, bėgdavo limfa ir užsidėdavo šašai. nėštumai buvo pravalę organizma, tai alergija buvo susilpnėjusi, bet va neseniai vėl išlindo. ir sutvarkiau ją su Apis ir Cantharis. Pūslės iškilo, bet pamažu ir nunyko. Tiesa, dar tepiau mišiniu tokiu vaistinėje gaminamu - aliejukas kažkoks su cinko oksidu, vadina tą mišinį "pieneliu".
Kirke - man pirmą kartą kai ši alergija praėjo, irgi buvo likusios baltos dėmės tose vietose, kur po šašų atsinaujino nauja oda. ir laikėsi apie porą metų. Bet dabar jau viskas čiki, įdega visas kūnas vienodai. Tai manau ir jums susitvarkys tai.
Ar esat susidure su tokiu reiskiniu,kaip senu ligu iskelimas homeopatiniu zirniuku pagalba.
Kaip nesumaisyt, ar tai atkritimas, ar tikrai senos ligos? Kiek tai trunka?
Kaip nesumaisyt, ar tai atkritimas, ar tikrai senos ligos? Kiek tai trunka?
QUOTE(Kirkė @ 2011 10 17, 22:30)
skaitau vis nieko naujo. tos pačios ligos ir tų pačių žirnių variacijos. Alergologas nustayė, kad yp. alergiška migliniams. pasitvirtino mano galvotos žolės ( jei kas pamena, kai birželio mėn.rašiau, kad staigiai apsisnargliavo, apsiašarojo ir sutino perėjus per pievą). kadangi jau tada hom. gydytojai sakiau, ką įtariu sukėlus alergiją ir buvo skirtas gydymas, tai kol kas nesikreipiau į ją dėl patikslinimo. Nors gal kažką ir būtų galimą dar organizmui padaryti iki kito žolių žydėjimo.Vnž liūdnas reikalas.
kas ten apie Graphities rašė-tai sėkmingai juo ir Iricar tepalu išdydžiau vis atsirandančias ir pranykstančias sausas paraustančias trūkinėjančias dėmes ant kojų. ir už ausų šlapiuojančias žaizdeles. 30-tukas buvo skirtas.
Labas, kas galėtų pagelbėti nuo užkimimo? mažius vakar po lauko užkimo, daviau ir iki šiol duodu Arum compl.. bet nepraeina, kas dar gelbėtų? ir nosis tokia sausai pasikimšus... kas čia tiktų?
QUOTE(skirmantuks81 @ 2011 10 18, 18:50)
Labas, kas galėtų pagelbėti nuo užkimimo? mažius vakar po lauko užkimo, daviau ir iki šiol duodu Arum compl.. bet nepraeina, kas dar gelbėtų? ir nosis tokia sausai pasikimšus... kas čia tiktų?
homeovox nebandei?