Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija, 18 tema.

QUOTE(jeliva @ 2011 10 16, 14:46)
Sveikos mamytes. O gal zinot kur silver nano Siauliuose galima nusipirkti?

Aš ir pati iš Šiaulių - turbūt nėra. Obuoliausia minėjo, kad homeopatinius galima internetu parsisiųsti iš KMU. Bet nuorodos aš neradau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2011 10 16, 15:18)
Aš ir pati iš Šiaulių - turbūt nėra. Obuoliausia minėjo, kad homeopatinius galima internetu parsisiųsti iš KMU. Bet nuorodos aš neradau blush2.gif

prasom, nuoroda http://univaistine.lt/index.php
Atsakyti
QUOTE(waidaw @ 2011 10 16, 16:46)

Aciu 4u.gif paieskosiu.
Atsakyti
Sveikos mergaites, labai reikia Jusu patarimo:

Mano mergaite (2.5 metuku) pries 3 savaites susirgo pulingu tonzilitu. Gavom antibiotikus, nes labai prasta situacija jau buvo. Po antibotiku sugerimo praejus 2 savaitems vel tas pats - temperatura antra diena 38, tonziles skaisciai raudonos, stipriai isdidejusios, vaikas vos kalba ir ryja. Duodu Aconitum, Mercuries sol., bet nelabai matau kad padeda...

Gal tiktu kazkas is Heel - Beladona, Mercuries ar Angi Heel? Labai baisu, kad vel nereiktu antibu gert, jau net i vaika baisu ziuret... unsure.gif

Padekit prasau, kas tiktu prie tokio pasikartojancio tonzilito?
Atsakyti
tonzilitai kartosis tol kol juos gydysit antibiotikais mirksiukas.gif juk nesunku kas antra diena zvilgtelt vaikui i gerkle ir paziureti..jei itartina skiriant gerklinius zirniukus...tonzilito nebedalauksite 4u.gif angina neatsiranda per kelias valandas..visada seka vadinamas prodromas..kai parausta gerkle tonziles padideja parausta ir ttt.. juk ne nuo puliu viskas prasideda ir ne nuo 39 mirksiukas.gif svarbu laiku susigreibti 4u.gif
parasiau az
Atsakyti
QUOTE(Saulytez @ 2011 10 16, 17:50)
Sveikos mergaites, labai reikia Jusu patarimo:

Mano mergaite (2.5 metuku) pries 3 savaites susirgo pulingu tonzilitu. Gavom antibiotikus, nes labai prasta situacija jau buvo. Po antibotiku sugerimo praejus 2 savaitems vel tas pats - temperatura antra diena 38, tonziles skaisciai raudonos, stipriai isdidejusios, vaikas vos kalba ir ryja. Duodu Aconitum, Mercuries sol., bet nelabai matau kad padeda...

Gal tiktu kazkas is Heel - Beladona, Mercuries ar Angi Heel? Labai baisu, kad vel nereiktu antibu gert, jau net i vaika baisu ziuret... unsure.gif

Padekit prasau, kas tiktu prie tokio pasikartojancio tonzilito?

Zinokit pati dar neisbandziau, bet labai gerai raso apie Nano silver. Paskaitykite, gal ir sau pritaikysit. Mano mazyle dar ir dvieju neturi bet mes sergam ir sergam. ir ]dabar sergam. mums vis gerkle ir laringitai, ir plauciu zdegimas buvo. jau buciau ir siandien nusipirkus, bet pas mus neparduoda. Galima tik internetu.
Atsakyti
Nano silver.. lotuliukas.gif nu beveik homeopatija blink.gif ir propaganda tuo paciu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(anikita @ 2011 10 16, 18:20)
Nano silver.. lotuliukas.gif  nu beveik homeopatija blink.gif  ir propaganda tuo paciu tongue.gif

Propaganda? Jei jus galvojat kad is manes, tai klystat. O jei zinot blogus atsiliepimus, tai pasidalinkit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jeliva: 16 spalio 2011 - 16:38
Merginos, nuo kirmėlių - Cina Complex?

Sūnus stabiliai kas dvi savaites vemia, temperatūra pakyla iki 38, su homeopatiniais per 3 valandas nusimušam, išsivemia per kelias valandas, ir viskas vėl gerai. Bet tai, kad jam skauda pilvą kas 2 savaites, iš tiesų neramina. Kaprologiniai nieko blogo nerodo... Dar jis labai liesas, valgo nedaug.
Stengiamės maitintis sveikai. Gal kokių idėjų? Nes man tai tik tokia mintis, tiesa, dar turiu įtarimų, kad gali prasitempti pilvo raumenys, nes turim astmą, kartasi labai intensyviai kosti. Gal kas ką patartumėt?
Atsakyti
QUOTE(Kristinukas @ 2011 10 16, 20:43)

Sūnus stabiliai kas dvi savaites vemia, temperatūra pakyla iki 38, su homeopatiniais per 3 valandas nusimušam, išsivemia per kelias valandas, ir viskas vėl gerai. Bet tai, kad jam skauda pilvą kas 2 savaites, iš tiesų neramina. Kaprologiniai nieko blogo nerodo... Dar jis labai liesas, valgo nedaug.
Stengiamės maitintis sveikai. Gal kokių idėjų? Nes man tai tik tokia mintis, tiesa, dar turiu įtarimų, kad gali prasitempti pilvo raumenys, nes turim astmą, kartasi labai intensyviai kosti. Gal kas ką patartumėt?

mes issivalem kirmeles (spalinukes) su cesnako ir pieno pagalba... netycia susitikus su zolininke ana nupasakojo, kad reikia isvirt sutarkuota cesnako sauksteli pieno stiklineje, atvedint iki kuno temperaturos ir issiklizmuot. Klizmuotis - daug kartu per savaite, ir dar kita savaite pasiklizmuot..nusiteikt kirmeliu ejimui, nes spalines nemegsta cesnako, labai vaikui po klizmos nieztedavo uzmapakli..vis plaudavom...

Spalines, jei negrizta atgal i burna - issivalo per 24 dienas (man taip zolininke sake), ju gyvavimo ciklas toks yra...ir ka jau db kol kas nieko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinukas @ 2011 10 16, 20:43)

Pastebėk: gal jis ką nors suvalgo, gal kas nors atsitinka namie ar darželyje, gal kažko nenori daryti. Tiesiog gal kas nors išprovokuoja? Ar yra ryte tik atsibudus iš burnos kvapas nemalonus, ar bezda daug, liežuvis koks
Kai mano vaikui buvo grybelis, tai niekuo nesiskundė, tik kad po kvietinių produktų pakildavo temperatūra ir bezdėjo. Tai nustačiau dažnai matuodama temperatūrą. Tik kai supratau - iškart pas gastro nuvedžiau.
Taip ir tu, tiesiog dabar pabandyk atkurti, gal kas nors ypatingo atsitiko. Nepamiršk, kad žarnynas gali būti kad po 2-3 d. sureaguos.
Atsakyti
anikita - ištuštink AŽ. Negaliu išsiųsti žinutės.

Aš tai pagaliau susiruošiau gydyti savo egzemą, kuri atsirado per nėštumą. Labai bjauri ir nervinanti doh.gif Įsitaisė tarpupirščiuose ir suaktyvėja nuo vandens. Jei rankų nešlapinu, tai oda susitvarko per savaitę ir egzema išnyksta. Tik sušlapinu rankas, porą valandų ir tarpupirščius išberia smulkiais spuogeliais, jie sutrūksta ir pradeda bjauriai niežėti, oda parausta ir jausmas toks, lyg ant "gyvos" žaizdos druskos ar rūgšties užsipiltum mega_shok.gif Dabar geriu paskirtus Sulfur 9 ch potencijos ir labai tikiuosi, kad per porą savaičių susigydysiu. g.gif (keičiu profesiją, o tokios rankos kliudytų darbui) doh.gif
Atsakyti