Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija, 18 tema.

QUOTE(D_linija @ 2011 10 14, 15:51)
merginos patarkit prasau, vaikui buvo sloga vandenine, tai daviau alium cepa, dabar prasidejo is desines snerves geltonos-zalsvos isskyros, siaip dar padaviau ir cchamomila, nes manau kad dantys dygsta, gal turit minciu 4u.gif

Mažuliams dažnai dar Pulsatilla tinka. Pasiskaitykit. 4u.gif Charakteringiausia yra nuolatinis buvimas ant rankų, verksmingumas.

QUOTE(saulyte33 @ 2011 10 14, 18:43)
Na o kur galima įsigyti homeopatinių vaistukų, aprašytų knygoje "Homeopatija. Savigydos vadovas. Tikrai knyga gera thumbup.gif Tik jei aš tų vaistukų negausiu nusipirkt, tada ne kas... O galima vaistukų be homeopato recepto parsisiųsti internetu? Ačiu 4u.gif

Dauguma dažniausių būna kompleksuose. Internetu galima užsisakyti iš KMU vaistinės (nuoroda pirmame psl.).
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2011 10 14, 21:30)
panasu i musu darzeli  bigsmile.gif as irgi patenkinta tokiu maitinimu, tik dabar truputi kopustais per daug uzmaitino  biggrin.gif , buvau maloniai nsutebusi, kadvietoj desros vaikams ant sumustiniu sviezio pomidoro ar agurko deda. veliau sake susitars dar su viena mesine, tada tikros mesytes virtos-kumpio pirks, o ne "pienisku" desru

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
o kopūstai nėra blogai: juose labai daug mineralinių medžiagų
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2011 10 14, 20:34)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif 
o kopūstai nėra blogai: juose labai daug mineralinių medžiagų

na jo, bet tik kai jŲ per daug mano mažosios pilvukas dar nesusitvarko, ir pukši tiap jau labai biggrin.gif o vat vyresnėliui visai gerai. bet gal čia ir mažoji besotė, tai privalgo daugiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fedes: 14 spalio 2011 - 21:14
QUOTE(Obuoliausia @ 2011 10 14, 22:34)
Mažuliams dažnai dar Pulsatilla tinka. Pasiskaitykit.  4u.gif Charakteringiausia yra nuolatinis buvimas ant rankų, verksmingumas.
Dauguma dažniausių būna kompleksuose. Internetu galima užsisakyti iš KMU vaistinės (nuoroda pirmame psl.).

Ačiū Obuoliausia už info 4u.gif
Atsakyti
As vis vargstu su vaiko gerkle.... Raudona, temperatura 39, atsigules pakosti. Uzsikimsusi nosis, bet niekas nebega.
As manau visa beda kol kas gerkleje - purksti ant staigiu nieko negaliu - sudetyje visokiu citrinu, skoniu,rugsteliu nuo kuriu alergiskas vaikas. Arbateliu duoti negaliu -tas pats del alergijos.
Beladona su Aconitum su mumis nedraugauja jau senai. Mercurijus irgi neveikia.
Gal turit minciu?? As jau pasimeciau,,,, schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2011 10 14, 20:34)
Mažuliams dažnai dar Pulsatilla tinka. Pasiskaitykit.  4u.gif Charakteringiausia yra nuolatinis buvimas ant rankų, verksmingumas.

aciu Obuoliausia 4u.gif , visada labai vertinu Jusu konkrecius ir tikslius pasisakymus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(waidaw @ 2011 10 15, 18:10)
As vis vargstu su vaiko gerkle.... Raudona, temperatura 39, atsigules pakosti. Uzsikimsusi nosis, bet niekas nebega.
As manau visa beda kol kas gerkleje - purksti ant staigiu nieko negaliu - sudetyje visokiu citrinu, skoniu,rugsteliu nuo kuriu alergiskas vaikas. Arbateliu duoti negaliu -tas pats del alergijos.

Kokį nors kabliuką pastebite?
Gal koks Gelsemium (iš aiškiausių bruožų yra šaltkrėtis) ar Dulcamara (šilumos-šalčio staigūs pokyčiai, gali ir pilvą paskaudėti, paberta ant veido).

http://health.hpathy...atment-cure.asp

http://health.hpathy...cold_hugall.asp

Nes variantų tai begalė: Rhus tox, Bryonia, Arsenicum, Sulphur ir pan.

Kai niekas neaišku, mėginkit kompleksais: Gripp-heel, Homeovox, Influcid.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 15 spalio 2011 - 19:38
QUOTE(waidaw @ 2011 10 15, 19:10)

Prieš kiek laiko gailėjausi, kad pirkau Dulcamara, nes jos visai neprireikė. Teko jos "atsiprašyti" nes po paskutinio apsilankymo homeopatė sakė pabandyti Dulcamara vietoj Silicea. Veikia panašiai kaip Silicea - nuima nosies užburkimą, kuris atsiranda nuo šalto drėgno oro. thumbup.gif
waidaw, kadangi tokie besikeičiantys orai homeopatė liepė pasigaminti kompleksiuką iš Beladonos, Phytolaca, Lachesis,hepar sulfur. Jei reikės, galėsiu parašyti tiksliai kokia sudėtis. Pagamins bet kuri homeoopatinė vaistinė.

Buvau nustebus, kad vaistinė esanti Mickevičiaus g, Kaune taip greit pagamina vaistus. Sakiau, kitą kartą tik ten ir užsisakinėsiu. (pigiau ir greičiau)
Atsakyti
Dar vienas yra - sausai užsikimšusi nosis - Nux Vomica.
Atsakyti
Obuoliausia, Kirkė, Lotynė, dekui mergaitės 4u.gif už patarimus. Tikrai ta kabliuka yra sunku rasti. Kai skaitai aprašymus tai pusė iš vieno tinka, pusė iš kito ir eksperimentuojam. Mums Ferum carb. tiko labiausiai.
Alergijai gydyti pries savaitę Thuja 30 naudojom, paskui nutraukiau. Tai man M. sake kad gali būti, kad Thuja iškėlė praėjusias bėdas-ligas, kurias esam turėję. Sake, svarbu koks vaiko aktyvumas.
Na,aš buvau nustebus,kai jis su 39 po kambarius bėgiojo, lyg niekur nieko.
Tai dabar tikrinam teorija... g.gif

Tik man klausimas, ar gali vieną kartą į dieną pora žirniukų ką pakeisti?
Atsakyti
Sveikos mamytes. O gal zinot kur silver nano Siauliuose galima nusipirkti?
Atsakyti
sveikos.nusipirkau nux vomica, ir geriu, nes nebegaliu, kazkokia visa uzsikimsus, pritvinkus jauciuos doh.gif siaip norejau nusipirkt detpx-kit, ten trys elementai ieina, bet db galvoju gal tas pramus, nes raso, kad ten irgi zarnu,kepenu ir kt valymui... sianndien geriu, kol kas pagerejimo nejauciu g.gif kas esat ji gere?
Atsakyti