Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija, 18 tema.

Kas skystina gleives,nosis uzgulta puciant daug gleiviu,jau leibziasi zemyn itariu.Kalium bichromikum ir sinupret nepadeda jau trecia diena geriam.Gleives tirstos kiausinio baltymo.Mes nepersale bet virusa ar bakterija pagave.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(DAIVA1972 @ 2011 10 14, 09:10)
Kas skystina gleives,nosis uzgulta puciant daug gleiviu,jau leibziasi zemyn itariu.Kalium bichromikum  ir sinupret nepadeda jau trecia diena geriam.Gleives tirstos kiausinio baltymo.Mes nepersale bet virusa ar bakterija pagave.

jei gleives persvieciamos ir tirstumo kaip kiausinio baltymas, tai tada gal natrum muriaticum tiktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(waidaw @ 2011 10 14, 07:51)
Man homeopatas sake, kad jeigu jau vartojate homeopatinius vaistus ligoms gydyti, jau stiprinate imuniteta. Kiek teisybes, reikia klausti mamyciu, kurios jau senai zirniukus naudoja. 4u.gif

racijos tame turbūt yra, bent jau nealini organizmo chemija, kas visai nemažai
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2011 10 14, 08:07)
Susimąsčiau g.gif Ar tinka vartojant antibiotikus, vartoti homeopatinius preparatus? smile.gif

Taip. Tik pageidautina daryti intervalą tarp vienų ir kitų. Dar: Nux Vomica 6 žarnynui atstatyti po antibiotikų (šitą dažniausiai rekomenduoja, šiaip, būtų gerai pasitikslinti pagal individualius požymius).

QUOTE(DAIVA1972 @ 2011 10 14, 08:10)
Kas skystina gleives,nosis uzgulta puciant daug gleiviu,jau leibziasi zemyn itariu.Kalium bichromikum  ir sinupret nepadeda jau trecia diena geriam.Gleives tirstos kiausinio baltymo.Mes nepersale bet virusa ar bakterija pagave.

Pagal aprašymą man irgi panašu į Natrium muriaticum.
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2011 10 14, 07:35)
O tu įsitikinusi darželio maistu? Nes 80 proc. imuniteto - tai būtent žarnyne.

vaikų darįželio vadovybę ir darbuotojus galiu tik pagirti. Maistas skanus, ne marmalas, įvairus, daug daržovių, vaisių. Man teko pasitemti maisto gaminime, nes iš sūnaus sulaukiau priekaištų biggrin.gif

QUOTE(waidaw @ 2011 10 14, 08:51)
Man homeopatas sake, kad jeigu jau vartojate homeopatinius vaistus ligoms gydyti, jau stiprinate imuniteta. Kiek teisybes, reikia klausti mamyciu, kurios jau senai zirniukus naudoja. 4u.gif

aha, teisybė.Pastebėjau šitą poveikį sūnui.

QUOTE(saulyte33 @ 2011 10 14, 09:07)
Susimąsčiau g.gif Ar tinka vartojant antibiotikus, vartoti homeopatinius preparatus? smile.gif

tinka. Tik reikia padaryti tarpą tarp vaistų gėrimo.
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2011 10 14, 11:18)
vaikų darįželio vadovybę ir darbuotojus galiu tik pagirti. Maistas skanus, ne marmalas, įvairus, daug daržovių, vaisių. Man teko pasitemti maisto gaminime, nes iš sūnaus sulaukiau priekaištų  biggrin.gif
aha, teisybė.Pastebėjau šitą poveikį sūnui.
tinka. Tik reikia padaryti tarpą tarp vaistų gėrimo.

Ir nesakau, kad neskanus ar prastas. Bet man nepatinka tai, kad duodama bulkučių, plikyta duona, dešrelės, salotos su majonezu, įvairūs sūreliai glaistyti, varškė su cukrumi, o arbata iš vis nusaldinta - bent jau taip pas mano vaiką maitinimas vyksta. Tiesą sakant tai manęs netenkina. O kadangi problemos su žarnynu o nuo to sekančios problemos su sveikata - pati suruošiu maistą ir ką reikia įdedu į mokyklą, ar parėjęs pasišildo. Aišku, kai lanko darželį, to nepadarysi. Teko kartą organizuoti maitinimą namuose kai lankė darželį - galvojau išprotėsiu, nes veždavau vėliau į darželį kad priešpiečių nevalgytų, pietums parsiveždavau namo pamaitinti, anksčiau vakare pasiimdavau, kad ir pavakarius namie pavalgytų. Užsimušimas. Gerai, kad darbe leido taip iš darbo lakstyti. Gerai kai jau prakutęs ax.gif bet tiesą sakant jau kitos problemos pradeda lįsti - jau einama link paauglystės doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2011 10 14, 11:52)
Ir nesakau, kad neskanus ar prastas. Bet man nepatinka tai, kad duodama bulkučių, plikyta duona, dešrelės, salotos su majonezu, įvairūs sūreliai glaistyti, varškė su cukrumi, o arbata iš vis nusaldinta  - bent jau taip pas mano vaiką maitinimas vyksta. Tiesą sakant tai manęs netenkina. O kadangi problemos su žarnynu o nuo to sekančios problemos su sveikata - pati suruošiu maistą ir ką reikia įdedu į mokyklą, ar parėjęs pasišildo. Aišku, kai lanko darželį, to nepadarysi. Teko kartą organizuoti maitinimą namuose kai lankė darželį - galvojau išprotėsiu, nes veždavau vėliau į darželį kad priešpiečių nevalgytų, pietums parsiveždavau namo pamaitinti, anksčiau vakare pasiimdavau, kad ir pavakarius namie pavalgytų. Užsimušimas. Gerai, kad darbe leido taip iš darbo lakstyti. Gerai kai jau prakutęs  ax.gif  bet tiesą sakant jau kitos problemos pradeda lįsti - jau einama link paauglystės  doh.gif  biggrin.gif

Kaip skiriasi maitinimas blink.gif
Vaikų darželyje JOKIŲ dešrelių, sūrelių, bandelių schmoll.gif Pusryčiams visada košė, tik vieną dieną gauna virtą kiaušinį, pietums - sriuba ir troškinukai, kotletukai arba gryna mėsa, vakarienė - blyneliai, omletai, troškinukai, košė ir vaisiai. Tik penktadieniais gauna vakarienei arba baltą mišrainę, arba burokėlių su aliejumi.
Atsakyti
Velgi pacituosiu savo hom. gydytoja - sitie zirniukai yra suderinami su chem. vaistais, tik darant pertraukas tarp ju. Ir homeopatiniai sustiprina cheminiu poveiki, t.y. ju bereikia maziau vartoti. Pvz. antibiotikus siulo is vis nutraukti kai yra pagerejimas, jei jau pradejo tvarkytis, vadimasi jau paeme virsu imunitetas, koks jis yra. Citatos pabaiga 4u.gif
Atsakyti
merginos patarkit prasau, vaikui buvo sloga vandenine, tai daviau alium cepa, dabar prasidejo is desines snerves geltonos-zalsvos isskyros, siaip dar padaviau ir cchamomila, nes manau kad dantys dygsta, gal turit minciu 4u.gif
Atsakyti
Aciu atsiliepusioms,Iewuzze,Obuoliausia manau kad jus busit pataikiusios per atstuma.Mazeja siandien musu puciamu gleiviu kiekiai,matysim kaip nakti.ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DAIVA1972 @ 2011 10 14, 17:53)
Aciu atsiliepusioms,Iewuzze,Obuoliausia manau kad jus busit pataikiusios per atstuma.Mazeja siandien musu puciamu gleiviu kiekiai,matysim kaip nakti.ACIU 4u.gif

Na o kur galima įsigyti homeopatinių vaistukų, aprašytų knygoje "Homeopatija. Savigydos vadovas. Tikrai knyga gera thumbup.gif Tik jei aš tų vaistukų negausiu nusipirkt, tada ne kas... O galima vaistukų be homeopato recepto parsisiųsti internetu? Ačiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2011 10 14, 11:05)
Kaip skiriasi maitinimas blink.gif
Vaikų darželyje JOKIŲ dešrelių, sūrelių, bandelių  schmoll.gif Pusryčiams visada košė, tik vieną dieną  gauna virtą kiaušinį, pietums - sriuba ir troškinukai, kotletukai arba gryna mėsa, vakarienė - blyneliai, omletai, troškinukai, košė ir vaisiai. Tik penktadieniais gauna vakarienei arba baltą mišrainę, arba burokėlių su aliejumi.

panasu i musu darzeli bigsmile.gif as irgi patenkinta tokiu maitinimu, tik dabar truputi kopustais per daug uzmaitino biggrin.gif , buvau maloniai nsutebusi, kadvietoj desros vaikams ant sumustiniu sviezio pomidoro ar agurko deda. veliau sake susitars dar su viena mesine, tada tikros mesytes virtos-kumpio pirks, o ne "pienisku" desru
Atsakyti