Merginos, nzn jau ko griebtis, aisku dabar vaikai su karkalai sjau bronhuose ir geria antibus.
Lauksiu patarimu labiau patysrusiu, ka duoti.
Mums kai tik uzpuola sloga, iskart kosulys. Daviau drossera nes buvo su dusiuliu, tai sutvarke paskui aisku susla[o jis ir naktinis dingo, tai daviau bronhali-heel+engystol+sinupret zaliai slogai. po 4 dienu siu naudijimo, pediatres diagnoze bronhitas ir abi puses apimtos
Man buvo sokas, o vaikas judrus zaidzia kaip niekur nieko, aiksu penktoje dienoje tempa kilt pradejo 37.2 ryte, tai i vakara gal butu ir vel sokus.
Patarkite koks homepatinis buti veiksmingas zaliai slogai ir kosuliui jei iskart leidizasi i bronhus karkalai?
Ir siaip mano vaikui jei jau prades ciaudet tai lauk po keliu dienu jau slogos, gal ir but koks vaistukas kad nepasiagut virusu.
a negirdziu nieko..girdi auskultuojant..auskultuoja ne tracheja..bronhus t.y. kur smulkus kalibras..tracheja sitaip ne barska tarska..tiek garsu kur smulkaus kalibro bronhai
Sveikos Ar galima 3 metų vaikui ištirpinti šaukštelyje Coryzalia, nes čiulpti nemoka/nenori (sukramto ir nuryja)? Pačiaudi, esam ką tik iš po antibų. Bijau, kad vėl sloga neprikibtų Nieko kito po ranka neturiu, knygos Homeopatija. Savigydos vadovas dar negavau, homeopato Šiauliuose nėr, vaiko šeimos gydytoja pasakė, jog stebuklingų vaistų nuo slogos nėra.
Ir dar Coryzalia anotacijoje nerašoma kiek jos duoti 3 metų vaikui
QUOTE(saulyte33 @ 2011 10 12, 19:28)
Sveikos Ar galima 3 metų vaikui ištirpinti šaukštelyje Coryzalia, nes čiulpti nemoka/nenori (sukramto ir nuryja)? Pačiaudi, esam ką tik iš po antibų. Bijau, kad vėl sloga neprikibtų Nieko kito po ranka neturiu, knygos Homeopatija. Savigydos vadovas dar negavau, homeopato Šiauliuose nėr, vaiko šeimos gydytoja pasakė, jog stebuklingų vaistų nuo slogos nėra.
galima iki puses tabletes duoti. Tik Coryzalia labai sunkiai tirpsta, esu bandžiusi.
QUOTE(anikita @ 2011 10 12, 12:33)
as tos obstrukcijos negridziu..ja girdi tik auskultuojant o kosulys slapias ir visiskai gerklinis,,toks visiskai pavirsutinis gal į kart dienoje
zinai, mums kai sloga neisvalyta irgi klausydavo ir su abejone vis, kad vel triuksmas girdis. isputi kaip reikiant ir dingsta as tai tokiais atvejais garinu su inhaliatoriumi, kol ligos ner, kazkaip nepradedam mes ventolinu, nes ka paskui darysim, jei dusim...
bijau girtis, kad vel ko neprisigirčiau bet nuvedžiau savo berniuka šiandien pas gydytojos, jog paklausytų. tai spazų nebėr, plaučiukai švarūs, tik kvėpavimas šiuršktokas dar ir kai daugiau pajuda, kvėpavimas greitesnis tampa. na bet, smagu ir tai, kad susitvarkėm su homeopatiniais šį kartą. tikiuos nebeprireiks, nes jau dantys beveik kaip ir išlindo, jei jau čia jie mūsų ligų kaltininkai
tai gal man profilaktiškai paduot tarptehedreel dar gal iki galo sutvarkytų tą kvėpavimą.
QUOTE(Obuoliausia @ 2011 10 12, 15:46)
Trachėjoje? Girdis švogždimas? Pasiskaitykit apie Tartephedreel sudedamąsias, mažu tos atitiks. Šiaip, esant obstrukciniam bronchitui esu šitą davus (lėtinis variantas) - nuėmė švogždimą.
tai gal man profilaktiškai paduot tarptehedreel dar gal iki galo sutvarkytų tą kvėpavimą.
QUOTE(Ruduoke @ 2011 10 13, 11:49)
as vis mastau, kokie pagrindiniai vaistai pas jus vaistinelej yra? nes db vaziuosiu pro pnvz galvoju uzsisakyt
kartą suskaičiavau kiek turiu homeopatinių vaistų. Apakau: 28 buteliukai ir 280 lt. Bet beveik visi "einami". Dažniausi: Beladona, Hepar sulfur, Silicea, Mercuris sol.
QUOTE(Kirkė @ 2011 10 13, 11:57)
kartą suskaičiavau kiek turiu homeopatinių vaistų. Apakau: 28 buteliukai ir 280 lt. Bet beveik visi "einami". Dažniausi: Beladona, Hepar sulfur, Silicea, Mercuris sol.
man idealus vaistas vaikui nuo visko yra hepar sulfurus 6, silicea 6, bar.jodatum 6 - nz vaikui auksiniai nuo visko...pamenat kaip pavasari skundziaus kad vaikui istisai teka lsoga ir koso..sitas kompleksas nueme kaip su ranka..db misliju pulsatila nuo ko tinka? arba kai tirsti snargliai visi, kas labiausiai tinka prie visu persalimo ligu .. mercuris visiskai nepadejo vaikams... pas mane irgi komplesu, bet va - misliju kas po viena uzsisakyt...
QUOTE(Ruduoke @ 2011 10 13, 13:16)
man idealus vaistas vaikui nuo visko yra hepar sulfurus 6, silicea 6, bar.jodatum 6 - nz vaikui auksiniai nuo visko...pamenat kaip pavasari skundziaus kad vaikui istisai teka lsoga ir koso..sitas kompleksas nueme kaip su ranka..db misliju pulsatila nuo ko tinka? arba kai tirsti snargliai visi, kas labiausiai tinka prie visu persalimo ligu .. mercuris visiskai nepadejo vaikams... pas mane irgi komplesu, bet va - misliju kas po viena uzsisakyt...
O šitie "hepar sulfurus 6, silicea 6, bar.jodatum 6 - nz vaikui auksiniai nuo visko..."
yra gaminami ar kaip? ne visur jų būna?
QUOTE(Ruduoke @ 2011 10 13, 12:16)
šitas vaistas mums irgi nepamainomas ir dabar po visų slogų ir gerklių homeopatė skyrė vartoti dar porą savaičių kas keletą dienų paduodant.
Šiaip tai atsirenki pagal ligas, kokie vaistai reikalingiausi. Pvz pas mane nemažai kompleksų susikaupė. Kitus vaistus gydytojai atidaviau, nes nebereikalingi. Beje, dar apie hepar sulfur. Mažiausiajam po paskutinio viruso pažastyje atsirado papiloma. Susiruošėm ją naikinti, bet ji lengvai nusiėmė pati. Spėju, kad papilomą panaikino Hepar sulfur, nes vaikis apie savaitę jį gėrė.
Dar info apie Medorinum: tinka kai yra papilomų prie/aplink lytinius organus, ir užsistovėję snargliai tarpuakyje/sinusuose. Nors... vėl, ne visada šitas vaistas sūnui suveikia, taip kaip tikėtasi
QUOTE(Kirkė @ 2011 10 13, 11:57)
toks postas privertė ir mane nueit suskaičiuot žirniukus
Pas mane 39 vienkomponenčiai ir 14 kompleksų kiek tai būtų pavertus pinigais, neskaičiuosiu.....
Pas mus dažniausiai naudojami: Lycopodium, Sepia, Belladonna, Chamomilla, Mercurius j.fl., Arsenicum, Allum cepa ir kt.
Vat aš kažkaip Hepar sulfur nepritaikau....
Man paskutinio vizito metu gyd. prasitarė, kad mano mažasis iš "carbonikų" grupės taip įdomu paliko, ką tas reiškia, ir šiaip atkreipaiu dėmesį, kad jam neblogai visi su žodeliu "carbonicum" veikia