Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija, 18 tema.

QUOTE(saulyte33 @ 2011 10 09, 01:28)
Sveikos 4u.gif Esu naujokė homeopatijoje, nors praktikuoju maistą be E. Labai nuliūdau, kad Šiaulių mieste nėra nei gyd. homeopatų nei homeopatinės vaistinės unsure.gif Ko gero tik Heel preparatų galima rast visose vaistinėse? smile.gif

Ir net Heel ne visokių galima rasti. Tiesa, Valerijone galima užsisakyti ir parveža per kelias dienas. Bet kai reikėjo užsakinėti homeopato paskirtus gaminamus lašiukus, tai pasiūlė parvežti per 2 savaites doh.gif
Aš pradėjau skaitydama ir konspektuodama senas temas, nebepamenu kokią knygą merginos neseniai gyrė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2011 10 11, 00:36)
Ir net Heel ne visokių galima rasti. Tiesa, Valerijone galima užsisakyti ir parveža per kelias dienas. Bet kai reikėjo užsakinėti homeopato paskirtus gaminamus lašiukus, tai pasiūlė parvežti per 2 savaites  doh.gif
Aš pradėjau skaitydama ir konspektuodama senas temas, nebepamenu kokią knygą merginos neseniai gyrė  blush2.gif

O jūs taip pat iš Šiaulių? Ar knyga ne ta?
http://www.manoknyga...os-vadovas.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte33: 10 spalio 2011 - 23:00
QUOTE(lydekaite @ 2011 10 10, 21:34)
Aga, mums taip būna - esu anksčiau rašiusi. Atrodo, kad mano didčkės sloga visada prasideda taip pat (keletą dienų kemšasi nosis, o paskui pratrūksta bėgti, bet iškart geltonai ir net žalsvai), eiga tokia pati (kas 0,5-1 val. reikia gerai išsipūsti pilną nosytę), o vaistukai, kurie pirmus 2-3 kartus puikiai suveikia, sekantį kartą nebepadeda. Kol neatrandu to "kabliuko", vis ieškau naujo, dar mūsų neišbandyto tinkančio vaistuko. Geltonai-žaliai slogai jau išbandėm Tujos aliejų, Silicea+Pulsatilla+KaliumBichromicum, Cinnabsin, Mercurius Sol.Complex.
Dar negaliu 100 proc. tvirtinti, bet pradedu pastebėti, kad ilgesnį laiką nevartojus to vaistuko, po kiek laiko jis vėl veikia. Tujos aliejus pradžioj gerai veikė, po kelių juo išgydytų slogų, visai nebeveikė, o paskutinį sykį pabandžiau ir vėl stebuklingai suveikė.
[Gal organizmo sritis, kurią tas vaistukas kibina, kad kovotų su negalavimu, po dažnų kibinimų pavargsta ir tada reikia leisti tai sričiai atsigauti, pailsėti arba keisti vaistuką, kad pakibintų šiek tiek kitą organizmo sritį, kovojančią su tuo pačiu negalavimu...]

mums paskutini karta nuo tokios slogos padejo propolio aliejus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2011 10 10, 14:44)
Man migrena jau seniai. Ją sukelia oro/slėgio pasikeitimai, nemiga, skysčių trūkumas, įtemptas protinis darbas, kai tenka padirbėti nemažai prie kompiuterio. Plius dar turiu skoliozę ir įtemptus-pertemptus raumenis nugaroje ir pečių juostoje. Po cheminių vaistų man likdavo pykinimas, apdujimas, toks vadinamas "durnumas". Homeopatė skyrė Calcium phosphoricum. Galiu pasakyti, kad per 2 metus beveik atsikračiau migrenos priepuolių. Iki galo jie neišnyko, bet suretėjo ir nebėra tokie nepakenčiami.  thumbup.gif

O kokio stiprumo ir kaip daznai gerete Calcium Phosphoricum tuos dvejus metus? Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2011 10 10, 23:36)
Ir net Heel ne visokių galima rasti. Tiesa, Valerijone galima užsisakyti ir parveža per kelias dienas. Bet kai reikėjo užsakinėti homeopato paskirtus gaminamus lašiukus, tai pasiūlė parvežti per 2 savaites  doh.gif
Aš pradėjau skaitydama ir konspektuodama senas temas, nebepamenu kokią knygą merginos neseniai gyrė  blush2.gif

o pas ka jus lankotes?
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2011 10 07, 16:49)
Migrenai gydyti skirtas calcium phosphoricum 200 dukart savaitėje po tris žirniukus. Kai jaučiu, kad bus priepuolis išgeriu prieš jį ir jo metu. Dažniausiai pavyksta priepuolio išvengti arba nebūna toks stiprus.

QUOTE(Hortonas @ 2011 10 11, 13:04)
O kokio stiprumo ir kaip daznai gerete Calcium Phosphoricum tuos dvejus metus? Aciu.

Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2011 10 10, 23:59)
O jūs taip pat iš Šiaulių? Ar knyga ne ta?
http://www.manoknyga...os-vadovas.html

Taip, aš šiaulietė 4u.gif . Knyga ta pati kurią čia kelios mergaitės gyrė.

QUOTE(Ruduoke @ 2011 10 11, 13:14)
o pas ka jus lankotes?

Važinėju į Klaipėdą pas Misį.
Atsakyti
Merginos, gal kas patarsit unsure.gif
praturejau akiu uzdegima pries savaite ( akys raudonos, truputi puliavo, grauze; buvo reikalas ilgai prie kompiuterio buti, gal pertempiau), lashinau visa savaite i akis oculoheel. lyg ishbridau. Ant zando herpesas uzaugo. o vakar eme vel niezteti, grauzti viena aki. siandien pastebejau kad ant akies baltymo susidare puslele. akis paraudus, jausmas lyg koks plaukas butu ikrites..... supanikavau. isgeriau pulsatila M1 kokius 4 zirniukus (lyg ir konstitucinis), ir Ruth tox 200 septynis zirnelius. beigi nulekiau su vejeliu i privacia klinika- gavau antibijotiku kursa. kas yra ir kas per puslele -nezino.
galvoju ka dar galima butu is homeopatiniu unsure.gif
Atsakyti
Norejau patarimo 4u.gif vaikas nekosti, nekarsciuoja...tiesiog iskalusant dakatre girdi obstrukcija..girzda kazkas jai ten svilpia ax.gif skyre ventolina g.gif kokia tai butu alternatyva homeopatijoje g.gif jokiu skudu tik auskultuojant daug triuksmo g.gif
Papildyta:
vaikas i bet kokia virusien infekcija reaguoja broncho obstrukcija g.gif
dabar kraujas rodo silpna virusine infekcija
Atsakyti
QUOTE(anikita @ 2011 10 12, 11:17)
Norejau patarimo 4u.gif  vaikas nekosti, nekarsciuoja...tiesiog iskalusant dakatre girdi obstrukcija..girzda kazkas jai ten svilpia ax.gif  skyre ventolina g.gif  kokia tai butu alternatyva homeopatijoje g.gif  jokiu skudu tik auskultuojant daug triuksmo g.gif
Papildyta:
vaikas i bet kokia virusien infekcija reaguoja broncho obstrukcija  g.gif
dabar kraujas rodo silpna virusine infekcija

Drosera buvo skirta obstrukciniam bronchitui. Kraujas rodė virusinę infekciją, CRB buvo 38. Bet maniškei buvo sausas kosulys, lyg krenkšėjimas. O temepratūra sukilo paskui. Jei taviškiui tik obstrukcija, gal Drosera irgi pagelbėtų? g.gif
Atsakyti
as tos obstrukcijos negridziu..ja girdi tik auskultuojant doh.gif o kosulys slapias ir visiskai gerklinis,,toks visiskai pavirsutinis gal į kart dienoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anikita @ 2011 10 12, 12:33)
as tos obstrukcijos negridziu..ja girdi tik auskultuojant doh.gif o kosulys slapias ir visiskai gerklinis,,toks visiskai pavirsutinis gal į kart dienoje 4u.gif

Trachėjoje? Girdis švogždimas? Pasiskaitykit apie Tartephedreel sudedamąsias, mažu tos atitiks. Šiaip, esant obstrukciniam bronchitui esu šitą davus (lėtinis variantas) - nuėmė švogždimą.
Atsakyti