Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija, 18 tema.

QUOTE(argus @ 2011 10 08, 23:04)
Ačiū tau Obuoliausia. Medų geriu šiltam vandenyje ištirpintą, bet su obuoliais, vynuogėm ir kitais vaisiais užsikėliau, nebelabai ir padeda.

Sveikos 4u.gif Esu naujokė homeopatijoje, nors praktikuoju maistą be E. Labai nuliūdau, kad Šiaulių mieste nėra nei gyd. homeopatų nei homeopatinės vaistinės unsure.gif Ko gero tik Heel preparatų galima rast visose vaistinėse? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2011 10 08, 21:01)
O gal kas gali pasakyti, kas nuo per aukšto rūgštingumo? Žinau, kad kažkada senai senai buvo minėjusi kažkuri. Ačiū labai

o kas jį sukėlė? g.gif Kava, maistas, mėsa, vaisiai? Padeda capsicum, kai nuo rūgštingumas nuo įv.maisto. Nuo kavos ir riebaus sukelto rūgštingumo gelbėjo Nux Vomix. Kiek žinau, dar padeda trauklapių arbata.
Atsakyti
Nuo rūgštingumo Assa Faetida maniškiui padėjo.

Zirzekle, pasiskaityk apie antimonium tartaricum.
Atsakyti
Ačiū oboliausiai ir lotynei,kaip tik turiu ir phospor6 ir antimonium tartaricum,bandysiu duoti.Prie antibiotikų blogiau nebus.Ačiū Dievui vaikui jau geriau,naktį mažiau kosėjo,tempos nėra,valgo jau,bet neramina spazminis kvėpavimas naktį g.gif
QUOTE(Obuoliausia @ 2011 10 08, 18:45)
Zirzekle, esu pastebėjus (kitos merginos, kiek pamenu, taip pat) - po kurio laiko (metų, pusmečio) kažkas nežymiai pasikeičia vaiko negalavimo eigoje ir reikia visai kito vaisto. Tą kabliuką atrasti - kartais gan sudėtinga. Nenuleiskit rankų  4u.gif , tikrai yra variantas, tik jį reikia "atkasti".
Jeigu staigiai nusileido link bronchų/plaučių - Phosphor homaccord dažnai padeda.

bandysiu kalbėti su homeopatu,kažką mūsų gydyme ryškiai reikia keisti irgi g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2011 10 09, 00:28)
Sveikos 4u.gif Esu naujokė homeopatijoje, nors praktikuoju maistą be E. Labai nuliūdau, kad Šiaulių mieste nėra nei gyd. homeopatų nei homeopatinės vaistinės unsure.gif Ko gero tik Heel preparatų galima rast visose vaistinėse? smile.gif

Įlįskit į senesnių temų pirmąjį puslapį. Kiek pamenu, Valerijono vaistinė homeopatiniais užsiima ir gamina netgi. 4u.gif Nikofija iš tų kraštų ir dar kažkas buvo.
Atsakyti
Sveiki, o kas tinka temperaturai musti kai auksta tempa o vaikas guli be jegu? dega?
beladona netinka, aconitum taip pat jokio efekto g.gif
Atsakyti
QUOTE(anikita @ 2011 10 09, 18:01)
Sveiki, o kas tinka temperaturai musti kai auksta tempa o vaikas guli be jegu? dega?
beladona netinka, aconitum taip pat jokio efekto g.gif

kokiu dažnumu ir po kiek davėt? Gal per retai ir per maža dozė. g.gif Pagrindiniai tai aconitum ir beladona. Dar Gelsemium tiktų, bet temperatūra iki 39 turi būti.
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2011 10 09, 09:18)
o kas jį sukėlė?  g.gif Kava, maistas, mėsa, vaisiai? Padeda capsicum, kai nuo rūgštingumas nuo įv.maisto. Nuo kavos  ir riebaus sukelto rūgštingumo gelbėjo Nux Vomix. Kiek žinau, dar padeda trauklapių arbata.

Šiaip man rūgštingumą sukelia uogos, obuoliai, vaisiai, pomidorai. Šiuo metu vynuoges, pomidorus valgiau kelias savaites, tai jau visai užkilo. Dar kiaulienos keptos, virtos pavalgiau, tai prisidėjo. Kava nesukelia man tokių problemų.
Atsakyti
mano mažiukui kaip ir gerai, spazmiukų lyg ir nebėra, tik kvėpavimas likęs šiurkštus dar - kažin su kuom reiktų jį sudorot g.gif ar tęst tą kokteiliuką droseros + tarptehedreel. kosuliuko ir nebėr lyg jau, kartais sukosėja, bet nesu įsitikinus ar šiaip palaksčius ar čia dar užsilikęs. tik dar kartais jaučiasi, jog gerklėj atsiranda kažkos toks karkalas, reikia atsikrenkšti ir praeina.

QUOTE(zirzekle @ 2011 10 09, 11:12)
Ačiū oboliausiai ir lotynei,kaip tik turiu ir phospor6 ir antimonium tartaricum,bandysiu duoti.Prie antibiotikų blogiau nebus.Ačiū Dievui vaikui jau geriau,naktį mažiau kosėjo,tempos nėra,valgo jau,bet neramina spazminis kvėpavimas naktį g.gif

bandysiu kalbėti su homeopatu,kažką mūsų gydyme ryškiai reikia keisti irgi g.gif

pirmą kartą mums ir buvo kosulys negražus, plius spazmai - gėrėm jau ir antibus, bet spazmų jie nenuėmė schmoll.gif dar ir hormonus kvėpėm, kad tik nesigult i ligonine, ir tie nelabai veikė kažko, papildomai tartephedreel daviau ant galo, tai po truputi ir susitvarkė, tik dabar nebeaišku kurie vaistai čia suveikė - ar cheminiai, ar homeopatiniai g.gif
Atsakyti
Mano pastebėjimai: kai prašiau patarimų kas būtų nuo migreninio skausmo, man pasiūlėte daug įvairių, bet pabandžiau Calcium phosphoricum. Po kelių dozių man praėjo. Ir savijauta mano praėjus skausmui buvo puiki. Paprastai po cheminių vaistų nors ir skausmo nebelikdavo būdavau kaip maišu trenkta kartais net porą dienų po skausmo. O tada - viskas nuostabu, energijos pilna, jokių požymių kad galva skaudėjo ar kažkątais.
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2011 10 10, 09:17)
Mano pastebėjimai: kai prašiau patarimų kas būtų nuo migreninio skausmo, man pasiūlėte daug įvairių, bet pabandžiau Calcium phosphoricum. Po kelių dozių man praėjo. Ir savijauta mano praėjus skausmui buvo puiki. Paprastai po cheminių vaistų nors ir skausmo nebelikdavo būdavau kaip maišu trenkta kartais net porą dienų po skausmo. O tada - viskas nuostabu, energijos pilna, jokių požymių kad galva skaudėjo ar kažkątais.

Man irgi labai idomu, nes kai tik ateina ruduo, turiu ta pacia problema. Galvos skausmas nuo pat ryto, ir netgi kaklas visas buna uzspaustas, jau nekalbant apie visa galva, pykina. kazkaip niekada neprasiau patarimo homeopates, bet kai paskutini karta buvau, tai sake, jog padidejes nervinis tonas. Zinoma, kaip tik tuo metu buvo du vaikai susirge ir ziauriai truko miego...
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2011 10 10, 09:17)

o kokios potencijos gerei?
Atsakyti