QUOTE(anikita @ 2011 09 25, 18:47)
o kuo gydetes, kokiu dazniu
QUOTE(Whatever @ 2011 09 25, 20:06)
Taip, idomu kuo gydetes angina.
O pas mus dar vis sunkiai, vaikas serga trecia diena, siandien temperatura 39.5, nukrenta nedaug. Guodzia tai, kad gydytoja zadejo pagerejima rytoj (ziuresim kaip bus), ir, atrodo dingo baltas taskelis gerklej, kuri buvau pastebejus ryte. Tai gal pradeda valytis. Siaip vaikas labai silpnas, jam visur skauda, sunku ji toki matyti. Kita vertus, gal mes jo tiesiog tokio nemate, nes gi visalaik jei tik labai auksta temperatura, tuoj musdavom, vaika i apklota ir pas pediatra. Ten kraujo tyrimas, "baisu baisu, be antibijotiku niekaip" ir jau ta pati vakara geriam antibus. O rytas aisku jau buna daug lengvesnis.. Tai tokia musu patirtis cheminiam pasauly. "Zirniuku" gydymas mums naujiena namuose, tai abu su MB esam gerokai pasimete ir stresuoti, todel atsiprasau uz "panikos priepuolius" siame forume.
Su vadinamąja angina turim su dukra jau kažkiek "praktikos", sirgo šiais metais stabiliai kas du mėnesius 5 kartus... Kas kartą kraujo tyrimas rodydavo bakterinę infekciją, kas kartą antibiotikai. Po paskutinio susirgimo, pradėjom homeopatinį gydymą, tai nesirgo angina daugiau nei pusę metų, susirgo pradėjus eiti į darželį, temperatūra tradiciškai kilo virš 40, parinkti homeopatiniai Aconitum +Belladonna neveikė, kiti po telefoninės konsultacijos irgi nesuveikė, tad važiavom pas homeopatę, parinko visai kitą vaistą, ir po kelių valandų temperatūra pradėjo kristi, kitą dieną, visiškai nebepakilo. Man tai pasirodė nesuvokiama
, tikiuosi, kitą kartą irgi pavyks.Bet pati be homeopatės, dar nesiryžčiau imtis šios ligos gydymo, ir labai gerai suprantu dėl streso, man tai labai pažįstama, ką iš iš patirties žinau, kad, jei vaistas nesuveikia per kokias 6 valandas, tai reik kažką keisti gydyme.