Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai KAUNE

QUOTE(Rykute @ 2011 10 24, 18:43)
As manau galiukus kerpa tiek kiek jie "nutriuse"  g.gif  Man asmeniskai geriau jau nukirptu tiek kiek reikia, o ne paskiau visvien vaikscioti su issisakojusiais galais  biggrin.gif

Na aciu, kad pataisete isties, taip gal aiskiau bus biggrin.gif Ieskau tokios kirpejos, kuri nukirptu tik tiek kiek reikia, nes kitos buna isismagina ir nukerpa daugiau, o as kaip tik siuo momentu auginu plaukucius ir galiuku issisakojusiu neturiu blush2.gif turejau mylima kirpeja pas kuria kirpdavausi kas 4-6 savaites, taciau pas ja kirptis nebeturiu galimybes, taigi ieskau panasios i ja ir vis tikiuosi,kad surasiu 4u.gif Na isties kaip vienas iš pavyzdziu galetu buti Ingrida Maliaukaite, taciau kaina ities nemaza uz galiuku pakirpima, be to man patinka kai kerpa sausus plaukus biggrin.gif Tai ar galetumete rekomeduoti kirpeja, kuri nors tuputi atitiktu mano keliamas salygas? biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Vaiteve @ 2011 10 25, 21:01)
(...) be to man patinka kai kerpa sausus plaukus  biggrin.gif

Kodėl? Kuo sausų plaukų kirpimas jums pranašesnis už šlapių plaukų kirpimą?
Atsakyti
QUOTE(Märchen @ 2011 10 26, 16:06)
Kodėl? Kuo sausų plaukų kirpimas jums pranašesnis už šlapių plaukų kirpimą?

Tada kirpėja tiksliai mato kur reikia kirpti ir galiukus pasisakojusius kruopsciau nukerpa, o ne tiesiog tiesiai kerpa slapius plaukus.... Taigi pati kirpėja turi ir mylėti plaukus, o ne tik tiesiog dirbti savo darbą
Atsakyti
Parasiau kitoje temoje apie ilgalaiki plauku tiesinima tad nutariau parasyti ir cia. Esu labai patenkinta meistre Lilija is Erikos grozio salono.
Jaucia plauka, perpranta spalva, lanko begalo daug seminaru, domisi naujovemis.
Esu is tu priekabiuju klienciu blush2.gif niekada neleidziu ant galvos daryti to ko nori kirpeja, visada reikalauju kad butu taip kaip noriu as blush2.gif
Ypac su plauku spalva, paaiskinti kokios noriu nemoku et visada noriu tokios lotuliukas.gif Lilija mane puikiai suprato, daze dviem sviesiom spavlom saknis, saugodama galiukus juos paryskino tik balzamu ( g.gif galbut klystu ivardindama priemone), zodziu isejau tikrai labai labai patenkinta thumbup.gif Kirpti plauku neikalbineja jeigu nenori, kas mane ypac erzina, kadangi kerpu tikrai retai blush2.gif
Kas dar g.gif va dar kainos atzvilgiu tikrai super su auksta kokybe thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo convict: 27 spalio 2011 - 15:13
QUOTE(Vaiteve @ 2011 10 25, 20:01)
Na aciu, kad pataisete isties, taip gal aiskiau bus biggrin.gif Ieskau tokios kirpejos, kuri nukirptu tik tiek kiek reikia, nes kitos buna  isismagina ir nukerpa daugiau, o as kaip tik siuo momentu auginu plaukucius ir galiuku issisakojusiu neturiu  blush2.gif  turejau mylima kirpeja pas kuria kirpdavausi kas 4-6 savaites, taciau pas ja kirptis nebeturiu galimybes, taigi ieskau panasios i ja ir vis tikiuosi,kad surasiu  4u.gif Na isties kaip vienas iš pavyzdziu galetu buti  Ingrida Maliaukaite, taciau kaina ities nemaza uz galiuku pakirpima, be to man patinka kai kerpa sausus plaukus  biggrin.gif Tai ar galetumete rekomeduoti kirpeja, kuri nors tuputi atitiktu mano keliamas salygas?  biggrin.gif

Pora psl atgal buvo mineta Gabija, ji kerpa sausus plaukus. Kirpimas 70lt ir tikrai graziai kerpa. O kiek pas Ingrida mokedavot uz kirpima?
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Gal kas lankėtės Ti Amo salone, Oazėje? Ir galite pasidalinti nuomonėmis apie ten dirbančių kirpėjų darbą? ax.gif
Atsakyti
Gal kas lankotes Luksio Iki (Cecenijos a.) esanciame salone? Kuria kirpeja rekomenduotumete? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.E @ 2011 11 01, 13:12)
Gal kas lankotes Luksio Iki (Cecenijos a.) esanciame salone? Kuria kirpeja rekomenduotumete? ax.gif

Visos neblogos, bet turbut eiciau ps Vaida 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2011 11 02, 13:59)
Visos neblogos, bet turbut eiciau ps Vaida 4u.gif

aciu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2011 10 30, 12:12)
Pora psl atgal buvo mineta Gabija, ji kerpa sausus plaukus. Kirpimas 70lt ir tikrai graziai kerpa. O kiek pas Ingrida mokedavot uz kirpima?

Labai aciu, pabandysiu pas ja apsilankyti, vien , kad kerpa sausus plaukus man privalumas thumbup.gif o pas Ingrida kirpimas kainuodavo 145 Lt
Atsakyti
QUOTE(billabong @ 2011 10 30, 19:42)
Sveikos smile.gif
Gal kas lankėtės Ti Amo salone, Oazėje? Ir galite pasidalinti nuomonėmis apie ten dirbančių kirpėjų darbą?  ax.gif

As lankiausi pas kirpeja Renata...labai kruopsti, man patiko thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos : ) o kas gali parekomenduoti tokį ar tokią kirpėją, kuris nebijo eksperimentuoti. Aš noriu, pasiskusti šone plaukus. Tačiau nežinau, kur eiti, nes noriu, kad kirpėjas būtų profas ir išmanytų, ką daro. dar ir patartų, o gal atkalbėtų, jei man visiškai netiktų dėl veido formos ar pvz,plaukų kokios struktūros... na, tikiuos mintį pagavot, ko klausiu : D
Atsakyti