Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai KAUNE

kirpykloj teko girdeta kad tos kirpejos pacios renkasi supermama,prisiregistruoja nikais ir save giria,bet pvz keliais skirtingais nikais buna prisiregistravusios,duoda mob tel ir t.t.
. p.s. bukit atsargios ax.gif
Atsakyti
Sveikos, ką manot apie kirpimą salone "Aprico"? Arba kitam salone be pavadinimo adresu Kovo 11osios 73? mąstau nusipirkt vieną iš šių procedūrų su šilku, į kurią įeina ir kirpimas, tai truputį neramu ar geros kirpėjos.

http://www.pagauknuo...mpaign=kartu.lt

http://www.groziodov...mpaign=kartu.lt

būsiu dėkinga už komentarus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 08 07, 19:46)
kirpykloj teko girdeta kad tos kirpejos pacios renkasi supermama,prisiregistruoja nikais ir save giria,bet pvz keliais skirtingais nikais buna prisiregistravusios,duoda mob tel ir t.t.

Manau, kad cia taip lengvai nepraslysta tokie bandymai, kiek buvo bandziusiu taip daryti visos buvo pagautos biggrin.gif Na ir siaip vieno gero atsiliepimo nepakanka, bei i naujoku gyrimus kirpejams reik ziuret atsargiau, ypac jei siandien prisiregistravo, siandien parase ir tai tik vienintele zinute bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2012 08 07, 21:39)
Manau, kad cia taip lengvai nepraslysta tokie bandymai, kiek buvo bandziusiu taip daryti visos buvo pagautos  biggrin.gif  Na ir siaip vieno gero atsiliepimo nepakanka, bei i naujoku gyrimus kirpejams reik ziuret atsargiau, ypac jei siandien prisiregistravo, siandien parase ir tai tik vienintele zinute  bigsmile.gif

aciu 4u.gif ramiau pasidare nail.gif
Atsakyti
[quote=beverly,2012 08 07, 16:45]
Na va, apsilankiau pas kai kurių čia išgirtą Eivida. Prieš eidama dar kartą labai pagalvočiau.

Po apsilankymo pas Eivida mano irgi tokia pati nuomone- nieko nesimato, kad kirpta(mano trumpi plaukai), o krapstesi apie 1,5 valandos. doh.gif
Atsakyti
O kur dabar dirba Juozas ir kur rasti jo kontaktus? smile.gif
Atsakyti
[quote=Taki,2012 08 08, 08:11]
[quote=beverly,2012 08 07, 16:45]
Na va, apsilankiau pas kai kurių čia išgirtą Eivida. Prieš eidama dar kartą labai pagalvočiau.

Po apsilankymo pas Eivida mano irgi tokia pati nuomone- nieko nesimato, kad kirpta(mano trumpi plaukai), o krapstesi apie 1,5 valandos. doh.gif
[/quote]
Na taip jisai labai minimaliai patrumpina plaukus, bet as kadangi juos auginu, tai man tas priimtina smile.gif Manau reikia issakyti savo norus kirpejui ir jisai tikrai daugiau patrumpins ar daugiau pamodeliuos juos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2012 08 08, 19:32)
Na taip jisai labai minimaliai patrumpina plaukus, bet as kadangi juos auginu, tai man tas priimtina smile.gif Manau reikia issakyti savo norus kirpejui ir jisai tikrai daugiau patrumpins ar daugiau pamodeliuos juos smile.gif

Zinoma, jus teisi- viskas ir buvo pasakyta. Neauginu plauku ir viska apsitarem.
Atsakyti
Vakar buvau pasikirpti pas Sigita.
Visai patiko: pakirpo tiek ,kad islaikyti forma ir sake pasiauginti iki norimos formos dar siek tiek. Tiesiog patiko,kad paziurejo ka galima padaryti, kad plaukai pasipustu-pakiltu, o ne nukirpo "kaip jus pasakysit" arba " kas cia taip blogai pries tai nukirpo- cia nieko neimanoma padaryti"
Atsakyti
Gal kas buvot kirpykloj Donna, kur Vaišvydavoj yra?
Planuoju eit, būtų nuostabu žinoti ar verta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 08 07, 18:46)

pabandyk prisiregistruoti keliais nikais ir pamatysi, kad is karto is supermamos gausi laiska, kad viena turi pasirinkti, o kita iskarto istrina. smile.gif tai labai abejoju, kad kazkas tuo piknaudziauja smile.gif
Atsakyti
gal kas lankos Sarma style bigsmile.gif
Atsakyti