Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai KAUNE

QUOTE(Indifference @ 2012 07 10, 08:43)
Dirba Supermodels grozio akademijoj Vasrio 16-osios g. prie pat Pop Star Bar.
Na o as savo ruoztu noreciau kad atsilieptu esamos, buvusios Roberto klientes, planuoju pas ji eiti, nes pas Eivyda uzteko vieno karto ir esu velei gero kirpejo paieskose biggrin.gif

Tikrai idomu, kas jums taip nepatiko pas Eivida, nes as irgi planuoju pas ji eiti.
Atsakyti
labuka,gal zinot silainiuose kas graziai sukuoja?ir makiazus daro?
Atsakyti
Straksiu prie veidrodžio laiminga thumbup.gif Grįžau iš Inos.. Nudažė, nukirpo....Viskas super thumbup.gif wub.gif Man ji kaip žmogus labai priimtina.. O ir kainos bei kokybės santykis - 100%. Ina iš salono Baidis Gedimino gatvėje thumbup.gif
Atsakyti
kaip salonas jos kaprizai? 4u.gif
Atsakyti
Puiki kirpeja Dainora is salono "Junora" biggrin.gif buvau du kart , ir tikrai jau turiu Savo kirpeja 4u.gif kaina vidutiniska, moku 40 uz kirpyma, randasi priesais PC SAVA. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Digliuotoji @ 2012 07 24, 22:51)
Sveikos merginos. Seniai šiame forume begirdėtas Juozukas? Kur jis dingęs ar tiesiog geriems meistrams jokių žodžių?  Susidomėjau, nes planuoju keisti plaukų spalvą: iš natūralios tamsiai rudos į kažką "ryžo". Tokiam atvejui prisiminiau Juozą? gal dar ką rekomenduotumėte, labiau domina Kauno vyrai  smile.gif Tačiau neatmetu ir moterų.

Kadangi plaukai mano gražūs, ilgi jjuos patikėčiau tik geram meistrui. Kanagi plaukų dar savo gyvenime neteko dažyti, man tai labai svarbu tikiuos pasidalinsit savo patirtimi  smile.gif Kirptis yra tekę tiek pas Juozą, tiek pas Kęstą... tačiau ką pasirinkti atsakingam dažymui?  smile.gif

Juozas vienintelis is galybes bandytu apkirpdavo taip,kad kirpimas nepriekaistingas budavo 4 men:)
Atsakyti
QUOTE(Digliuotoji @ 2012 07 24, 22:51)
Kadangi plaukai mano gražūs, ilgi jjuos patikėčiau tik geram meistrui. Kanagi plaukų dar savo gyvenime neteko dažyti, man tai labai svarbu tikiuos pasidalinsit savo patirtimi  smile.gif Kirptis yra tekę tiek pas Juozą, tiek pas Kęstą... tačiau ką pasirinkti atsakingam dažymui?  smile.gif

Esu lankiusis pas Juoza, tikrai tiko ir patiko, ir priemoniu prirode geru plaukams, kur tikrai atgaivino ir t.t., bet kad jis vis nutamsint mane kesinosi, tai pabegau biggrin.gif atsakingai labai ziuri y dazyma, ar padarys, kaip norit nezinau, bet kad patars ir plauku nenuskriaus - tai tikrai bigsmile.gif Jis beje yra mane ismokines kaip uztamsinti sviesinta plauka, kad spalva laikytusi kelis men. ir esu dekinga jam uz visas zinias smile.gif Tas buvo gal pries 5-6 metus.
Atsakyti
gal kas dazet sviesiai plaukus salone "jos kaprizai"? Lyginant su paprasta kirykla (kur kirpeja uz plauku dazyma paima 50lt ir rezultatas buna geras) ar jos kaprizai geresne? 130LT man dideli pinigai kaip uz plauku dazyma. Tik po 2 men eisiu dazytis..
Atsakyti
QUOTE(rosea @ 2012 08 05, 12:21)
Juozas vienintelis is galybes bandytu apkirpdavo taip,kad kirpimas nepriekaistingas budavo 4 men:)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
o kaip juozas dazo plaukus?? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukass @ 2012 07 16, 12:47)
Gal kam yra tekę pas Auksę iš Plaukų Galerijos dažytis plaukus arba kirptis?

Aš kerpuos ir dažaus pas ją..Man ji labai patinka thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Diana-Kaunas @ 2012 07 26, 11:41)
cia apie Juoza is Grozio karalystes? ir jei ne paslaptis, kokio ilgio jusu plaukai ir kiek mokate uz  kirpima+ dazyma?

Tas pats..Juozukas pats geriausias drinks_cheers.gif
Man rodos Grožio karalystė užsidarė g.gif Kažkada buvau užsukus pas Renatą , tai nieko ten nebuvo, tamsu..O anksčiau toks klegesys merginų aplink skambėjo wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na va, apsilankiau pas kai kurių čia išgirtą Eivida. Prieš eidama dar kartą labai pagalvočiau. Pusilgių plaukų kirpimas 50 Lt., tai tik kaina ir gera, bet šukuosenos nepritaikė prie veido, o išsiplovus galvą, jau nebuvo matyti, kad iš vis būta kažkokio kirpimo, kirpčiukus išvis baisiai nukirpo. Žodžiu, už tokią kainą galima rasti ir geresnę/į kirpėją.
Atsakyti