Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai KAUNE

QUOTE(vitiokasmozart @ 2012 05 31, 00:14)
Labas merginos. Ieskau kirpejos vestuvem Kaune, man reikia padaryti sukuosena. Ir gal kas zino kas daro grazus makijazus. Aciu.

manau vestuviu planavime yra temu atskiru, kur rasit daugiau patarimu ir galesit pamatyti darbu nuotraukas mirksiukas.gif as pati ten ir susiradau savo kirpeja ir visaziste vestuvem drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas merginos. Ieskau kirpejos vestuvem Kaune, man reikia padaryti sukuosena. Ir gal kas zino kas daro grazus makijazus. Aciu.

makiazus tai lb lb graziai daro Urte, superine visaziste ir tikrai rekomenduoju. galiu ir kontaktus parasyti smile.gif
Atsakyti

Geriausiai makiazus daro Ausra is Blic, bet pas ja vasaros sezonui reikia uzsirasyti laaabai is anksto 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri galetu parekomenduoti Kaune kirpeja mokancia ivairiu plauku pynimu.Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2012 05 30, 13:19)
Skaičiau gerus atsiliepimus apie kirpėją Laurą Kontrimavičiūtę iš Grožio Galerijos, kokios kainos pas ją? Gal daugiau ką pakomentuosit ar verta eiti?

Mano asmenine nuomone, Laura labai gerai priaugina plaukus ir neblogai garbanas daro, taciau visa kita vidutinio lygio. Kainos neverta. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2012 02 23, 08:04)
drinks_cheers.gif  Ji ir sukuosenas superines daro  thumbup.gif

QUOTE(irisas @ 2012 03 01, 16:13)
Mano kirpėja  wub.gif netyčia pas ją pakliuvau, niekur nenoriu eit daugiau  biggrin.gif Tik gaila, kad dažymas brangokas, norėtųsi dažniau dažytis, bet gaila pinigų  biggrin.gif  doh.gif Kerpa tikrai gerai  thumbup.gif

Pas ja daziausi plaukus, labai thumbup.gif bet ir kaina doh.gif Bet negaila buvo. Dariausi sventine sukuosena (tikrai nesudetinga ir paprasta)man asmeniskai, nebuvo tokio wau, kazko truko. Is jos tikejausi kazko ispudingesnio,grazesnio kazko neeilinio.O tada pinigu buvo gaila verysad.gif
Atsakyti
Ieškau kirpėjos arba kirpėjo Kaune, kur gerai šviesintų plaukus smile.gif Mano pačios juodi kaip derva (dažyti).
Gal kas kur šviesinot iš juodų? Pasidalinkit patirtimi ir kainom smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2012 06 05, 12:58)
Mano asmenine nuomone, Laura labai gerai priaugina plaukus ir neblogai garbanas daro, taciau visa kita vidutinio lygio. Kainos neverta. mirksiukas.gif

O kokios kainos tarkim dazymo?
Atsakyti
Gal kas galetu parasyti Egles is plauku galerijos kontaktus? Ir kokios kainytes mazdaug pas ja? Aciu
Atsakyti
sveikos, ar yra besilankanciu kirpykloje siaures pr. 34? cia sukileliu ir siaures kampas, kazin kaip kirpejos ten blush2.gif
Atsakyti
neskaiciau visos temos, nes kiek skaiciau jus cia daugiau apie dazyma kalbat, o as vat noriu naujos sukuosenos, norisi kad kirpeja(s) pritaikytu prie veido, gal zinote ir galite parekomenduoti koki(a) kirpeja, kuriam drasiai galeciau "atsiduoti"?Aciu.
Atsakyti
Prasau rekomenduokite kirpeja,kuri graziai pina plaukucius. Mano kirpeja atostogauja liepos men, o kam skambinu jau neturi vietos. Prasau padekite
Atsakyti