Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai KAUNE

QUOTE(Kakavinė @ 2012 05 09, 19:21)
Taip, Eglutė tikrai puikiai dažo ir atitaiko spalvytę. Apskritai, puikiai sugeba išpildyti kliento norus  smile.gif  Tik pas ją eilutė nemenka visad būna, tai jau reikėtu apsisprendus nieko nelaukus rašytis  smile.gif

aga,pusantro menesiuko riktu laukti,o tiek negaliu..kita menesi i vestuves einam,reik iki tol pasigrazinti.. ka dar galeciau pasirinkti???
Aleksote sake kazkokia Renata(mazoji) neblogai dazo,gal kas pas ja lankotes?kainos irgi kaip tokioj vietoj nedideles..80-100uz dazyma bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ciki79 @ 2012 05 09, 14:57)
Bandau kreiptis pagalbos smile.gif Mano mama mokosi feminoj bonoj kirpėja, ir rytoj t.y. gegužes 10d. reikalingas modeliukas nemokamam kirpimui. Plaukų ilgis turėtų būti maždaug kaip bobo ar iki pečių. Gal kuri turit kam pasiūlyti: kaimynę, mamą ar močiutę ar pati norit pabandyt, būtų superinis variantas. Kerpa su dėstytojų priežiūra ir dėstytojai pataiso klaidas, jei tokių būna smile.gif Tel. 868681914

Labai ačiū  4u.gif

niu va, per velai perskaiciau...
Atsakyti
Kiek pas Eividą kirpimas ilgiems plaukams? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2011 12 06, 10:25)
Kas dažotės plaukus pas Robertą iš Roberto studijos, kiek mokate už visų plaukų dažymą (plaukai truputį žemiau pečių) ?  4u.gif

Apie 130 Lt su kirpimu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Smilte @ 2012 05 15, 22:39)
aga,pusantro menesiuko riktu laukti,o tiek negaliu..kita menesi i vestuves einam,reik iki tol pasigrazinti.. ka dar galeciau pasirinkti???
Aleksote sake kazkokia Renata(mazoji) neblogai dazo,gal kas pas ja lankotes?kainos irgi kaip tokioj vietoj nedideles..80-100uz dazyma bigsmile.gif

Sitam salonelyje jau seniai tvarkausi nagucius, bet galiu pasakyti, kad ten visos kirpejos neblogos smile.gif Pati esu buvusi pas Jurga, tai labai patiko, spalva atitaike, labai lygiai nudaze, super graziai susukavo 4u.gif
Atsakyti
Labai sunku yra surast gera kirpeja kuris tikrai ismano savo darba kuris pataria kas tau tinka ir t.t vis dar tebeieskau tokio g.gif
Atsakyti
QUOTE(nomeda.b @ 2012 05 25, 20:30)
Apie 130 Lt su kirpimu  4u.gif
Papildyta:

Sitam salonelyje jau seniai tvarkausi nagucius, bet galiu pasakyti, kad ten visos kirpejos neblogos smile.gif Pati esu buvusi pas Jurga, tai labai patiko, spalva atitaike, labai lygiai nudaze, super graziai susukavo 4u.gif

apie aleksoto kirpyklas kalbat???as pas Renata ta buvau dazytis.na suzavejo tik kaina blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas kerpasi dazosi plaukus pas Ingrida Madam salone
Kokie atsiliepimai? Kainos?

Pas savo kirpeja nepatenku tai uzsirasiau pas ja g.gif
Atsakyti
Skaičiau gerus atsiliepimus apie kirpėją Laurą Kontrimavičiūtę iš Grožio Galerijos, kokios kainos pas ją? Gal daugiau ką pakomentuosit ar verta eiti?
Atsakyti
Labas merginos. Ieskau kirpejos vestuvem Kaune, man reikia padaryti sukuosena. Ir gal kas zino kas daro grazus makijazus. Aciu.
Atsakyti
Gal kas galėtų parašyti Eglės iš Plaukų galerijos tel. nr. į AŽ, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirafa09 @ 2012 05 07, 13:26)
Galiu drasiai rekomenduoti Natalija is Silainiu, paskutinius pora metu kiek pas ja dariausi progines sukuosenas, tai visada prasydavau pynimo, ji ir pati ant tu kasu "pasinesusi" smile.gif
Cia jos pora darbu drinks_cheers.gif

kaip graziai bigsmile.gif o kurioj vietoj tiksliai ji dirba? as pati is Silainiu, tai man butu labai patogu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(balta kava @ 2012 05 31, 17:31)
Gal kas galėtų parašyti Eglės iš Plaukų galerijos tel. nr. į AŽ, ačiū  4u.gif

Jau gavau, aciu mirksiukas.gif
Atsakyti