Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai KAUNE

QUOTE(marija84 @ 2012 05 05, 14:16)
Sveiki, as kerpuosi tik pas vyrus,nezinau kodel - kvailas uzsispyrimas ir tiek ax.gif ..kaune esu kirpusis pas Andre, pas Roberta is Roverto studijos, pas Kestuti Saiku, pas Juoza is Grozio karalystes, dabar jis dirva pas Andre. Pats paciausias Andre -profesionalu, greita, paprasta, po jo kirpimo plaukai kaip naujai gime, kirpimas laikosi 4 men. gal dar mamytes zinote profesionaliu kirpeju vyru Kaune?

o kie sumoki jei ne paslaptis pas ta andriu? 4u.gif
Atsakyti
lankiausi pas vieną mergaitę šilainiuose,grožio karalysytėj,rekomendavo kaimynė,patiko kad patarė kokį kirpimą ir dažymą su mano trim plaukais darytis,kad būtų lengva tvarkytis,ir gražu,o ir plaukų atrodytų daugiau...daug šnekėjomės apie priemones,kaip prižiūrėt plaukus,o ir sumokėjau ganėtinai nedaug. žodžiu tikrai likau patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(harmoneta @ 2012 03 31, 19:30)
O gal zinot kas graziai pintu? smile.gif
eisiu i vestuves ir noriu tik palaidu plauku su pynimu....

Galiu drasiai rekomenduoti Natalija is Silainiu, paskutinius pora metu kiek pas ja dariausi progines sukuosenas, tai visada prasydavau pynimo, ji ir pati ant tu kasu "pasinesusi" smile.gif
Cia jos pora darbu drinks_cheers.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
kaip gražiai, bet čia velniškai didelės kupetos plaukų reik g.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2012 05 07, 22:21)
kaip gražiai, bet čia velniškai didelės kupetos plaukų reik g.gif

Nebutinai, galima manau plauka ispusti optiskai, juk matosi, kad laisvai supinta, todel daug ir atrodo plauku, aisku jie ir nera ploni manau g.gif
Atsakyti
Bandau kreiptis pagalbos smile.gif Mano mama mokosi feminoj bonoj kirpėja, ir rytoj t.y. gegužes 10d. reikalingas modeliukas nemokamam kirpimui. Plaukų ilgis turėtų būti maždaug kaip bobo ar iki pečių. Gal kuri turit kam pasiūlyti: kaimynę, mamą ar močiutę ar pati norit pabandyt, būtų superinis variantas. Kerpa su dėstytojų priežiūra ir dėstytojai pataiso klaidas, jei tokių būna smile.gif Tel. 868681914

Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
Mergaites reikia patarimo,einam i vestuves,o mano kirpeja ta diena nedirba..noriu kazkur susisukuoti,bet rizikuoti bijau..ka patarsit is graiziai sukuojanciu kirpeju?plaukai mano pusilgiai.
dar pries viska ir nusidazyti noriu naturalia rusva spalva,dabar esu blondine,jau pabodo... bet kai megino mane pakeisti su moca atspalviu isejqau ryza doh.gif tada daze tamsiai rudai,dejo vel sruogas ir,...plaukai labai nukentejo..
neatitaike man spalvos. tad patarkit dar ka rinktis kad tiksliai pataikytu spalvyte.

aciu

p.s. egle is plauku galerijos kaip supratai dazo gerai ir atitaiko? dar paul mitchel kur ortopediniame yra, girdejau yra gerai dirbanti mergina bet nepamenu vardo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilte: 09 gegužės 2012 - 18:38
QUOTE(Smilte @ 2012 05 09, 19:18)
Mergaites reikia patarimo,einam i vestuves,o mano kirpeja ta diena nedirba..noriu kazkur susisukuoti,bet rizikuoti bijau..ka patarsit is graiziai sukuojanciu kirpeju?plaukai mano pusilgiai.
dar pries viska ir nusidazyti noriu naturalia rusva spalva,dabar esu blondine,jau pabodo... bet kai megino mane pakeisti su moca atspalviu isejqau ryza doh.gif  tada daze tamsiai rudai,dejo vel sruogas ir,...plaukai labai nukentejo..
neatitaike man spalvos. tad patarkit dar ka rinktis kad tiksliai pataikytu spalvyte.

aciu
p.s. egle is plauku galerijos kaip supratai dazo gerai ir atitaiko? dar paul mitchel kur ortopediniame yra, girdejau yra gerai dirbanti mergina bet nepamenu vardo doh.gif

Taip, Eglutė tikrai puikiai dažo ir atitaiko spalvytę. Apskritai, puikiai sugeba išpildyti kliento norus smile.gif Tik pas ją eilutė nemenka visad būna, tai jau reikėtu apsisprendus nieko nelaukus rašytis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirafa09 @ 2012 05 07, 13:26)
Galiu drasiai rekomenduoti Natalija is Silainiu, paskutinius pora metu kiek pas ja dariausi progines sukuosenas, tai visada prasydavau pynimo, ji ir pati ant tu kasu "pasinesusi" smile.gif
Cia jos pora darbu drinks_cheers.gif

user posted image

user posted image

Kurioje kirpykloje dirba Natalija?
Atsakyti
http://kartu.lt/kaun..._campaign=daily
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgaud: 10 gegužės 2012 - 18:23
Gal kas apie sita kirpeja kazka pasisakytumet?
Jurgita iš SarmaStyle
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 05 05, 20:33)
o kie sumoki jei ne paslaptis pas ta andriu? 4u.gif

mane irgi domintu kainos kokios pas Andre.. rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti