Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai KAUNE

Perskaiciau visa temute ir pasimeciau pas ka eit. Deja, reta kirpeja susitvarko su mano plaukais. Plaukai nera ilgi, bet ju daug. Aisku linke banguotis. Gal ir man nesti savo kudlas pas koki vyriski biggrin.gif Nebijau, kad nudroz ar per daug iskarpys, kaklui bus lengviau, bet svarbu, kad paskui plaukas butu paklusnus, kirpimas islaikytu forma ir nereiketu rytais asarom i veidrodi ziuret schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LumiLumi: 05 balandžio 2012 - 16:08
Sveiki, gal kuri zinote, su kokiomis priemonemis dirba Kestutis Saikus, ta prasme su kokiais dazais?
Atsakyti
QUOTE(juokiukas @ 2012 04 11, 17:00)
Sveiki, gal kuri zinote, su kokiomis priemonemis dirba Kestutis Saikus, ta prasme su kokiais dazais?

jo tinklapy parašyta, kad TIGI,KEUNE ir DIKSON firmų dažais. mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba,

gal kas zinot kas Kaune deda Wella headline.
Atsakyti
Siandien buvau pas Audra, Pjeses salone, likau labai patenkinta.Puikiai parinko spalva, dirbo itin greitai. thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas turite kokiu atsiliepimu apie kirpeja Rasa is salono „Živaidė“, Siaures pr.?
Atsakyti
QUOTE(emalita @ 2012 02 20, 11:56)
Sveikos,

ieskau kirpejos kuri dazydama plaukus sviesiomis sruogelemis antra karta atrinktu tas pacias ir dazytu ju saknis. Gal galetumete kazka rekomenduoti?

kiekviena kirpeja privalo tai atlikti.nereikia cia kon sultuotis,tiesiog sviesiai tiesiai nuejus paklauskite jos ar tai sugebes padaryti.tai nera sudetinga
Atsakyti
sveikutes,o gal butu atsiliepimu apie Julija is blic?ne kaip apie sukuosenu meistre,bet kaip kirpeja?man reiktu kad parinktu spalva plaukam ir siek tiek pakirptu ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal kuri turite Patricijos tel. nr.? Kiek žinau ji nedirba jokiam salone, o važinėja pas klientus į namus? Neberandu jos kontaktų sad.gif lauksiu į AŽ. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Savo kirpėją parekomenduosiu tongue.gif Kerpuosi jau 5 m pas ją. Man patinka, kad nereikia sukti galvos dėl kirpimo - leidžiu pasireikšti kirpėjos fantazijai smile.gif Buvo tik du kartai, kai nesusikalbėjom, visus kitus kartu pataikydavo ir plaukų spalvą, ir kirpimą. Kainos normalios: trumpų plaukų kirpimą ir dažymą sumokėjau 60 lt. Dirba Ž. Šančiuose, netoli didžiojo Šilo parduotuvės. Jei kam reikės kontaktų, per AŽ.
Atsakyti
QUOTE(4mamyte @ 2012 05 01, 23:32)
kiekviena kirpeja privalo tai atlikti.nereikia cia kon sultuotis,tiesiog sviesiai tiesiai nuejus paklauskite jos ar tai sugebes padaryti.tai nera sudetinga

Jeigu norisi graziu sruoguotu plauku, kirpeju kaitaliot nevertetu, nes kad ir nesudetinga, kiekvienas turi savo dazymo technika, plauko atskyrimo metodika, maisomus dazus/miltelius ir t.t. Ir siaip gan reta kuri padarys grazias sruogas del daugybes priezasciu.
Atsakyti
Sveiki, as kerpuosi tik pas vyrus,nezinau kodel - kvailas uzsispyrimas ir tiek ax.gif ..kaune esu kirpusis pas Andre, pas Roberta is Roverto studijos, pas Kestuti Saiku, pas Juoza is Grozio karalystes, dabar jis dirva pas Andre. Pats paciausias Andre -profesionalu, greita, paprasta, po jo kirpimo plaukai kaip naujai gime, kirpimas laikosi 4 men. gal dar mamytes zinote profesionaliu kirpeju vyru Kaune?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marija84: 05 gegužės 2012 - 13:23