Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai KAUNE

QUOTE(*Lukro* @ 2012 02 08, 15:32)
gal zinote kur Audrone dirba ir kokiais dazais? 4u.gif
Papildyta:

Ji turi Alfaparf, Lakme - man tai vieni geriausiu dazu, alfaparf isvis pati naudojau apie 4 metus thumbup.gif O dirba soliariume-kirpykloje Kestucio g., netoli tos parduotuves 3 eurai ir svietimo paslaugos ( nuo Laisves al. einant link tilto, priejus gatve, pasukti y kaire ir pamatysit). Bet parasykit jus jai gal, buvau pries 3 metus paskutiny karta 4u.gif Gakl kur kitur dirba g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lukro* @ 2012 02 08, 15:32)
gal zinote kur Audrone dirba ir kokiais dazais? 4u.gif
Papildyta:
Gal kuri dazetes pas Eivida saknis su milteliais? Beda ta,kad man jokie dazai nenusviesina,reikia sviesint milteliais,tada tonuot  doh.gif  tik nezinau ar jis su milteliais dazo? Su Joico man yra daze,nenueme  doh.gif

Audra dabar dirba salone "Pjese" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 02 08, 20:42)
Ji turi Alfaparf, Lakme - man tai vieni geriausiu dazu, alfaparf isvis pati naudojau apie 4 metus thumbup.gif

dekui 4u.gif o sakykite,tie alfa parf dazai kaip su sviesiais tonais? ar yra tonu ypac sviesiai blondinei?
Atsakyti
QUOTE(zhulikele @ 2012 02 05, 13:10)
sveikos.. reikia apsikirpti jau ir man...
gal kas patarsit kokia kirpeja silainiuose? blush2.gif 
kad kirptu gerai ir kaina nesikandziotu? blush2.gif

bandziau "grozio karalysteje". kaip pirmam kartui patiko, ziuresiu kaip bus toliau. dazniausiai pirmas kartas visada buna geras, o veliau kazkas atsitinka... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingina @ 2012 02 02, 18:02)
pritariu šiai nuomonei. nebeisiu pas jį. nesugebėjo mano plaukų sutvarkyti. plaukai pučiasi, banguojasi, ko anksčiau nebūdavo sad.gif ieškosiu kitur geriau ir pigiau wink.gif
pats kirpimas man patinka, bet plaukus tvarkyti sunku

o man jis thumbup.gif Tik norėčiau "tokio kaip jis", bet pigesnio blush2.gif Iš SM rekomendacijų išsirinkau Eividą iš Pjesės, reiks pamėgint pas jį apsilankyt.
Atsakyti
QUOTE(*Lukro* @ 2012 02 08, 21:29)
dekui  4u.gif o sakykite,tie alfa parf dazai kaip su sviesiais tonais? ar yra tonu ypac sviesiai blondinei?

Taip yra 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Gal galetumet adresa parasyti ir tel. nr. Gabijos is Saulejos ax.gif mirksiukas.gif
Aciu 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
O jau nieks nesilanko pas INA is Baidzio?
***** man dabar toks metas kas nesu niekad patenkinta kaip nudazo is isvis nezinau ko noriu ka su plaukais daryt kad graiai atrodytu doh.gif
noreciau tokios spalvos mazdaug kaip jennifer aniston imetu nuoroda,
cia kaip medaus spalvos ar kaip ? kaip paaiskint kirpejai koklia cia spalva?kad bent mazdaug atitaikytu ?
http://cinesdebarrio...iston-wiki.html
Atsakyti
QUOTE(Irmama @ 2012 02 13, 11:56)
Sveikutes 4u.gif
Gal galetumet adresa parasyti ir tel. nr. Gabijos is Saulejos ax.gif  mirksiukas.gif
Aciu 4u.gif  mirksiukas.gif

Kirpeja Gabija is Saulejos : Mobilus 869830090
Saulėja SPA adresas:
K.Donelaičio g. 27,
Viešbutis Park Inn Kaunas
Atsakyti
QUOTE(Kriste_ @ 2012 02 13, 17:45)
Sveikos  smile.gif
O jau nieks nesilanko pas INA is Baidzio?
***** man dabar toks metas kas nesu niekad patenkinta kaip nudazo is isvis nezinau ko noriu ka su plaukais daryt kad graiai atrodytu  doh.gif
noreciau tokios spalvos mazdaug kaip jennifer aniston imetu nuoroda,
cia kaip medaus spalvos ar kaip ? kaip paaiskint kirpejai koklia cia spalva?kad bent mazdaug atitaikytu ?
http://cinesdebarrio...iston-wiki.html

Mano galva, vienintelis budas tiksliai paaiskint ko norit, tai nusinest nuotrauka. Kitas klausimas, kaip gausis tai igyvendint.. ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rigoleta @ 2012 02 14, 00:43)
Kirpeja Gabija is Saulejos : Mobilus 869830090
Saulėja SPA adresas:
K.Donelaičio g. 27,
Viešbutis Park Inn Kaunas

Aciu tau mirksiukas.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmama @ 2012 02 15, 12:03)
Aciu tau mirksiukas.gif  4u.gif  wub.gif

4u.gif smile.gif
Atsakyti