Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai KAUNE

QUOTE(meškinija96 @ 2012 01 31, 15:54)
Buvau ir aš pas Kestą,nu tai dar ieškosiu kito kirpėjo, prašiau nudažyti baltai ,tai gavosi geltonai,o ir apkirpo kad nesu visiškai patenkinta.Kaina už trumpų plaukų kirpimą ir dažymą  150

pritariu šiai nuomonei. nebeisiu pas jį. nesugebėjo mano plaukų sutvarkyti. plaukai pučiasi, banguojasi, ko anksčiau nebūdavo sad.gif ieškosiu kitur geriau ir pigiau wink.gif
pats kirpimas man patinka, bet plaukus tvarkyti sunku - žnyplių ir pan. nemėgstu, nepatinka, neturiu laiko. be to, jis sakė, kad žino ką daro smile.gif aišku, klausė kaip daryt (čia dėl iškarpymo plaukų). ankstesnė kirpėja visada pakarpydavo ir plaukai tapo tiesūs (iš banguotų), o jis pasakė, kad jeigu iškarpys, tai labiau pūsis jie man g.gif neiškarpė, o pučiasi, banguojasi... p.s. džiovinu tik natūraliai, apie tai irgi įspėjau.
Atsakyti
QUOTE(linivo @ 2012 01 27, 18:25)
taip gabriele ji kirpyklos savininke jauciasi labai kieta specialsite bet deja taip nera.vienintele gera kirpeja ten Jurgita tiesa siuo metu ji augima leliuka.nes laukiu gryztant nes ziauriai reikia kirptis.ir kitos nenoriu bandyti schmoll.gif  schmoll.gif

Jurgita nuostabi, pas ja jau daug metu einu ir nei karto nera padariusi kazka ne taip. Labai maloni ir svelni, tausojanti plaukus wub.gif
Dar ten pradejo nauja kirpeja dirbti, tiesiai pries Jurgita jos darbastalis. Tai maciau viena moteri kirpo ir daze, is pradziu pagalvojau, kad nekaip atrodys, nes ir spalva keista uzdejo ir iskarpe nemazai, bet kai isdziovino atrode wow blink.gif Bet nesu buvus pas ja ir net vardo nezinau.
Dabar kai reiks i kirpykla negalesiu issirinti tarp Eivido ir Jurgitos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S@lsa: 02 vasario 2012 - 18:30
sveikos, pasiskaitinėjau temą ir pagalvojau, kad reiktų sukurti dar vieną, pvz., 'normalūs kirpėjai Kaune' arba 'vidutiniai kirpėjai Kaune' smile.gif nes čia atrodo, kad yra gal 4 hi-endiniai kirpėjai, apie juos visa diskusija. Tik kad pas tokius prisibijau eiti, juolab, kad ir kainos kandžiojas.

Paprastai tik galiukus pakirpdavau, nes plaukai ilgi, lygūs, kaži ko neprigalvosi. Bet dabar žiauriai išslinko, vėlėsi, bizelė paliko sad.gif visai nurėžt gaila... Sakau, gal ta proga reiktų ne tik galus patrumpint, bet ir apsikirpt...
Atsakyti
QUOTE(laumzirge @ 2012 02 02, 21:58)

tikrai ne vien tokie. Šiaip geri atsiliepimai, kiek pamenu buvo apie Ritą (prie Saulėtekio dirba), kainos žemos. Ir dar begalės kirpėjų. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistica @ 2012 02 03, 13:53)
tikrai ne vien tokie. Šiaip geri atsiliepimai, kiek pamenu buvo apie Ritą (prie Saulėtekio dirba), kainos žemos. Ir dar begalės kirpėjų.  mirksiukas.gif

Apie Stilius visiems salono kirpejas geri atsiliepimai,o kainos nesikandzioja mirksiukas.gif
Atsakyti
droge panasus , jis storesnis , o cia matos lankstesnis nes galiukus kaspinelio uzsuka lengviau ir padaro bantuka, droge jis kietesnis, as siunciaus si kietesni is ebej, tai buvo du pakuotej vienas didesnis kitas mazesnis, droge lyg tai 16 lt
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2012 02 03, 20:36)
droge panasus , jis storesnis , o cia matos lankstesnis nes galiukus kaspinelio uzsuka lengviau ir padaro bantuka, droge jis kietesnis, as siunciaus si kietesni is ebej, tai buvo du pakuotej vienas didesnis kitas mazesnis, droge lyg tai 16 lt

oi matau ne ten atsakiau, bet istrint jau neleidzia, atsiprasau
Atsakyti
sveikos.. reikia apsikirpti jau ir man...
gal kas patarsit kokia kirpeja silainiuose? blush2.gif
kad kirptu gerai ir kaina nesikandziotu? blush2.gif
Atsakyti
Gal lankotes/ lanketes ps Laura ir Blitz salono? ir turit kazkokiu nuomoniu apie ja? buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 01 17, 18:16)
Man su spalvos korekcijom yra padejusi Rita, Audrone ( nikas audruzele) ir Judita. Ju darbu nebuvau nusivylus. Y kaina ytilpau irgi, ir dar liktu nuo 250 lt kokiai gerai priemonei plaukams priziuret ir atstatyt mirksiukas.gif

gal zinote kur Audrone dirba ir kokiais dazais? 4u.gif
Papildyta:
Gal kuri dazetes pas Eivida saknis su milteliais? Beda ta,kad man jokie dazai nenusviesina,reikia sviesint milteliais,tada tonuot doh.gif tik nezinau ar jis su milteliais dazo? Su Joico man yra daze,nenueme doh.gif
Atsakyti

Gal turit kokių atsiliepimų apie TOVERA (PC Molas) kirpėjus? Apie Marijų viskas aišku, o kaip kiti?
Atsakyti
sveikos.. turiu toki klausima,gal kuri lanketes kirpykloje kreves gatvej 5? pries pora m ji pasinaikino,tai gal zinot kur persikele kirpeja,tokia zema,smulkute,sviesiaplauke? blush2.gif ji man labai patiko,noreciau vel ja atrasti.. ax.gif
Atsakyti