Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai KAUNE

QUOTE(aureka @ 2012 01 18, 23:03)
Prisiskaicius jusu pagyru ir as uzsimaniau pas Kestuti  biggrin.gif Tuo labiau, kad beveik prie pat namu  bigsmile.gif  Kirpimas raso apie 75 lt.Tai kazin uz trumpu plauku kirpima tiek ir sumokeciau? Gal kas atsakytu.O jei dazyt? Siaip dazau namuose, juoda spalva tai atrodo nieko sudetingo.Tik galvoju gal kirpykloj ispudingiau nudazytu  g.gif  Idomu trumpi plaukai tik kirpimas kiek kainuoja ir su dazymu? Aciu kas atsakys  4u.gif

sveiki,

kirpausi trumpus plaukus- 80 lt ir meistro ranka jauciasi, bet man ir mano vyrams netiko jo parinktas kirpimas
Atsakyti
QUOTE(Taki @ 2012 01 20, 16:22)
sveiki,

kirpausi trumpus plaukus- 80 lt ir meistro ranka jauciasi, bet man ir mano vyrams netiko jo parinktas kirpimas

g.gif
Dekui uz atsakymus 4u.gif
Bet va matai, jum nepatiko g.gif O jau atrodo meistras sukuosena parenka..
As netgi vyra sugundziau pas jy pabandyt apsikirpt, bet va gali but brangu, o dar gali ir nepatikt kaip rodo jusu pvz
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2012 01 20, 17:13)
Skambinau Eividui, klausiau kiek kainuotu saknu padazymas sviesiai, pusei galvos, ilgiems, naturaliai sviesiems plaukams. Atsakymas 250lt,nu velniop  doh.gif

Sveika,
Mes siandien kalbejome telefonu, del saknu sviesinimo, as jums sakiau ne 250 o maximum iki 150 smile.gif))))
Atsakyti
Laikas klausos aparata pirkti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S@lsa: 20 sausio 2012 - 19:58
QUOTE(Eividas @ 2012 01 20, 20:49)
Sveika,
Mes siandien kalbejome telefonu, del saknu sviesinimo, as jums sakiau ne 250 o maximum iki 150 smile.gif))))

na va ir kirpejas musu gretose bigsmile.gif
Atsakyti
O as daugiau niekada niekada net nepazvelgsiu i molo puse.. Kirpausi pas Mariju mole...
Mano plaukai garbanoti, buvo viena puse nuvaryta trumpai, o kita ilgoka.. Jis kazkodel man plaukus kirpo sausus ir istiesintus, nors mano plaukai GARBANOTI.. Nu tiek to galvoju, zmogus zino ka daro.. Nuvare tikrai trumpai, bet aisku jie istiesinti atrodo graziai, nors man tiesus plaukai netinka, nes mano veidas ir taip didelis, tai jie tik ta ir pabrezia.. Gryzau namo, galvoju paziuresiu kaip jie man atrodys garbanoti.... Ir ka jus manot... As neysivaizduoju kur galesiu dabar eit.. Kai visos stresuoja kad uoj cia man netinka ir pns, db man juokinga darosi.. Nes pamatytu kaip as DABAR atrodau.. Kaip ant plikos galvos kusiukas uzmestas, iki ausies vidurio ilgio, mazytis gabalelis.... as neturiu zodziu, net nezinau ka daryt, kaip reikes iseit i gatve... kasdien plauku tiesint tikrai nesiruosiu, nes niekad ju netiesinau, jie ir taip sausi.. tai man jie isvis nukris... zodziu, esme, kad tiesius plaukus jis gal ir kerpa gerai, bet su garbanotais NIEKADA daugiau negryzciau... Duok Dieve, kad greiciau ataugtu.... verysad.gif
Atsakyti
O pasirodo Marius ne tik man istiesintus plaukus kirpo, o tiesino taip kad maniau iseisiu su trim plaukais , tada dar grifka turejau, istiesinus atrode normaliai, bet kai isploviau galva kaip vista atrodziau, tiesintuvo tada dar neturejau, ta proga teko ir toki isigyt doh.gif O toks pasiputes jis, pseudoprofas. Buvau jau pamirsus, nes buvo cia pries kokius 6m. biggrin.gif
Po tokiu kirpeju, sekantis apsilankymas pas nauja, buna kaip sovietinio odontologo kede lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S@lsa: 21 sausio 2012 - 22:48
QUOTE(S@lsa @ 2012 01 21, 23:46)
O pasirodo Marius ne tik man istiesintus plaukus kirpo, o tiesino taip kad maniau iseisiu su trim plaukais , tada dar grifka turejau, istiesinus atrode normaliai, bet kai isploviau galva kaip vista atrodziau,  tiesintuvo tada dar neturejau, ta proga teko ir toki isigyt  doh.gif  O toks pasiputes jis, pseudoprofas. Buvau jau pamirsus, nes buvo cia pries kokius 6m.  biggrin.gif

Nu bet nesuprantu, kodel man garbanotus plaukus tiesino ir kirpo... As niekad ju netiesinu :/ nu as megstu extreema, drauge buvo tikrai graziai apkirpus, nors irgi taip ydomiai, su vienu sonu kokiu 1cm ilgio plaukais vaiksciojau... bet db daugiau kaip puse galvos taip, ir dar tas kusiukas.. Nu neina jo kitaip pavadint verysad.gif ziauriai liudna... neturiu tiesintuvo ir tikrai nepirksiu, man plauku gaila, jie ir taip sausi, tai jie isvis man nukris...
Atsakyti
Na teks pakenteti, skatinti plauku augima ir nesilankyti pas Mariu. Uzjauciu, labai apmaudu, kai tikiesi iseiti pasigrazinus ir taip nuvilia.
Beje, jus praset kazkokio konkretaus kirpimo ar davet valia kirpejui kirpt kaip jam atrodo tinkamiausia?
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2012 01 21, 23:57)
Na teks pakenteti, skatinti plauku augima ir nesilankyti pas Mariu. Uzjauciu, labai apmaudu, kai tikiesi iseiti pasigrazinus ir taip nuvilia.
Beje, jus praset kazkokio konkretaus kirpimo ar davet valia kirpejui kirpt kaip jam atrodo tinkamiausia?

Nu mazdaug pasakiau kaip noreciau, kad biski patrumpintu ta ilgali sona, nes jis per ilgas eina, ir parodziau kad mazdaug iki kur kad man jis butu. bet jis padare taip, kad istiesinti plaukai yra iki ten kur parodziau, o garbanoti iki puses ausies.. Nesamoningai kazkaip. Dabar kazkaip apsiraminau, bet i darba geda bus eit
Atsakyti
Nesuprantu, as tokiu kirpeju, juk jei parodai iki kur nori, kad butu garbaneles tai logiska, kad istienti jie bus daug ilgesni, ir kirpimas neatitinka realybes. Mano drauge garbaniuke, tai niekad nemaciau, kad istiesintus kirptu. Tiesa sakant as net neisivaizduoju, kaip jusu sukuosena atrodo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2012 01 22, 00:12)
Nesuprantu, as tokiu kirpeju, juk jei parodai iki kur nori, kad butu garbaneles tai logiska, kad istienti jie bus daug ilgesni, ir  kirpimas neatitinka realybes. Mano drauge garbaniuke, tai niekad nemaciau, kad istiesintus kirptu. Tiesa sakant as net neisivaizduoju, kaip jusu sukuosena atrodo  unsure.gif

Nu paskui gal pabandysiu ymest kaip atrodo, galesit yvertint..
Atsakyti