Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai KAUNE

QUOTE(S@lsa @ 2012 01 17, 23:25)
O su kokiais dazais Eividas dirba? Mano kirpeja dekretinese ir verkiant reik i kirpykla doh.gif

Su Joico dazais dirba.
Atsakyti
QUOTE(ingina @ 2012 01 18, 12:59)
Iš komentarų išsirinkau Kestutį (Fama) ir Gabiją (Saulėja). Ar teisingai supratau, kad ilgų plaukų kirpimas pas juos būtų apie 70 Lt?

Pas Gabiją tikrai TIK kirpimas 70 Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iceland: 18 sausio 2012 - 15:56
O pas Eivida kaip uzsirasyti? gal kas turit jo kontaktus, ar ten tiesiai i salona skambinti?
Atsakyti
QUOTE(blackie @ 2012 01 18, 14:58)
EIVIDAS  wub.gif  4u.gif

o kokios kainos pas jį? "Pjese" tinklalapio neatidaro kažkodėl man.
P.S. o Gabija dirba "Saulėjoj"? jų tinklalapį rašo, jog kirpimo kainos 30-40 Lt. tai čia sena info?
Atsakyti
QUOTE(ingina @ 2012 01 18, 20:17)
P.S. o Gabija dirba "Saulėjoj"? jų tinklalapį rašo, jog kirpimo kainos 30-40 Lt. tai čia sena info?

Gabija dirba ,,Saulejoje'',kainos ne senos,bet tik tiek kirpimas kainuoja 40lt,o galvos plovimas ir plauku dziovinimas dar +25 lt,fenavimas dar plius....ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rigoleta: 18 sausio 2012 - 21:51
Prisiskaicius jusu pagyru ir as uzsimaniau pas Kestuti biggrin.gif Tuo labiau, kad beveik prie pat namu bigsmile.gif Kirpimas raso apie 75 lt.Tai kazin uz trumpu plauku kirpima tiek ir sumokeciau? Gal kas atsakytu.O jei dazyt? Siaip dazau namuose, juoda spalva tai atrodo nieko sudetingo.Tik galvoju gal kirpykloj ispudingiau nudazytu g.gif Idomu trumpi plaukai tik kirpimas kiek kainuoja ir su dazymu? Aciu kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2012 01 19, 00:03)
Prisiskaicius jusu pagyru ir as uzsimaniau pas Kestuti  biggrin.gif Tuo labiau, kad beveik prie pat namu  bigsmile.gif  Kirpimas raso apie 75 lt.Tai kazin uz trumpu plauku kirpima tiek ir sumokeciau? Gal kas atsakytu.O jei dazyt? Siaip dazau namuose, juoda spalva tai atrodo nieko sudetingo.Tik galvoju gal kirpykloj ispudingiau nudazytu  g.gif  Idomu trumpi plaukai tik kirpimas kiek kainuoja ir su dazymu? Aciu kas atsakys  4u.gif

tai jei prie namu tai uzeikit ir paklauskit jis paziurejes viska ir pasakys, tada ir apsispresit eit ar neit,
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2012 01 18, 17:24)
O pas Eivida kaip uzsirasyti? gal kas turit jo kontaktus, ar ten tiesiai i salona skambinti?

Galit tiesiai i salona, o jei ne tai galesiu vakare i az jo mobilu parasyti smile.gif
Papildyta:

Man tai dare plauku gydyma, daze plaukus, kirpo galiukus dar plius priemones tai sumokejau virs 400litu. Bet be priemoniu tai kazkur apie 200litu iseitu. Tik man jo rekomenduotos priemones mano plaukui nelabai tinka..
Atsakyti

Pjese yra ir facebooke mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2012 01 19, 10:22)
Galit tiesiai i salona, o jei ne tai galesiu vakare i az jo mobilu parasyti smile.gif

Butu nuostabu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2012 01 18, 22:03)
Prisiskaicius jusu pagyru ir as uzsimaniau pas Kestuti  biggrin.gif Tuo labiau, kad beveik prie pat namu  bigsmile.gif  Kirpimas raso apie 75 lt.Tai kazin uz trumpu plauku kirpima tiek ir sumokeciau? Gal kas atsakytu.O jei dazyt? Siaip dazau namuose, juoda spalva tai atrodo nieko sudetingo.Tik galvoju gal kirpykloj ispudingiau nudazytu  g.gif  Idomu trumpi plaukai tik kirpimas kiek kainuoja ir su dazymu? Aciu kas atsakys  4u.gif

Nesvarbu trumpi ar ilgesni plaukai. Mano plaukai iki pečių, kita moteris kirposi visiškai trumpučius plaukus sumokėjo kiek ir aš. mirksiukas.gif Man su dažymu visada būna 165lt. mirksiukas.gif
Atsakyti
Skambinau Eividui, klausiau kiek kainuotu saknu padazymas sviesiai, pusei galvos, ilgiems, naturaliai sviesiems plaukams. Atsakymas 250lt,nu velniop doh.gif
Atsakyti