Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai KAUNE

QUOTE(shokoladas123 @ 2012 01 10, 15:48)
Nepulkim, juk matot koks nedrasus zmogus  biggrin.gif
Visai pabegs ir neparasys pas ka buvo ir kaip sekesi  4u.gif

Labai tikiuosi, kad vis dėlto išdrįs, pasiskambins ir nueis. O tada parašys patiko/nepatiko.

Palengvinimui. Pas Kęstutį reikia užsirašyti +/- prieš savaitę, jei laisvas laiko grafikas, jei reikalingas tam tikras tik laikas, tai ir anksčiau reikėtų pasirūpint.
Atsakyti
Kartais atrodo, kas čia tokio, paskambinti ir paklausti, ir t.t. Vienai gal tai labai paprasta, o kitai paprasčiau paklausti forume, po to įsidrąsinti ir skambinti. Kiekvienas žmogus yra kitoks. Gal tie klausimai kartais ir atsibosta, bet piktintis manau neverta.
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scorp99: 10 sausio 2012 - 16:59
QUOTE(Scorp99 @ 2012 01 10, 16:59)
Kartais atrodo, kas čia tokio, paskambinti ir paklausti, ir t.t. Vienai gal tai labai paprasta, o kitai paprasčiau paklausti forume, po to įsidrąsinti ir skambinti. Kiekvienas žmogus yra kitoks. Gal tie klausimai kartais ir atsibosta, bet piktintis manau neverta.
drinks_cheers.gif

Gal ir taip, bet aš manau, jjei jau nori eiti pas kirpėją, tai jam ir skambini, tariesi dėl laiko, o forume klausinėja tos, kurios dar tik šniukštinėjasi ir klausimas ar apskritai kur nors eis biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, gal rekomenduotumėt kirpėją, kuri dirba su ilgais plaukais ir gerai šviesina plaukus. Pastaruoju metu vis gaunuosi geltona, o tikrai žinau, jog iš mano plaukų galima išgauti šaltą atspalvį... smile.gif
Atsakyti
as irgi budavau geltona smile.gif bet patare nusipirkti sampuna, kirpeja ji vadina silveriu smile.gif jis nuima geltonuma biggrin.gif sake nuo vandens pageltonuoti intensyviau gali smile.gif
Atsakyti
"silveriai " priduoda tona,bet nepasleps geltonos spalvos. jei pvz saknys geltonos ,o visi kiti plaukai tinkamos spalvos,tie sampunai tik paryskins skirtuma. reziume,vistiek turi buti gerai nudazyta. geltonu,ryzu spalvu jie nepasleps.
Atsakyti
QUOTE(jurate26 @ 2012 01 11, 20:53)
"silveriai " priduoda tona,bet nepasleps geltonos spalvos. jei pvz saknys geltonos ,o visi kiti plaukai tinkamos spalvos,tie sampunai tik paryskins skirtuma. reziume,vistiek turi buti gerai nudazyta. geltonu,ryzu spalvu jie nepasleps.

drinks_cheers.gif Bet saknu geltonuma galima prislopinti tokiu sampunu tepant tik saknis, tada skirtumas sumazeja, bet neisnyksta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 01 11, 20:13)
drinks_cheers.gif Bet saknu geltonuma galima prislopinti tokiu sampunu tepant tik saknis, tada skirtumas sumazeja, bet neisnyksta 4u.gif

o kaip nuplauti saknis ,nelieciant galu biggrin.gif ? ziurint koks tas geltonumas,buna ,kad saknys -visciuko geltonumo ,ar i ryzuma,tada tik kitas dazymas padetu,jokie pilkintojai neistaisys to drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurate26 @ 2012 01 12, 01:15)
o kaip nuplauti saknis ,nelieciant galu  biggrin.gif ? ziurint koks tas geltonumas,buna ,kad saknys -visciuko geltonumo ,ar i ryzuma,tada tik kitas dazymas padetu,jokie pilkintojai neistaisys to drinks_cheers.gif  4u.gif

Jeigu nuplaunant silveris nubega per visa plauka, tai jo spalvos nepakeicia, nes jy reikia palaikyti kelias minutes isgauti pilkumui mirksiukas.gif Ziurint nuo ko dar tas ryzumas/geltonumas - per silpnas %, taip, tik kitas dazymas pades. Per stiprus %/blogai parinktas atspalvis - silveris neistaisys spalvos, bet pagelbes. Turekim omeny, kad dazyti iskart vel nerekomenduojama, tad yra du keliai - silveris arba korekcija tonuojant beamoniakiniais. Kaip sakant neskausmingai issisukt is situacijos laikinai galima, bet rezultatai - kiekvienai individualiai.
Atsakyti
Sveikos, mielosios,

Dažau savo plaukus šviesiomis sruogelėmis (natūralūs tamsūs plaukai, bet tamsi sau nepatinku) smile.gif Mano kirpėja, pas kurią dažausi, man visada dažo tik šaknis (kad plaukų nenualintų), tačiau visi kiti plaukai į ilgį į geltonumą nuaugę ir šiek tiek skiriasi nuo šaknų (ech) smile.gif Gal jūs žinote kokią gerą kirpėją (kaina sutikčiau ir didesnę sumokėti, jei žinočiau, kad gražiai nudažys) Kaune, kuri man gražiai nudažytų plaukus? Ir gal ir jūs dažote sruogelėmis, ką darote, kad nenugeltonuotų (pilkinantys šampūnai labai išsausiną plauką, nes mano plaukai garbanoti ir taip jau sausi) smile.gif Laukiu jūsų pagalbos ax.gif
Atsakyti
sveikos,

Gal kas galit parekomenduot kaune kirpeja kuri graziai pina.... aciu 4u.gif
Atsakyti
Pynimus labai mėgsta ir gražiai padaro kirpėja Otilija iš "Anžero" salono. Tiesa, kainos nemažos (~ nuo 50 Lt).
Atsakyti