Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai KAUNE

QUOTE(tu.man.pasakyk @ 2012 01 02, 17:14)
pries kiek mazdaug laiko reikia tartis su gabija del pakirpimo? man reiktu uz 2sav mazdaug.kaip manot dar butu vietu?ar per velu?ar gal per anksti dar rasytis?kaip manot?biggrin.gif

o kodėl nepasiskambinat ir nepaklausiat? biggrin.gif Gi geriausiai savo užimtumą žino pati kirpėja. biggrin.gif Per anksti niekad nebūna, nes kol lauksit, tai reikiamu ir tinkamu laiku bus užimta. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia. @ 2011 12 29, 22:00)
Eitum antrą kart pas jį? bigsmile.gif kiek mokėjai už kirpimą? Ir kiek dažymas kainuotų? Kokia kaukę rekomendavo? Parašyk nr jo į až, ačiuka:bigsmile:

Kirpimas kainavo 40 lt 4u.gif
Kiek dazymas nzn, super duper kauke kazkokia 100 lt.

Antra karta manau eisiu dazytis, kirptis net ir nzn, puikiai suprantu, kad kirpimu plauku neistiesinsi, bet, susitvarkyti su jais sunku,kirpimas nepadejo. 4u.gif
tel. jo 867220099
Atsakyti
QUOTE(tu.man.pasakyk @ 2012 01 02, 18:14)
pries kiek mazdaug laiko reikia tartis su gabija del pakirpimo? man reiktu uz 2sav mazdaug.kaip manot dar butu vietu?ar per velu?ar gal per anksti dar rasytis?kaip manot?biggrin.gif

as tariuosi mazdaug pries savaite.
Atsakyti
QUOTE(shokoladas123 @ 2012 01 02, 20:56)
Kirpimas kainavo 40 lt  4u.gif
Kiek dazymas nzn, super duper kauke kazkokia 100 lt.

Antra karta manau eisiu dazytis, kirptis net ir nzn, puikiai suprantu, kad kirpimu plauku neistiesinsi, bet, susitvarkyti su jais sunku,kirpimas nepadejo.  4u.gif
tel. jo  867220099

Kauke manau atstatanti Joiko smile.gif As ja isigijau, kaip ir kitas rekomenduojamas priemones, viskas patinka, tik sampuno kvapas ne ir kauke ne, bet kadangi tai gydomos priemones tai naudoju (plaukui gal ir gerai, bet as megstu sliduma) smile.gif Siaip po apsilankymo plaukai atrodo labai gerai ir blizga. Rekomenduotas balzamas patiko, net labai, tik reikia ilgeliau palaikyt, tada labai geras poveikis smile.gif Aliejukas labai geras Alternos Bamboo thumbup.gif Pamirsau pamineti, kad dariausi gydyma, kuris ko gero dave geriausia efekta, idomu kaip ilgai jis isliks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^^liutuke: 03 sausio 2012 - 23:19
QUOTE(tu.man.pasakyk @ 2012 01 02, 18:14)

Aš ši sykį kaip tik klausiau jos kada geriausiai rasytis pas ją, tai sakė savaite pries drasiai, o siaip gali net ir ta pacia savaite. 4u.gif beje aš mokėjau tiek pat kiek ir pries tai abi nares sakė, daze visa galva ir iskarpe plaukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo someday...: 04 sausio 2012 - 14:30
Reikia patarimo, neaspisprendžiu, g.gif ar bandyt pas Gabiją, ar eiti pas Eividą? Reikia dažyti ir kirpti. Labiausiai traumuojuosi, kai nudažo geltonai/ į ryžumą, nes šios spalvos visiškai man netinka. schmoll.gif Netrokštu būt blondine, turiu žilų plaukų, noriu atrodyti pakankamai natūraliai, o kirpimas gali būti ir kiek "crazy" . Pas Andrių nudažo liuks, bet puslapyje kainų jau neberašo...

Ką patartumėt? Ačiū rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(OneLove @ 2012 01 02, 10:43)
o kokios kainos ten? as ir noreciau plaukus nusidazyti smile.gif

As sumokejau 180 uz nudazyma ir kirpciukus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaiteve: 05 sausio 2012 - 00:28
Gali būti, kad jau pasikartosiu su klausimu blush2.gif Bet va labai rūpi kainos pas Kęstutį Šaikų. Kad ir tarkim galiukų pakirpimas? O gal žinot, kur jis dabar dirba? Nes tinklalapyje nerašo, kad būtų pakeitęs darbo vietą... g.gif
Tuo pačiu gal ir apie Ritą dar truputį kas informacijos galėtumėt suteikti? Kiek kirpimas, dažymas? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ebzra: 05 sausio 2012 - 21:57
QUOTE(Ebzra @ 2012 01 05, 21:54)
Gali būti, kad jau pasikartosiu su klausimu  blush2.gif Bet va labai rūpi kainos pas Kęstutį Šaikų. Kad ir tarkim galiukų pakirpimas? O gal žinot, kur jis dabar dirba? Nes tinklalapyje nerašo, kad būtų pakeitęs darbo vietą...  g.gif

Sakė pereis (jau turėjo pereit) į Famą. Inete adresas: E.Ožeškienės g. 29 - 11. Šiaip jam galit pasiskambint, pasakys kiek galiukų pakirpimas. Žinau tik tiek, kad kirpimas 70lt, už dažymą ir kirpimą visada moku 165lt. mirksiukas.gif Jei dabar kainos nepasikeitė naujoj darbo vietoj. 4u.gif
Atsakyti
ar kas nors kirpotes ir dazetes Šarkuvos g. 8, Kaunas, grožio salonas GROŽIO ROJUS? kokia nuomone? kas ten dirba, pas ka geriau eiti?
Atsakyti
reikia patarimo.noriu tik kirptis.bet kad pakirptu normaliai ir kad pagal veido forma tiktu.pas ka patartute eiti pas gabija ar kestuti?neapsisprendziu niekaip
Atsakyti
Labas vakaras,

Noriu paklausti gal kas nors zinote kokios kirpejos ar kirpyklos Kaune dirba su milkshake produkcija.
Is anksto dekoju uz atsakyma 4u.gif Galite ir az smile.gif
Atsakyti