Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai KAUNE

QUOTE(^^liutuke @ 2011 12 12, 20:26)
Ryt plausiu galva, pameginsiu nufotografuot, gal kazkas matysis smile.gif Dabar tai suristi plaukai  4u.gif

lauksim, butinai pasirodykit
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2011 12 13, 06:06)
lauksim, butinai pasirodykit

Nesigauna man graziai nufotografuot, nieko nesimato, bandziau ir su blykste ir be, o trikojo neturiu. Galiu tik siek tiek nupasakot, kad plaukus iskarpe siek tiek sluoksniais, kad ju atrodytu daugiau ir graziai kristu, o paskui dar pafiliravo, kad mano plaukai nesipustu. Tai tikrai maziau puciasi. Realiai kirpimas nera kazkoks ypatingas, bet man zymiai lengviau tvarkytis smile.gif
Atsakyti
Laba,
gal kas buvote grozio studijoj "Sima", raudondvario plente, visai netoli ziedo? kazkoks vaikinas ten kerpa. užsirašiau, o kainos nepaklausiau doh.gif , tai dabar galvoju gal ten žvėriškus pinigus lupa...?
Atsakyti
QUOTE(Taboo @ 2011 12 06, 22:10)
Sveikos,
gal netyčia žinote ką nors apie kirpėją Jurgą? Ji dirbo kirpykloje Izidė (maždaug iki 2009 metų), paskui išvažiavo į Olandiją berods. Gal grįžusi yra ir kur nors dirba? Labai patiko man ta kirpėja, daugiau tokių neradau (rekėtų uždrausti išvažiuoti ir/ar keisti darbo vietą kirpėjoms smile.gif ). Super gerai nukirpo man trumpai plaukus ir jokia kita kirpėja nesugeba kažko panašaus padaryti, vis trūksta to cinkelio.
Ji tokia smulki, apie 28  metų, juodais ilgais plaukais.
Ech, jaučiu neberasiu jos

manau kad negrizo ax.gif senai ja zinau,jai tokia juoduke ax.gif kazkada Junoroje dirbus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Tigris @ 2011 11 23, 12:06)
As ta kirpykla po vieno apsilankymo 5 km spinduliu apeinu hihihi.gif

Puse dienos ieskojau foto, kad nusinesti i kirpykla ir parodyti kaip as noriu...galu gale radau... kirpeja ta mano foto tik nuzvelge ir pasake "na bet gal nebutina TAIP JAU VISAI pagal foto?"  blink.gif  blink.gif  blink.gif
na as ka as zinau...gal cia labai sudetingo dalyko paprasiau ( nors is tikruju nieko ten super duper nebuvo)... sakau "na gal ir nebutina"  doh.gif ...o tada ir prasidejo  blink.gif .... pamacius galutini rezultata kirpyklos kedej norejosi apsibliauti, bet orumas neleido... apsiblioviau namuose, supratus, kad ryt reik i darba iseiti, o as nezinau KA su savo plaukais daryti  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Baisus jausmas... per 3 metus atsiiauginau savo plaukus  doh.gif

Kirpejos vardo jau nebepamenu, bet prisimenu kad buvo rudais garbanotais plaukais... ar ne Gabriele  g.gif

ilgais plaukais Gabriele ,savininke ji,o siaip sakyciau nuotaikos zmogus :0-
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2011 12 04, 07:30)
Judita. Jeigu pasakys, kad plauku nebegalima dazyti sviesiai, tai vadinas tikrai nebegalima, pasiulys koky kita varianta. Ji mane is blondines perdazius y sviesiai ruda spalva buvo, likau tikrai patenkinta. Tik nr. jos neturiu angliskoj kortelej.

okur toji Judita dirba smile.gif
Papildyta:
o kaip Ausra is Baidzio ar kas lankos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasminn @ 2011 12 06, 14:33)
Sveikos,
Gal dar kuri buvote pas minėtą Eividą iš Pjesė? Kokie atsiliepimai?  ax.gif

Uzsirasiau as pas ji pries didziasias sventes paprastam kirpimui bei plauku susukavimui. Tai galesiu pasidalinti ispudziais smile.gif Tikiuosi liksiu patenkinta. Buvau radusi kelias jo darbu foto faceboke, tai nelabai jos mane suzavejo, nes ne mano stilius, ten labiau ekstravagantiskos. Tai jeigu domina paziurekite faceboke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raile @ 2011 12 01, 20:11)
drinks_cheers.gif  man ji irgi nereali thumbup.gif

ryt ir as pasakysiu kaip man ji, menesi laukiau eiles
Atsakyti
O siandien antradieniui uzsirasiau vel pas Gabija .Eisiu antra karta,patiko kaip apkirpo ir padaze,atsigavo plaukai,ataugo,nes teko nemazai pakirpt,buvo ziauriai nualinti nuo sviesinimo.Dabar jau gal bus galima kirpciukus padaryt kaip as noriu,nes pirma karta,buvo neimanoma,kai pati pasitrumpinau,tai ziauru. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rigoleta @ 2011 12 15, 00:39)
O siandien antradieniui uzsirasiau vel pas Gabija .Eisiu antra karta,patiko kaip apkirpo ir padaze,atsigavo plaukai,ataugo,nes teko nemazai pakirpt,buvo ziauriai nualinti nuo sviesinimo.Dabar jau gal bus galima kirpciukus padaryt kaip as noriu,nes pirma karta,buvo neimanoma,kai pati pasitrumpinau,tai ziauru. smile.gif

o kas čia ta Gabija? kur dirba? gal galėtumėt kontaktus į až? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rigoleta @ 2011 12 15, 00:39)

as ir buvau prisiskaicius cia geru atsiliepimu, tik nezinau, ar antra karta eisiu. Daze saknis + sruogeles ant tu paciu saknu, tai sakyciau nelabai atitaike spalva. Namie po galvos plovimo islindo ryzumas, tai jei veliau dar labiau tas isryskes, bus ne kas... Vienu zodziu, kaip kam rolleyes.gif
Atsakyti
Ar nieks nesilanket Savanoriu pr.esanciioje studijoje Apricot?buvo akcija,tai surizikavau nusipirkau kupona
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2011 12 15, 11:37)
o kas čia ta Gabija? kur dirba? gal galėtumėt kontaktus į až?  4u.gif

parasiau i az
Papildyta:
QUOTE(Diana-Kaunas @ 2011 12 15, 11:57)
as ir buvau prisiskaicius cia geru atsiliepimu, tik nezinau, ar antra karta eisiu. Daze saknis + sruogeles ant tu paciu saknu, tai sakyciau nelabai atitaike spalva. Namie po galvos plovimo islindo ryzumas, tai jei veliau dar labiau tas isryskes, bus ne kas... Vienu zodziu, kaip kam rolleyes.gif

pas ja augaliniai dazai labai geri,bet jie nedazo sviesia balta spalva,pas mane net ir netaikem,nes neimanoma atitaikyt su naturaliais dazais, pries tai buvo su peroksidu,o man nuo jo seboreja isisenejo.Dabar liuks,taip,kad jei kas nori sviesiu plauku,tai to rezultato nebus.Nors Gabija sake,jei kita karta labai noresiu,gales padazyt kiek sruogeliu tokiu kokias turejau anksciau,bet nezinau ar jau as noresiu,nes dabar plaukai atsigave,grazus,blizga,nereik net balzamo po plovimo,esu patenkinta.
Atsakyti
sveikos, reikia pagalbos kokia yra kirpykla (grozio salonas) pries filharmonija? suzinojau kad ten Kestas persikelia dirbti.
Atsakyti