Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai KAUNE

QUOTE(Elzė @ 2011 12 10, 18:39)
as ir ieskau geros kirpejos Kaune. Seniau, kai dirbau centre, vaiksciodavau pas Ina is Baidzio. Na ji gal ir nebloga, bet nieko ypatingo. Tiesiog kerpa taip, kaip pati pasakai... Veliau sugalvojau pakeisti, tai vis klaidziojau po skirtingas iki praeita savaite vienos tokios, kur kaip nukirpo plaukus, dar ir siandien verkti norisi sad.gif mano ilgus plaukus "patrumpino" taip, kad as net i kasa nebegaliu ju suimti  verysad.gif
labai noriu atsiauginti.... Bet reikia dabar normalios, kad ta kirpima auginant tvarkytu

o kas per kirpeja taip tave ,,patrumpino''?
Atsakyti
QUOTE(Jasminn @ 2011 12 06, 13:33)
Sveikos,
Gal dar kuri buvote pas minėtą Eividą iš Pjesė? Kokie atsiliepimai?  ax.gif

As buvau, likau tikrai labai patenkinta, eisiu pries sventes vel pas ji smile.gif Patiko, kad pakarpe plaukus taip, kad man dabar labai lengva tvarkytis, graziai krenta, ir spalva labai naturalia parinko smile.gif Ir siaip kaip zmogus patiko smile.gif Svarbiausia pakarpe taip, kaip as visada bijodavau, kad nesusitvarkysiu, nes po vienos kirpejos taip man buvo, o pasirodo, tiesiog anksciau netinkamai buvau nukirpta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2011 12 11, 00:25)
As buvau, likau tikrai labai patenkinta, eisiu pries sventes vel pas ji smile.gif Patiko, kad pakarpe plaukus taip, kad man dabar labai lengva tvarkytis, graziai krenta, ir spalva labai naturalia parinko smile.gif Ir siaip kaip zmogus patiko smile.gif Svarbiausia pakarpe taip, kaip as visada bijodavau, kad nesusitvarkysiu, nes po vienos kirpejos taip man buvo, o pasirodo, tiesiog anksciau netinkamai buvau nukirpta smile.gif

o kiek mokejot uz kirpima ir kiek uz dazyma?
Atsakyti
o as isbandziau Gabija, tikrai patiko, graziai pakirpo ir spalva parinko pagal veido bruozus ir odos spalva smile.gif Turi matyma to, kas tinka. Ir pirma kirpeja, kuri is tiesu nuosirdziai domejosi, ko nori klientas bei dave savo argumentuotus patarimus. Skyre demesi ir pokalbiui/aptarimui, o ne kaip kitur iskart ima kerpa, daro neisigilinus, neissiaiskinus su klientu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jokūba: 11 gruodžio 2011 - 12:40
QUOTE(Jokūba @ 2011 12 11, 13:39)
o as isbandziau Gabija, tikrai patiko, graziai pakirpo ir spalva parinko pagal veido bruozus ir odos spalva smile.gif Turi matyma to, kas tinka. Ir pirma kirpeja, kuri is tiesu nuosirdziai domejosi, ko nori klientas bei dave savo argumentuotus patarimus. Skyre demesi ir pokalbiui/aptarimui, o ne kaip kitur iskart ima kerpa, daro neisigilinus, neissiaiskinus su klientu

visiskai pritariu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2011 12 11, 12:37)
o kiek mokejot uz kirpima ir kiek uz dazyma?

Uz viska bendrai mokejau 130 lt, mano plaukai plonoki, iki liemeneles uzsegimo kazkur 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2011 12 11, 14:09)
Uz viska bendrai mokejau 130 lt, mano plaukai plonoki, iki liemeneles uzsegimo kazkur 4u.gif

kažkurioje iš temų buvo, bet neužsirašiau. Gal telefoną Eivido turit blush2.gif ir ar labai ilgai reikia laukti užsirašius?

Ačiū smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scorp99: 11 gruodžio 2011 - 18:17
QUOTE(Scorp99 @ 2011 12 11, 18:16)
kažkurioje iš temų buvo, bet neužsirašiau. Gal telefoną Eivido turit  blush2.gif ir ar labai ilgai reikia laukti užsirašius?

Ačiū  smile.gif

Zinokit neturiu, skambinausi salono telefonu smile.gif Pasiskambinau pirmadieni, tai rado vietele penktadieni smile.gif Kai klausiau pries kiek laiko reikia rasytis, tai sake mazdaug pries savaite smile.gif Bandysiu ryt skambintis ir as, noriu pries sventes dar nueit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2011 12 10, 23:25)

Smagu girdėt gerus atsiliepimus! Jau visai gundausi eit smile.gif Labai norėčiau pamatyt jo darbo foto blush2.gif 4u.gif Galima ir i az ax.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2011 12 11, 01:25)

tai gal galit pasirodyt, nes su plonais plaukais ir as ieskau gero kirpejo
Atsakyti
jokiu budu neikit i kirpykla (grozio salona) Kestucio gatvej, islipus stotelej prie merkurijaus (vaziuojant nuo stoties puses), paejus atgal toj pacioj pusej, nes vestuvine sukuosena padare tragiska, ne tokia visai, paeme 100lt. ir laike pusvalandi. Pas 'kosmetologe' tuo labiau, tragedija, baidykle kazkokia, o kaip padaze, nusivaliau viska!!!!!! Jolanta lyg...
Atsakyti
QUOTE(Jasminn @ 2011 12 12, 10:54)
Smagu girdėt gerus atsiliepimus! Jau visai gundausi eit  smile.gif Labai norėčiau pamatyt jo darbo foto  blush2.gif  4u.gif Galima ir i az  ax.gif

QUOTE(GITALE @ 2011 12 12, 16:52)
tai gal galit pasirodyt, nes su plonais plaukais ir as ieskau gero kirpejo

Ryt plausiu galva, pameginsiu nufotografuot, gal kazkas matysis smile.gif Dabar tai suristi plaukai 4u.gif
Atsakyti