Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai KAUNE

Sveikos,
Gal dar kuri buvote pas minėtą Eividą iš Pjesė? Kokie atsiliepimai? ax.gif
Atsakyti
O kaip Kestutis Saikus del dazymo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2011 12 06, 13:46)
O kaip Kestutis Saikus del dazymo?  4u.gif

tiek dažymo, tiek kirpimo atveju tik geriausi atsiliepimai. Man jis tobulas. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistica @ 2011 12 06, 11:31)
na ne iš tamsių dažiau, iš šviesesnių, bet su ryžoku atspalviu. Tai prašiau, kad dažytų mano natūralesne spalva (ji į pilkumą), tai sakė pats norėjo tai pasiūlyt ir įdėjo šviesių sruogų, bet natūraliai atrodančių. Bet po plovimų netapau ryža, kaip kad kitur, plius nesugebėdavo natūralios mano spalvos išgaut...  doh.gif Mokėjau 165lt. mirksiukas.gif Kitą savaitę vėl eisiu.  ax.gif

Taip pat kaip ir as tada ax.gif Siandien pasiskambinau jam tai pasiule ateit pabandymui paziuret kaip reikes dazyt ir kiek mazdaug uztruks.Tai ryt keliausiu ant pabandymo o paskui jau dazymui.Nekantrauju sulaukt tos dienos doh.gif nes dabar esu ryza po vieno karto spalvos nuemimo.O noriu buti blondine lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal netyčia žinote ką nors apie kirpėją Jurgą? Ji dirbo kirpykloje Izidė (maždaug iki 2009 metų), paskui išvažiavo į Olandiją berods. Gal grįžusi yra ir kur nors dirba? Labai patiko man ta kirpėja, daugiau tokių neradau (rekėtų uždrausti išvažiuoti ir/ar keisti darbo vietą kirpėjoms smile.gif ). Super gerai nukirpo man trumpai plaukus ir jokia kita kirpėja nesugeba kažko panašaus padaryti, vis trūksta to cinkelio.
Ji tokia smulki, apie 28 metų, juodais ilgais plaukais.
Ech, jaučiu neberasiu jos
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Eglė naujų klientų jau nebepriima, tik po švenčių turi vietų, tubūt didelė ataka naujų pasipylė biggrin.gif
Tai užsirašiau pas Kęstuti, eisiu trečiadienį, labai įdomu ką padarys smile.gif Aš dabar noriu atsiauginti savo naturalius plaukus, jau nemažai ataugę, tikiuosi parinks kokią naturalesnę spalvą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jonike @ 2011 12 08, 15:07)
Sveikos 4u.gif

Eglė naujų klientų jau nebepriima, tik po švenčių turi vietų, tubūt didelė ataka naujų pasipylė biggrin.gif
Tai užsirašiau pas Kęstuti, eisiu trečiadienį, labai įdomu ką padarys smile.gif Aš dabar noriu atsiauginti savo naturalius plaukus, jau nemažai ataugę, tikiuosi parinks kokią naturalesnę spalvą smile.gif

Prieš šventes pas ja visada eilė blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal kas turite kirpėjos Ingos anksčiau dirbusios Kauno Akropolio "Ametistėja" salone tel. numerį? ar žinote kur ji perėjo dirbti?
Verkiant ieškau... gera kirpėja buvo blush2.gif 4u.gif

laukčiau čia arba į až.
Atsakyti
taip beabejo 868221194 Rita smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
as ir ieskau geros kirpejos Kaune. Seniau, kai dirbau centre, vaiksciodavau pas Ina is Baidzio. Na ji gal ir nebloga, bet nieko ypatingo. Tiesiog kerpa taip, kaip pati pasakai... Veliau sugalvojau pakeisti, tai vis klaidziojau po skirtingas iki praeita savaite vienos tokios, kur kaip nukirpo plaukus, dar ir siandien verkti norisi sad.gif mano ilgus plaukus "patrumpino" taip, kad as net i kasa nebegaliu ju suimti verysad.gif
labai noriu atsiauginti.... Bet reikia dabar normalios, kad ta kirpima auginant tvarkytu
Atsakyti
Bandyk pasiskambint Ritai, aš ėjau, tikrai labai patiko, manau nenusiviltum. Pati ji man pasakojo savo istoriją, kad nusikirpo ilgus plaukus, o dabar atsiaugint nori, todel neskuba kitom kirpti.
Atsakyti
QUOTE(Sensuelle @ 2011 12 06, 17:19)
Taip pat kaip ir as tada ax.gif Siandien pasiskambinau jam tai pasiule ateit pabandymui paziuret kaip reikes dazyt ir kiek mazdaug uztruks.Tai ryt keliausiu ant pabandymo o paskui jau dazymui.Nekantrauju sulaukt tos dienos doh.gif  nes dabar esu ryza po vieno karto spalvos nuemimo.O noriu buti blondine  lotuliukas.gif

palaukit, atsiprasau neskaiciau visos temutes, kuris cia?smile.gif
Atsakyti