Sveikos,
Gal dar kuri buvote pas minėtą Eividą iš Pjesė? Kokie atsiliepimai?
O kaip Kestutis Saikus del dazymo?
QUOTE(Linutelia @ 2011 12 06, 13:46)
O kaip Kestutis Saikus del dazymo?
tiek dažymo, tiek kirpimo atveju tik geriausi atsiliepimai. Man jis tobulas.
QUOTE(Mistica @ 2011 12 06, 11:31)
na ne iš tamsių dažiau, iš šviesesnių, bet su ryžoku atspalviu. Tai prašiau, kad dažytų mano natūralesne spalva (ji į pilkumą), tai sakė pats norėjo tai pasiūlyt ir įdėjo šviesių sruogų, bet natūraliai atrodančių. Bet po plovimų netapau ryža, kaip kad kitur, plius nesugebėdavo natūralios mano spalvos išgaut... Mokėjau 165lt. Kitą savaitę vėl eisiu.
Taip pat kaip ir as tada Siandien pasiskambinau jam tai pasiule ateit pabandymui paziuret kaip reikes dazyt ir kiek mazdaug uztruks.Tai ryt keliausiu ant pabandymo o paskui jau dazymui.Nekantrauju sulaukt tos dienos nes dabar esu ryza po vieno karto spalvos nuemimo.O noriu buti blondine
Sveikos,
gal netyčia žinote ką nors apie kirpėją Jurgą? Ji dirbo kirpykloje Izidė (maždaug iki 2009 metų), paskui išvažiavo į Olandiją berods. Gal grįžusi yra ir kur nors dirba? Labai patiko man ta kirpėja, daugiau tokių neradau (rekėtų uždrausti išvažiuoti ir/ar keisti darbo vietą kirpėjoms ). Super gerai nukirpo man trumpai plaukus ir jokia kita kirpėja nesugeba kažko panašaus padaryti, vis trūksta to cinkelio.
Ji tokia smulki, apie 28 metų, juodais ilgais plaukais.
Ech, jaučiu neberasiu jos
gal netyčia žinote ką nors apie kirpėją Jurgą? Ji dirbo kirpykloje Izidė (maždaug iki 2009 metų), paskui išvažiavo į Olandiją berods. Gal grįžusi yra ir kur nors dirba? Labai patiko man ta kirpėja, daugiau tokių neradau (rekėtų uždrausti išvažiuoti ir/ar keisti darbo vietą kirpėjoms ). Super gerai nukirpo man trumpai plaukus ir jokia kita kirpėja nesugeba kažko panašaus padaryti, vis trūksta to cinkelio.
Ji tokia smulki, apie 28 metų, juodais ilgais plaukais.
Ech, jaučiu neberasiu jos
Sveikos
Eglė naujų klientų jau nebepriima, tik po švenčių turi vietų, tubūt didelė ataka naujų pasipylė
Tai užsirašiau pas Kęstuti, eisiu trečiadienį, labai įdomu ką padarys Aš dabar noriu atsiauginti savo naturalius plaukus, jau nemažai ataugę, tikiuosi parinks kokią naturalesnę spalvą
Eglė naujų klientų jau nebepriima, tik po švenčių turi vietų, tubūt didelė ataka naujų pasipylė
Tai užsirašiau pas Kęstuti, eisiu trečiadienį, labai įdomu ką padarys Aš dabar noriu atsiauginti savo naturalius plaukus, jau nemažai ataugę, tikiuosi parinks kokią naturalesnę spalvą
QUOTE(jonike @ 2011 12 08, 15:07)
Sveikos
Prieš šventes pas ja visada eilė
Sveikos,
gal kas turite kirpėjos Ingos anksčiau dirbusios Kauno Akropolio "Ametistėja" salone tel. numerį? ar žinote kur ji perėjo dirbti?
Verkiant ieškau... gera kirpėja buvo
laukčiau čia arba į až.
gal kas turite kirpėjos Ingos anksčiau dirbusios Kauno Akropolio "Ametistėja" salone tel. numerį? ar žinote kur ji perėjo dirbti?
Verkiant ieškau... gera kirpėja buvo
laukčiau čia arba į až.
as ir ieskau geros kirpejos Kaune. Seniau, kai dirbau centre, vaiksciodavau pas Ina is Baidzio. Na ji gal ir nebloga, bet nieko ypatingo. Tiesiog kerpa taip, kaip pati pasakai... Veliau sugalvojau pakeisti, tai vis klaidziojau po skirtingas iki praeita savaite vienos tokios, kur kaip nukirpo plaukus, dar ir siandien verkti norisi mano ilgus plaukus "patrumpino" taip, kad as net i kasa nebegaliu ju suimti
labai noriu atsiauginti.... Bet reikia dabar normalios, kad ta kirpima auginant tvarkytu
labai noriu atsiauginti.... Bet reikia dabar normalios, kad ta kirpima auginant tvarkytu
QUOTE(Sensuelle @ 2011 12 06, 17:19)
Taip pat kaip ir as tada Siandien pasiskambinau jam tai pasiule ateit pabandymui paziuret kaip reikes dazyt ir kiek mazdaug uztruks.Tai ryt keliausiu ant pabandymo o paskui jau dazymui.Nekantrauju sulaukt tos dienos nes dabar esu ryza po vieno karto spalvos nuemimo.O noriu buti blondine
palaukit, atsiprasau neskaiciau visos temutes, kuris cia?