Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai KAUNE

QUOTE(*Dancer @ 2011 11 28, 13:56)
Jau kokius 8 metus kerpuosi, dažau plaukus ir pan, pas nerealią kirpėją Džeinarą Masalienę. Puiki meistrė, pati net veda seminarus kitoms kirpėjoms. Kiek draugių rekomendavau ją, tai visos patenkintos  thumbup.gif

kur dirba? kokios kainos paslaugu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(avietia @ 2011 11 28, 14:11)
kur dirba? kokios kainos paslaugu? smile.gif

Dirba tokioj kirpyklėlėj Aleksote smile.gif plaukų dažymas su fenavimu ir t.t. apie 70-80 ltl, jei dar plius galiukų kirpimas su karštom žirklėm - apie 90 ltl.
Atsakyti
QUOTE(*Dancer @ 2011 11 28, 14:34)
Dirba tokioj kirpyklėlėj Aleksote smile.gif plaukų dažymas su fenavimu ir t.t. apie 70-80 ltl, jei dar plius  galiukų kirpimas su karštom žirklėm - apie 90 ltl.

o su kokios firmos dazais dazo?
Atsakyti
QUOTE(Diana-Kaunas @ 2011 11 28, 14:56)
o su kokios firmos dazais dazo?

Su Matrix mirksiukas.gif
Atsakyti
man geriausia Kirpeja INA is Badis wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
O gal kuri nors lanketes pas Jolita is Baidis? Kokie atsiliepimai? smile.gif
Atsakyti
O man kažkaip nepasisekė su kirpėja Egle iš Paulų galerijos. Pasiskaičiusi daug gerų atsiliepimų apie ją, užsinorėjau pabandyti. Ir deja, manęs nei nudažė, nei nukirpo gerai. Nieko nenoriu blogo apie Eglę pasakyti, kaip žmogus tikrai labai miela pasirodė, bet darbu likau žiauriai nusivylusi. Dažausi šviesiai, bet šaknis taip baisiai geltonai nudažė, kad namie pati turėjau persidažyti, bet vis tiek tas baisus geltonumas lenda. Nesuprantu, kodėl ji taip padarė.... Na ir kirpimas - kažkaip gabalais iškandžiojo, sunkiai susitvarkyti išeina.
Atsakyti
Ir aš nusivyliau verysad.gif atėjau su tiksliu žinojimu ko noriu , tačiau ir nudažė ne taip kaip prašiau, ir svarbiausia priekyje sakiau, kad nebūtu trumpesni ir nesimatytu antakių, bet kaip tyčia , nenoriu net pagalvoti. Kažkaip po kirpimo plaukų galai kaip nudraskyti doh.gif dar per gyvenima nebuvo taip, kad plaukų galai po kirpimo būtų labiau nušiurę, nei prieš kirpima verysad.gif šeip tikrai labai maloni negali ką sakyti, bet ką padarė su mano plaukais , tai graudu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gapita @ 2011 11 29, 21:47)
O man kažkaip nepasisekė su kirpėja Egle iš Paulų galerijos.

QUOTE(Mile 123 @ 2011 11 29, 23:01)
Ir aš nusivyliau  verysad.gif 

na kaip keista..na bet tikrai, kaip sakoma, jog visu simtu procentu visiem visiem itikti neimanoma, bet jusu vietoj tai iskart po visko pasisakius buciau,kas negerai unsure.gif
Atsakyti
nu va is mano triju issirinktu egle iskrenta, lieka saikus ir gabija, kazkodel linkstu kirpimui i saiku daugiau, nu nebent kas ka blogo parasys
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2011 11 29, 19:09)
man geriausia Kirpeja INA is Badis  wub.gif  thumbup.gif

Kiek mokate už kirpimą?
Atsakyti
QUOTE(Kakavinė @ 2011 11 29, 23:25)
na kaip keista..na bet tikrai, kaip sakoma, jog visu simtu procentu visiem visiem itikti neimanoma, bet jusu vietoj tai iskart po visko pasisakius buciau,kas negerai  unsure.gif

Aš ir pasakiau, dėl dažymo, kas buvo negerai, tai ji čia nusiplaus , kirpimas priekyje , labai tinka man ir aš labai gražiai atrodau, taip užkalbėta ir išėjau. Bet kaip išsiploviau galva nebežinojau, ką su plaukais daryti, visi kaip šiaudai stovi piestu doh.gif tie prieki trumpai nukirpti tokie trumpi ir dar nudraskyti visi , atrodo nekirpti bet neturiu žodžiu net kaip pasakyti verysad.gif pažeisti nežinau ar nuo dažymo ar nuo kirpimo g.gif
Taigi aš ir paskambinau jei, ir ji pasikvietė mane į kirpyklą, negali būti sako ji man. Tai ką žodžiu gavosi taip , kad aš vienintelė per jos 22 darbo metus esu nepatenkinta (man taip ir pasakė) doh.gif ir mano plaukai jau prieš tai buvo tokie ir viskas čia gerai, tik aš prastas plaukų priežiuros priemones naudoju, tai dėl to čia man taip ir pasidarė , nu viršūnė . Iki tol buvo geros priemonės, kažkaip plaukai buvo švelnučiai, o po jos kažkaip taip nebebuvo tai kaip čia suprast g.gif nesupranu, tiesiog begėdiškai išsigynė, ir kolegė ten visom keturiom padėjo, kad aš ten ir priemoniu geru nenaudoju, gal jos pas mane buvo ir matė ką naudoju, ką ne . Tačiau labai "abydna" paliko toks jausmas , kad namie nusidraskiau plaukus ir atėjau doh.gif Aš nekaltindama atėjau, o išsigandusi, ką daryti, ji puolė mane, kad priemonės mano blogos ir t.t. Beveik mėnuo praėjo, o aš vis dar kas kart vargstu su plaukais ir nežinau kada čia ataugs jie verysad.gif
Atsakyti