QUOTE(Kakavinė @ 2011 11 29, 23:25)
na kaip keista..na bet tikrai, kaip sakoma, jog visu simtu procentu visiem visiem itikti neimanoma, bet jusu vietoj tai iskart po visko pasisakius buciau,kas negerai
Aš ir pasakiau, dėl dažymo, kas buvo negerai, tai ji čia nusiplaus , kirpimas priekyje , labai tinka man ir aš labai gražiai atrodau, taip užkalbėta ir išėjau. Bet kaip išsiploviau galva nebežinojau, ką su plaukais daryti, visi kaip šiaudai stovi piestu
tie prieki trumpai nukirpti tokie trumpi ir dar nudraskyti visi , atrodo nekirpti bet neturiu žodžiu net kaip pasakyti
pažeisti nežinau ar nuo dažymo ar nuo kirpimo
Taigi aš ir paskambinau jei, ir ji pasikvietė mane į kirpyklą, negali būti sako ji man. Tai ką žodžiu gavosi taip , kad aš vienintelė per jos 22 darbo metus esu nepatenkinta (man taip ir pasakė)
ir mano plaukai jau prieš tai buvo tokie ir viskas čia gerai, tik aš prastas plaukų priežiuros priemones naudoju, tai dėl to čia man taip ir pasidarė , nu viršūnė . Iki tol buvo geros priemonės, kažkaip plaukai buvo švelnučiai, o po jos kažkaip taip nebebuvo tai kaip čia suprast
nesupranu, tiesiog begėdiškai išsigynė, ir kolegė ten visom keturiom padėjo, kad aš ten ir priemoniu geru nenaudoju, gal jos pas mane buvo ir matė ką naudoju, ką ne . Tačiau labai "abydna" paliko toks jausmas , kad namie nusidraskiau plaukus ir atėjau
Aš nekaltindama atėjau, o išsigandusi, ką daryti, ji puolė mane, kad priemonės mano blogos ir t.t. Beveik mėnuo praėjo, o aš vis dar kas kart vargstu su plaukais ir nežinau kada čia ataugs jie