Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai KAUNE

QUOTE(Rocco @ 2011 11 24, 18:35)
kita menesi taip, mane mama uzrase, nes as pati kol kas dar ne Lietuvoj, as norejau veliau 18 dienos, tai gavau 19, sake jau veliau vietu isvis ner, o pries tai nezinau. kontaktus parasysiu cia, manau ner paslaptis jokia - (8- 651) 39378  4u.gif

Taip taip, siandien pas ja buvau, tai uzsirasant siule tik kitus metus jau biggrin.gif Bet dar vietos atrado 30 dienai biggrin.gif
Beje,kaip ir visada isejau labai patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kakavinė @ 2011 11 25, 02:14)
Taip taip, siandien pas ja buvau, tai uzsirasant siule tik kitus metus jau  biggrin.gif  Bet dar vietos atrado 30 dienai  biggrin.gif
Beje,kaip ir visada isejau labai patenkinta  smile.gif

o jus kirpotes ar dazet, man aktualu kirpimas, noreciau pasikeist o ne tik kad galiukus pakirptu, cia as apie egle, bijau kad nebutu taip kaip pas isgirtaja jurate
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2011 11 25, 07:15)
o jus kirpotes ar dazet, man aktualu kirpimas, noreciau pasikeist o ne tik kad galiukus pakirptu, cia as apie egle, bijau kad nebutu taip kaip pas isgirtaja jurate

As daziau,kaip visada, o kita menesi laukia kirpimas, esu auginimo stadijoj, tai nieko sudetingo nedarys.Nezinau, kaip pas ja su kirpimu, taciau, kiek maciau klienciu jos,visada graziai padaryta buna.
Taciau, jeigu bijote, tai del pacio kirpimo parinkimo kreipkites pas Kestuti Saiku, jis geras stilistas.
Atsakyti
Na bet man sekasi su Egle, vis ruosiuos rasytis, bet niekaip nesigauna... Net nesitikejau, kad tokios eiles. As spiceliai tempiau, galvojau gal dar per anksti, o cia matai jau ir veitu nera doh.gif doh.gif Na tai skambinau Gabijai, tai ji sako, kaip jus cia taip anksti rasotes, kitam menesiui doh.gif lotuliukas.gif Tai va ir zinok zmogus kaip cia daryt blink.gif Na, kita kart isbandysu gal Eglute, o dabar irgi 19d einu pas Gabija, tai po to pasigirsiu kaip sekesi smile.gif Beje, del kirpimo irgi drasiai galiu rekomenduot Gabija, ji tikra profe, nei kart nenuvyle, tik niekad nesidaziau, tai po visko dar apie dazyma papasakosiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo someday...: 25 lapkričio 2011 - 11:05
QUOTE(someday... @ 2011 11 25, 12:03)
Na bet man sekasi su Egle, vis ruosiuos rasytis, bet niekaip nesigauna... Net nesitikejau, kad tokios eiles. As spiceliai tempiau, galvojau gal dar per anksti, o cia matai jau ir veitu nera doh.gif  doh.gif Na tai skambinau Gabijai, tai ji sako, kaip jus cia taip anksti rasotes, kitam menesiui doh.gif  lotuliukas.gif Tai va ir zinok zmogus kaip cia daryt blink.gif Na, kita kart isbandysu gal Eglute, o dabar irgi 19d einu pas Gabija, tai po to pasigirsiu kaip sekesi  smile.gif                                                                                              Beje, del kirpimo irgi drasiai galiu rekomenduot Gabija, ji tikra profe, nei kart nenuvyle, tik niekad nesidaziau, tai po visko dar apie dazyma papasakosiu  smile.gif

Na as ir buvau pas Gabija,kai cia perskaiciau geru atsiliepimu.Patiko,kaip apkirpo ir padaze.Tas gerai,kad labai geri dazai,daze be pirstiniu,nes yra naturalus,pirma karta gyvenime po sitiek dazymu kitose kirpyklose,neberia galvos ir dingo seboreja,kuria buvau isivarius su visias peroksidiniais dazais.Aisku labai sviesia spalva nenudazys,jei sviesinsies,bet spalva gaunas miela,naturali ir plaukai issisukuoja gerai,netriusta,esu patenkinta.Zadu pas ja vel eit gruodzio menesi,bus jau antras kartas.
Lauksim tavo atsiliepimu. smile.gif
Atsakyti
NU VA dabar gabija, egle, saikus, vel kuri issirinkt kirpimui? pas saiku bijau eit nes keli plaukai bijau kad ims ir nurez, o as trumpu nenoriu, jie pas mane zemiau peciu,bet ploni...
Atsakyti
QUOTE(Rigoleta @ 2011 11 25, 13:47)
Na as ir buvau pas Gabija,kai cia perskaiciau geru atsiliepimu.Patiko,kaip apkirpo ir padaze.Tas gerai,kad labai geri dazai,daze be pirstiniu,nes yra naturalus,pirma karta gyvenime po sitiek dazymu kitose kirpyklose,neberia galvos ir dingo seboreja,kuria buvau isivarius su visias peroksidiniais dazais.Aisku labai sviesia spalva nenudazys,jei sviesinsies,bet spalva gaunas miela,naturali ir plaukai issisukuoja gerai,netriusta,esu patenkinta.Zadu pas ja vel eit gruodzio menesi,bus jau antras kartas.
Lauksim tavo atsiliepimu. smile.gif

Aha, maciau tavo nuotraukas. As blondine but nenoriu, nors ir sruogom dazau, bet man patinka, kad Gabija turi skoni. Ji bent jau man iskart mato kas tinka smile.gif Deja visada sakydavo, kad mane isivaizduoja tik tamsiais ilgais plaukais, tai del to niekad ir nesidazydavau, tik kirpausi biggrin.gif Na bet pasitikiu ja ir tikiuosi neiseisiu nusivylus.

QUOTE(GITALE @ 2011 11 25, 16:02)
NU VA dabar gabija, egle, saikus, vel kuri issirinkt kirpimui? pas saiku bijau eit nes keli plaukai bijau kad ims ir nurez, o as trumpu nenoriu, jie pas mane zemiau peciu,bet  ploni...

Na Gabija labai saugo plauku ilgi, pati yra ilgaplauke ir bent jau man visada sakydavau, geriau susivele, bet ilgi lotuliukas.gif Bet siaip tikrai isiklauso i tavo nuomone thumbup.gif O del Kestucio, mano drauge laba konservatyvi, plauku nedazo, nemegsta jokiu pribombasu tai jis ja ir kirpdavo pagal jos norus. Ji visalaik patenkinta budavo.
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2011 11 25, 15:02)
NU VA dabar gabija, egle, saikus, vel kuri issirinkt kirpimui? pas saiku bijau eit nes keli plaukai bijau kad ims ir nurez, o as trumpu nenoriu, jie pas mane zemiau peciu,bet  ploni...

Šaikus tikrai nenurėš plaukų. mirksiukas.gif Pas mane irgi žemiau pečių ir ploni, bet jei pasakai, kad augini, tai kerpa tik tiek kiek reikia. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2011 11 25, 16:02)

Tiek Egle, tiek Saikus atsizvelgia i kliento norus ir poreikius, jeigu uz auginima, tai dar pataria, kaip priziuret plauka, galiukus,kad netriustu ir reiktu kuo reciau kirpti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2011 11 05, 19:07)
kaip idomiai, po keliu blogu atsiliepimu apie per kelias temas isgirtaja jurate, visi geri komentarai dingo, negi jau nieks pas ja neina

Jeigu čia jūs apie Jūratę iš DI&ED salono, tai einu pas ją nuo vasaros. Labai liuks kirpėja, vis įmeta naujų idėjų, pataria dėl pačių plaukų priežiūros ir t.t.
Matosi, kad žmogus mylintis savo darbą.
Man ji thumbup.gif
Atsakyti
Aš taip pat paskutinius kartus kirpausi pas jūratę, bet pasutinį kart užtruko iki 10min. kirpo galus, sausus, ir paėmė 30lt, tai nežinau ar dar lankysiuos, kažkaip absoliučiai neprotinga kaina pasirodė. Suprantu kai kerpa po vieną sruogą, džiovina, ir užtrunka apie valandą, tada aišku už ką tie 30lt.
Atsakyti
Jau kokius 8 metus kerpuosi, dažau plaukus ir pan, pas nerealią kirpėją Džeinarą Masalienę. Puiki meistrė, pati net veda seminarus kitoms kirpėjoms. Kiek draugių rekomendavau ją, tai visos patenkintos thumbup.gif
Atsakyti