Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai KAUNE

gal galima butu Egles kontaktus i az? 4u.gif
Atsakyti
Na pasisakysiu ir as, nuejau i Gordija, mat uzsinorejau pasikirpti plaukus tai likau nelabai patenkinta ir galutiniu rezultatu ir visa procedura schmoll.gif

mano prasymu visiskai nesuprato g.gif
dirba gan grubiai, o dar dziovinant plaukus galvojau, kad isdegs ir mano galvos oda ir plaukai susiraitys blink.gif tikrai daugiau neisiu pas ta kirpeja schmoll.gif tik nepaklausiau jos vardo g.gif gal kuri zinote jei lankotes, ji su gripka rudu plauku moteriske g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juftukas: 18 lapkričio 2011 - 21:38
Ar dar yra besilankančių pas Iną iš "Baidžio"? Kažin kiek pas ją atsieitų plaukų pakirpimas? Ir išvis kur randasi ši kirpykla, gal brome kokiam, nes Gedimino g. einant neteko matyt.
Atsakyti
QUOTE(Märchen @ 2011 11 22, 13:45)
Ar dar yra besilankančių pas Iną iš "Baidžio"? Kažin kiek pas ją atsieitų plaukų pakirpimas? Ir išvis kur randasi ši kirpykla, gal brome kokiam, nes Gedimino g. einant neteko matyt.

Dėl kirpyklos - nuo Gedimino-Kęstučio sankryžos eiti link Akropolio. Kirpykla yra priešingoje gatvės pusėje nei karinis dalinys ar kažkas ten su kariškiais susijusio. Jūs teisi, taip ji, yra įsukus į bromą.Na nežinau ar aiškiai parašiau, bet tikiuosi rasit. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scorp99: 22 lapkričio 2011 - 18:26
Ačiū, įdėmiau besidairydama šiandien ir nedidukę iškabėlę pastebėjau. O jūs gal ten lankotės?
Atsakyti
QUOTE(Märchen @ 2011 11 22, 20:29)
Ačiū, įdėmiau besidairydama šiandien ir nedidukę iškabėlę pastebėjau. O jūs gal ten lankotės?

Lankaiusi 2 ar tris metus, bet ne pas Iną. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2011 10 05, 16:16)
Šiandien buvau pas Kęstutį Šimkų. Labai malonus žmogus ir tikras meistras, esu patenkinta. Dažė ir kirpo, patarė kaip geriau. Žodžiu, užskaitau  thumbup.gif  gal, jei pavyks, įkelsiu iš telefono foto prieš ir po

Laukiam nuotraukeliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juftukas @ 2011 11 18, 22:37)
Na pasisakysiu ir as, nuejau i Gordija, mat uzsinorejau pasikirpti plaukus tai likau nelabai patenkinta ir galutiniu rezultatu ir visa procedura  schmoll.gif

mano prasymu visiskai nesuprato g.gif
dirba gan grubiai, o dar dziovinant plaukus galvojau, kad isdegs ir mano galvos oda ir plaukai susiraitys blink.gif tikrai daugiau neisiu pas ta kirpeja schmoll.gif tik nepaklausiau jos vardo g.gif gal kuri zinote jei lankotes, ji su gripka rudu plauku moteriske g.gif

As ta kirpykla po vieno apsilankymo 5 km spinduliu apeinu hihihi.gif

Puse dienos ieskojau foto, kad nusinesti i kirpykla ir parodyti kaip as noriu...galu gale radau... kirpeja ta mano foto tik nuzvelge ir pasake "na bet gal nebutina TAIP JAU VISAI pagal foto?" blink.gif blink.gif blink.gif
na as ka as zinau...gal cia labai sudetingo dalyko paprasiau ( nors is tikruju nieko ten super duper nebuvo)... sakau "na gal ir nebutina" doh.gif ...o tada ir prasidejo blink.gif .... pamacius galutini rezultata kirpyklos kedej norejosi apsibliauti, bet orumas neleido... apsiblioviau namuose, supratus, kad ryt reik i darba iseiti, o as nezinau KA su savo plaukais daryti doh.gif doh.gif doh.gif

Baisus jausmas... per 3 metus atsiiauginau savo plaukus doh.gif

Kirpejos vardo jau nebepamenu, bet prisimenu kad buvo rudais garbanotais plaukais... ar ne Gabriele g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigris: 23 lapkričio 2011 - 12:08
Uzsirasiau 19d. pas isgirtaja Egle, paziuresim, ka padarys is mano penkiu plauku biggrin.gif pas mane situacija su plaukais itin idomi, dar pries metus buvau tamsiai rudais plaukais, beveik juodais, po to buvo du kartus plauta spalva, tai dabar sviesus, bet galai koks 10cm ar net daugiau dar tokie ryzoki, kai pakausis nuauges jau... Eisiu pas Egle su prasymu padaryt mano plauku spalva kiek galima naturalesne blond, bet idomu kaip pavyks, gal per gerai as cia noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rocco @ 2011 11 23, 17:15)
Uzsirasiau 19d. pas isgirtaja Egle, paziuresim, ka padarys is mano penkiu plauku biggrin.gif pas mane situacija su plaukais itin idomi, dar pries metus buvau tamsiai rudais plaukais, beveik juodais, po to buvo du kartus plauta spalva, tai dabar sviesus, bet galai koks 10cm ar net daugiau dar tokie ryzoki, kai pakausis nuauges jau... Eisiu pas Egle su prasymu padaryt mano plauku spalva kiek galima naturalesne blond, bet idomu kaip pavyks, gal per gerai as cia noriu  biggrin.gif

cia kita menesi ??? ar tokios eiles ar pati norejot? nes ir as kitam menesiui noriu uzsirasyt, tai gal jau verta suskubti.. ax.gif
Atsakyti
parasykit prasau ir man egles is plauku galerijos kontaktus, nes neberandu... aciu.
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2011 11 23, 20:31)
cia kita menesi ??? ar tokios eiles ar pati norejot? nes ir as kitam menesiui noriu uzsirasyt, tai gal jau verta suskubti.. ax.gif

kita menesi taip, mane mama uzrase, nes as pati kol kas dar ne Lietuvoj, as norejau veliau 18 dienos, tai gavau 19, sake jau veliau vietu isvis ner, o pries tai nezinau. kontaktus parasysiu cia, manau ner paslaptis jokia - (8- 651) 39378 4u.gif
Atsakyti