Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai KAUNE

QUOTE(GITALE @ 2011 11 05, 16:07)
kaip idomiai, po keliu blogu atsiliepimu apie per kelias temas isgirtaja jurate, visi geri komentarai dingo, negi jau nieks pas ja neina

Kaip ėjau, taip ir einu. Kaip buvau patenkinta, taip ir esu smile.gif Kiekvienas su savo skoniu ir poreikiais. Vienam tinka vienas žmogus, kitam kitas, viskas čia normalu 4u.gif man patiko, jums ne. Juk ir rūbai, ir maistas skirtingi patinka. Tai gal nėr ko pyktis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistica @ 2011 11 11, 12:48)
o aš siūlyčiau Kęstutį Šaikų. Vienintelis kirpėjas, kuris sugebėjo iškart nudažyt tokia spalva, kokios norėjau. Nepasakojo, kad neįmanoma ir t.t. Ir neišėjau ryža, kaip kad iš kitų..  ax.gif

Dekui! O kur jis dirba? g.gif

Beje, ir kokios plius minus dazymoskainos, gal zinot, pas Egle is Plauku galerijos ir Kestuti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2011 11 15, 11:24)
Dekui! O kur jis dirba?  g.gif

Beje, ir kokios plius minus dazymoskainos, gal zinot, pas Egle is Plauku galerijos ir Kestuti?  g.gif

Dirba Elrojus. Vasario 16-osios g. mirksiukas.gif Mano plaukai iki pečių, tai už kirpimą ir dažymą moku 165lt. 4u.gif Yra jo puslapis Pas Eglę kainų nežinau, nes nebuvau niekad.
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2011 11 15, 12:24)
Dekui! O kur jis dirba?  g.gif

Beje, ir kokios plius minus dazymoskainos, gal zinot, pas Egle is Plauku galerijos ir Kestuti?  g.gif

Pas Egle uz saknis moku 110Lt, bet ji man dar amzinai ka nors su plaukais padaro- sugarbanoja ar pan, o jei visus dazom( plaukai stori ir siekia pecius), tai moku iki 140Lt, bet taipogi neiseinu tik su isdziovintais ir istiesintais plaukais smile.gif
O pas Kestuti tik kirpausi, taciau susidariau nuomone, kad kainos vyrauja labai panasios pas juos abu. Isvis, jie man abu atrodo labai geri savo srities specai.
Atsakyti
QUOTE(Mistica @ 2011 11 15, 14:13)
Dirba Elrojus. Vasario 16-osios g.  mirksiukas.gif Mano plaukai iki pečių, tai už kirpimą ir dažymą moku 165lt.  4u.gif Yra jo puslapis Pas Eglę kainų nežinau, nes nebuvau niekad.

as pas Kestuti labai gundausi eiti, bet tik kirpimui,nes nedazau dar plauku. o kaip pas ji kirpimai? ar pataria kas geriau, ar tik klausineja kaip tu nori, o savo nepasiulo nieko?
Atsakyti
QUOTE(avietia @ 2011 11 15, 14:15)
as pas Kestuti labai gundausi eiti, bet tik kirpimui,nes nedazau dar plauku. o kaip pas ji kirpimai? ar pataria kas geriau, ar tik klausineja kaip tu nori, o savo nepasiulo nieko?

Aš pas jį nuėjus pasakiau, kad noriu kirpimo tokio, kad tiktų prie veido, nereiktų kasdien skirti daug laiko, kad susitvarkyčiau su plaukais ir leidžiu jam daryt ką nori. biggrin.gif Jis tik paklausė auginu plaukus ar ne. ax.gif Ir viską darė savo nuožiūra. Išėjau 110% patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(avietia @ 2011 11 15, 15:15)

Na as kai ejau pas ji, tai buvau su ilgais plaukais ir ejau su mintim kirpt kare. Kai pasodino i kede sako nu?ka darom? sakau noriu kare, nes po buvimo blond ir nudazymo juodai, labai matosi pasiure plaukai ir pan. Jis iskart isdeste kas tinka, kas ne ir be jokiu derybu nukirpo.Atliko greitai,preciziskai ir tikrai graziai.Isejau su toookia placia sypsena ir tiek komplimentu sulaukiau, jog dziaugiausi labai ilgai.Aisku,dabar auginimo stadijoj, bet jeigu kokia rimta sukuosena rinkciausi, tai eiciau pas Saiku vienareiksmiskai, viskuo kitu patikiu plaukus Eglei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kakavinė @ 2011 11 15, 16:29)
Na as kai ejau pas ji, tai buvau su ilgais plaukais ir ejau su mintim kirpt kare. Kai pasodino i kede sako nu?ka darom? sakau noriu kare, nes po buvimo blond ir nudazymo juodai, labai matosi pasiure plaukai ir pan. Jis iskart isdeste kas tinka, kas ne ir be jokiu derybu nukirpo.Atliko greitai,preciziskai ir tikrai graziai.Isejau su toookia placia sypsena ir tiek komplimentu sulaukiau, jog dziaugiausi labai ilgai.Aisku,dabar auginimo stadijoj, bet jeigu kokia rimta sukuosena rinkciausi, tai eiciau pas Saiku vienareiksmiskai, viskuo kitu patikiu plaukus Eglei  smile.gif

O sakykit, Kestas ar Egle geriau kerpa?
Atsakyti
dabar galvoju, kazi jei nueiciau pas saiku su savo plonais penkiais plaukais, apsiimtu jis kirpt ar ne, suprantu kad is storu gali daryt ka nori ir paprasciayu lengviau, 0o mano ploni , ilgi, noreciau is priekio siek tiek pasikeist o ilgio kirpt nenoreciau?
Atsakyti
QUOTE(Kakavinė @ 2011 11 15, 16:29)
Na as kai ejau pas ji, tai buvau su ilgais plaukais ir ejau su mintim kirpt kare. Kai pasodino i kede sako nu?ka darom? sakau noriu kare, nes po buvimo blond ir nudazymo juodai, labai matosi pasiure plaukai ir pan. Jis iskart isdeste kas tinka, kas ne ir be jokiu derybu nukirpo.Atliko greitai,preciziskai ir tikrai graziai.Isejau su toookia placia sypsena ir tiek komplimentu sulaukiau, jog dziaugiausi labai ilgai.Aisku,dabar auginimo stadijoj, bet jeigu kokia rimta sukuosena rinkciausi, tai eiciau pas Saiku vienareiksmiskai, viskuo kitu patikiu plaukus Eglei  smile.gif

cia Egle is Plauku galerijos?
Atsakyti
QUOTE(jussticia @ 2011 11 15, 17:09)
O sakykit, Kestas ar Egle geriau kerpa?

Nenoreciau ju lyginti, nes kaip ir sakiau, MAN jie yra abu savo srities geri specai ir pasitiket pasitikiu abiem.Tik pas Eglute jau ipratau eiti,man patinka salono aplinka, priemones,su kuriom dirba,bendravimas ir visa kita smile.gif

QUOTE(avietia @ 2011 11 15, 19:24)
cia Egle is Plauku galerijos?

Taip.
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2011 11 15, 17:59)
dabar galvoju, kazi jei nueiciau pas saiku su  savo plonais penkiais plaukais, apsiimtu jis kirpt ar ne, suprantu kad is storu gali daryt ka nori ir paprasciayu lengviau, 0o mano ploni , ilgi, noreciau is priekio siek tiek pasikeist o ilgio kirpt nenoreciau?

na nemanau, kad jam svarbu, kokie plaukai. Iš visų sugeba padaryt. biggrin.gif Pas mane šiaip ploni. mirksiukas.gif
Atsakyti