Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai KAUNE

QUOTE(Digliuotoji @ 2011 11 03, 20:09)
Sveikos : ) o kas gali parekomenduoti tokį ar tokią kirpėją, kuris nebijo eksperimentuoti. Aš noriu, pasiskusti šone plaukus. Tačiau nežinau, kur eiti, nes noriu, kad kirpėjas būtų profas ir išmanytų, ką daro. dar ir patartų, o gal atkalbėtų, jei man visiškai netiktų dėl veido formos ar pvz,plaukų kokios struktūros... na, tikiuos mintį pagavot, ko klausiu : D

tokiems atvejams manyciau tik kestutis saikus (ivedus jo pavarde i google, ismes jo kontaktus)
Atsakyti
QUOTE(Vaiteve @ 2011 11 03, 17:30)
Labai aciu, pabandysiu pas ja apsilankyti, vien , kad kerpa sausus plaukus man privalumas  thumbup.gif  o pas Ingrida kirpimas kainuodavo 145 Lt

Nu jo.. As jau taip seniai pas ja noriu nueti, tik vis ta kaina stabdo.. Bijau kad susitvarkius plaukus nereiktu begti iki bankomato biggrin.gif
Atsakyti
kaip idomiai, po keliu blogu atsiliepimu apie per kelias temas isgirtaja jurate, visi geri komentarai dingo, negi jau nieks pas ja neina
Atsakyti
QUOTE(alphaa @ 2011 11 03, 23:27)
tokiems atvejams manyciau tik kestutis saikus (ivedus jo pavarde i google, ismes jo kontaktus)

Tokiam reikalui ir as rekomenduoju Kestuti smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2011 11 04, 13:36)
Nu jo.. As jau taip seniai pas ja noriu nueti, tik vis ta kaina stabdo.. Bijau kad susitvarkius plaukus nereiktu begti iki bankomato biggrin.gif

Bent man Ingrida tai visada plaukucius graziai sutvarkydavo ir apkirpdavo panasiai kaip mano senoji kirpeja t.y. kaip as noredavau, bet manau tikrai yra tokiu pat geru meistru ir ne Kaprizose, todel ir pradejau naujas paieskas, tik vienintelis dalykas kuris man nepatiko, kad pas ja atejus visada tekdavo laukti dar maziausiai pusvalandi
Atsakyti
labai ilgai zadejau eiti i Pjese, pagaliau prisiruosiau. reikejo skubiai, tai teko eiti pas kita kirpeja nei buvau suplanavusi biggrin.gif bet tiesa sakant, labai patiko, puikiai apkirpo be jokiu nurodinejimu. Lankiausi pas kirpeja Renalda.

manau, kad dabar nebegrisiu i Di/Ed salona, kur kirpausi metus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2011 11 05, 19:07)
kaip idomiai, po keliu blogu atsiliepimu apie per kelias temas isgirtaja jurate, visi geri komentarai dingo, negi jau nieks pas ja neina

Na buvau kelis kartus, po pirmo galvojau lyg nieko, bet kai po antro isejau nepasikeitus visiskai, nors norejau, toliau tesiu paiskas.. doh.gif

QUOTE(Vaiteve @ 2011 11 06, 14:23)
Bent man Ingrida tai visada plaukucius graziai sutvarkydavo ir apkirpdavo panasiai kaip mano senoji kirpeja t.y. kaip as noredavau, bet manau tikrai yra tokiu pat geru meistru ir ne Kaprizose, todel ir pradejau naujas paieskas, tik vienintelis dalykas kuris man nepatiko, kad pas ja atejus visada tekdavo laukti dar maziausiai pusvalandi

Na cia turbut visu super duper meistriu bruozas, nes kai eidavau i madam pas Daina, tai laukdavau taip pat.. doh.gif
Atsakyti
Merginos, rekomenduokit gera kirpeja, bet butent, gerai dazancia plaukus ax.gif
Kaip kerpa ar sukuoja, man nesvarbu, nes mano plaukai tiesus ir ilgi. Man svarbu, kad nudazytu normaliai ir tokia spalva, kokios prasau.
Jau nebeturiu kantrybes su senaja kirpeja, nes kokius 5 kartus is eiles nudaze ne taip doh.gif Noriu naturalaus atspalvio, grazios, rudos spalvos, atspalvi taip pat zinau, parodau net paleteje, kokia spalva turi buti, o rezultatas visada tas pats - kazkokia tamsiai ryza spalva doh.gif doh.gif
Gal ne jos kalte, gal dazuz tokius naudoja, neisivaizduoju... Visgi nebematau prasmes toliau pas ja lankytis schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 11 lapkričio 2011 - 12:11
QUOTE(VVaiva @ 2011 11 11, 13:10)
Merginos, rekomenduokit gera kirpeja, bet butent, gerai dazancia plaukus  ax.gif
Kaip kerpa ar sukuoja, man nesvarbu, nes mano plaukai tiesus ir ilgi. Man svarbu, kad nudazytu normaliai ir tokia spalva, kokios prasau.
Jau nebeturiu kantrybes su senaja kirpeja, nes kokius 5 kartus is eiles nudaze ne taip  doh.gif Noriu naturalaus atspalvio, grazios, rudos spalvos, atspalvi taip pat zinau, parodau net paleteje, kokia spalva turi buti, o rezultatas visada tas pats -  kazkokia tamsiai ryza spalva  doh.gif  doh.gif
Gal ne jos kalte, gal dazuz tokius naudoja, neisivaizduoju... Visgi nebematau prasmes toliau pas ja lankytis  schmoll.gif

Siūlyčiau Eglę iš Plaukų galerijos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kakavinė @ 2011 11 11, 12:13)
Siūlyčiau Eglę iš Plaukų galerijos  mirksiukas.gif

Dekui! mirksiukas.gif Susiradau salono kontaktus, pasiskambinsiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2011 11 11, 12:10)

o aš siūlyčiau Kęstutį Šaikų. Vienintelis kirpėjas, kuris sugebėjo iškart nudažyt tokia spalva, kokios norėjau. Nepasakojo, kad neįmanoma ir t.t. Ir neišėjau ryža, kaip kad iš kitų.. ax.gif
Atsakyti
Visos giria Egle is Plauku galerijos del dazymo, o sakykit, kaip ji kerpa?
Atsakyti