QUOTE(Ba_Bochka @ 2006 04 03, 16:57)
Tikrai nenorėčiau dirbti Jurros aukle.. Jei ji taip bendrauja su savo aukle, tai nieko nuostabaus, kad nieko gero atgal nesulaukia. Dar tas suabsoliutinimas "jus auklės visos tokios" ir pan., nesu auklė, bet mane žiauriai užkabino, reiktų gal šiek tiek pagarbos kitiem žmonėm turėti nepriklausomai nuo to ar jie prezidentai ar kiemsargiai ar auklės
Tai tau ir ne teks ja pas mane dirbti.As irgi tokios aukles nesamdyciau Nors man jos ir nereikes.Is tikruju idemiau paskaityk zinutes, isigilink ir tada savo nuomone reiks ir smerk.
Man ne vienas bendradarbis ir dauguma pazistamu senai sake kad per daug gerai elgesiesi su savo aukle, tikrai jokiu priekaistu.Nors daug ji man zalos padare.Na bet atsiprasau, kai as auklei negaliu pasakyti nieko del maisto(ta prasme maisto, kuri duoda mano mazjam)...Vat ir karta paragavau arbata, kuria gere mazylis, tai vien cukrus...tai as jai negaliu pasakyti, kad nesaldinkit...Na nezinau,gal tada kitoms mamoms nesvarbu ka geria ir valgo ju vaikai ir jos savo auklei leidzia daryti ir sakyti ka nori....O kaip jus tokia arbata..pienas, arbata ir citrina????(na maistas is vis nederinamas).
Turiu as labai karcia patirti su tom auklem.
Ba_Bochka, ziurek, kad nepakliutum ant vaidmaines aukles
Saintlina su tavo pasakymu apie aukles 100 proc. sutinku.
pvz, savo auklei blogo žodžio nesu pasakiusi, nors priežasčių tikrai yra, tai ji man baigia ant galvos užlipt. Už ką auklei atiduot visą savo atlyginimą, jei ji per 5 savaites nėkart nesugebėjo vaiko į lauką išvest??
Faktas tas, kad auklių yra visokių - vienos ir už 300 lt vaiką kaip savo mylės, kitos ir 1200 tik savo laiką atbus.