Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės darbo užmokestis

QUOTE(bedugne @ 2006 04 03, 13:56)
Cia kiek vaiku ji uz tuos 4 Lt ziuri? Visus 3? unsure.gif

Ne brangioji ji žiūri tik viena vaiką.Kitus jau nebereikia prižiūret ,nežinau apie ką tu galvuoji tokia nustebusi Vilniuje aukliu tokios kainos 4Lt valanda ar gi tokios nerealios kainos schmoll.gif .
Visada galvuoju ar manę tenkintu toks uždarbis ir ,ar aš labai jau stengčiausi dirbt jeigu atlygynimas manes netenkintu,taip pat ir kiti žmonės.
Auklė patenkinta nuo puses metuku prižiūri vaiką ,mes ne keitem aukliu ,kai mūsų draugai kurie ieško po 600 Lt ir keičia kas mėn.
Manau jeigu negali moketi žmogui ,tai gal pačiam geriau būti su vaiku.Žinoma jeigu tam žmogui tinka 600Lt tai aišku nėr kalbos,Bet viskas pabrango nerealiai ,pragyvenimo lygis taip pat rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bru @ 2006 04 03, 13:36)
Tai pamokyk -sias (Durneles) 4u.gif

Na jei turi tegul moka, dvi drauges turiu Kaune, kurios super aukles turi, o moka 350 Lt.Ir abi puses patenkintos.

Taip ir iskeliamos tos kainos, vat atsiranda tokiu zmogeliu........kurios dar ir prasivardziuoja doh.gif O paskui kalbama, oi kokios kainos, norint pasisamdyti aukles doh.gif

Mamytes turim pacios tvarka daryti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2006 04 03, 14:22)
Ne brangioji ji žiūri tik viena vaiką.Kitus jau nebereikia prižiūret ,nežinau apie ką tu galvuoji tokia nustebusi Vilniuje  aukliu tokios kainos 4Lt valanda ar gi tokios nerealios kainos schmoll.gif .
Visada galvuoju ar manę tenkintu toks uždarbis ir ,ar aš labai jau stengčiausi dirbt jeigu atlygynimas manes netenkintu,taip pat ir kiti žmonės.
Auklė patenkinta  nuo puses metuku prižiūri vaiką ,mes ne keitem aukliu ,kai mūsų draugai kurie ieško po 600 Lt ir keičia kas mėn.
Manau jeigu negali moketi žmogui ,tai gal pačiam geriau būti su vaiku.Žinoma jeigu tam žmogui tinka 600Lt tai aišku nėr kalbos,Bet viskas pabrango nerealiai ,pragyvenimo lygis taip pat rolleyes.gif

Vilniuje labai skirtingos kainos, jeigu ka.Esu vilniete, moku aiklei 3Lt/val.ir mokeciau daugiau gal, jei matyciau, kad yra uz ka moketi.
O tavo issireiskimas, kad geriau paciai su vaiku buti, jei negali aukles samdyti, tai visai stupid.gif Pagalvok dar karta, ka cia parasei, ok? Jei butu pasirinkimas, buciau pati su vaiku.Deja, del tos pacios priezasties , kuria mini-kad viskas brangsta ir t.t., ne visada mamos gali rinktis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bedugne: 03 balandžio 2006 - 15:35
QUOTE(Jurra @ 2006 04 03, 14:47)
Na jei turi tegul moka, dvi drauges turiu Kaune, kurios super aukles turi, o moka 350 Lt.Ir abi puses patenkintos.

Taip ir iskeliamos tos kainos, vat atsiranda tokiu zmogeliu........kurios dar ir prasivardziuoja doh.gif O paskui kalbama, oi kokios kainos, norint pasisamdyti aukles doh.gif
Mamytes turim pacios tvarka daryti bigsmile.gif

Gal kokia mirksiukas.gif niekam tikusia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bedugne @ 2006 04 03, 15:56)
Vilniuje labai skirtingos kainos, jeigu ka.Esu vilniete, moku aiklei 3Lt/val.ir mokeciau daugiau gal, jei matyciau, kad yra uz ka moketi.

Gerai pasakyta thumbup.gif As ir mokeciau daugiau, jei butu uz ka, bet kartais tai paciai auklei vietoj 500 lt, duok 1500 ir butu visiskai tas pats.

O brangsta viskas ne tik auklems, o ir mamoms, nors atlyginimai ne visu mamu kyla doh.gif

Papildyta:
QUOTE(bru @ 2006 04 03, 16:18)
Gal kokia  mirksiukas.gif  niekam tikusia  doh.gif

Deja, deja thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif moteriskaites,manau net geresnes, ne ta, kuriai 800 mokat lotuliukas.gif Pasiseke tai auklei uzkibti ....lotuliukas.gif lotuliukas.gif Lepinkit ir toliau, greit didesnio atlygio ji paprasys biggrin.gif O jus toliau mokekit mirksiukas.gif
Atsakyti
Tikrai nenorėčiau dirbti Jurros aukle.. Jei ji taip bendrauja su savo aukle, tai nieko nuostabaus, kad nieko gero atgal nesulaukia. Dar tas suabsoliutinimas "jus auklės visos tokios" ir pan., nesu auklė, bet mane žiauriai užkabino, reiktų gal šiek tiek pagarbos kitiem žmonėm turėti nepriklausomai nuo to ar jie prezidentai ar kiemsargiai ar auklės blink.gif
Atsakyti
QUOTE(SweetTalk @ 2006 04 03, 09:59)
O del darzeliu - paprastai 1 grupe priziuri min 2 aukles + kartais ir auklyte - bent jau taip buvo anksciau smile.gif

Jo yra 2 auklėtojos, tik viena dirba iš ryto, kita po pietų. Arba viena viena dieną, kita - kitą. Taiva, grupėje yra 2 žmonės ir apie 20 vaikų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2006 04 03, 14:22)
Ne brangioji ji žiūri tik viena vaiką.Kitus jau nebereikia prižiūret ,nežinau apie ką tu galvuoji tokia nustebusi Vilniuje  aukliu tokios kainos 4Lt valanda ar gi tokios nerealios kainos schmoll.gif .
Auklė patenkinta  nuo puses metuku prižiūri vaiką ,mes ne keitem aukliu ,kai mūsų draugai kurie ieško po 600 Lt ir keičia kas mėn.

pagirinas poziuris thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

jurra
As ir mokeciau daugiau, jei butu uz ka,

o gal ir aukle dirba tiek,kiek moki.jei daugiau moketum,ji geriau dirbtu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pesimiste @ 2006 04 03, 18:30)

o gal ir aukle dirba tiek,kiek moki.jei daugiau moketum,ji geriau dirbtu? g.gif

pamirštat, mamytės, kad auklė pradėdama dirbt puikiausiai žino, ką reiks daryt, ir kiek už tai gaus. Jei jau auklei per maža pinigų, gali ieškot geresnių pasiūlymų. O jeigu jau sutinka su tokiom sąlygonm, tai ir turi atlikt savo pareigas kaip reikia, o ne " galėčiau geriau dirbt, jei daugiau mokėtų".

Kitas dalykas, kaip čia kažkuri mamytė užsipuolė Jurra, kad ji blogai su aukle elgiasi - aš, pvz, savo auklei blogo žodžio nesu pasakiusi, nors priežasčių tikrai yra, tai ji man baigia ant galvos užlipt. Už ką auklei atiduot visą savo atlyginimą, jei ji per 5 savaites nėkart nesugebėjo vaiko į lauką išvest??
Faktas tas, kad auklių yra visokių - vienos ir už 300 lt vaiką kaip savo mylės, kitos ir 1200 tik savo laiką atbus.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2006 04 04, 08:51)
pamirštat, mamytės, kad auklė pradėdama dirbt puikiausiai žino, ką reiks daryt, ir kiek už tai gaus. Jei jau auklei per maža pinigų, gali ieškot geresnių pasiūlymų. O jeigu jau sutinka su tokiom sąlygonm, tai ir turi atlikt savo pareigas kaip reikia, o ne " galėčiau geriau dirbt, jei daugiau mokėtų".

Kitas dalykas, kaip čia kažkuri mamytė užsipuolė Jurra, kad ji blogai su aukle elgiasi - aš, pvz, savo auklei blogo žodžio nesu pasakiusi, nors priežasčių tikrai yra, tai ji man baigia ant galvos užlipt. Už ką auklei atiduot visą savo atlyginimą, jei ji per 5 savaites nėkart nesugebėjo vaiko į lauką išvest??
Faktas tas, kad auklių yra visokių - vienos ir už 300 lt vaiką kaip savo mylės, kitos ir 1200 tik savo laiką atbus.

Kai samdai auklę šneki apie atlygį,taip pat iškatr turi pasakyti ką ji turi daryti kiekvieną dieną.
Aš iškart pasakiau kad : kiekvieną dieną į lauką minimum 3 val.jeigu labai blogas oras ,aš pati pasakau šiandien neeikit.
Kad žaistu su vaikų daug,nieko daugiau nedaryt tik visą dėmesį vaikui.
Daug skaityt. Kai apšneki iškart abi puses buna patenkintos.Vaikas mano jau viską gali pasakyti ,ir pasakoja man kiekvieną dieną kur buvo ,ką veike ,nors aš pasitikiu savo auklei,dar malonu išgirst ir iš pačio vaiko.Ir kaip jis ją myli aš matau,ir tu pinigų negaila.,nuoširdžiam geram žmogui,kuris visą dieną prižiūri mano vaiką,praktiškai ji aukleja ir augina.
Tai kad kurios nepatenkintos akles darbu išvis neisivaizduoju,kodel tada ją laikot ,kodėl nepasišnekat blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2006 04 04, 09:27)
Kai samdai auklę šneki apie atlygį,taip pat iškatr turi pasakyti ką ji turi daryti kiekvieną dieną.
Aš iškart pasakiau kad : kiekvieną dieną į lauką minimum 3 val.jeigu labai blogas oras ,aš pati pasakau šiandien neeikit.
Kad žaistu su vaikų daug,nieko daugiau nedaryt tik visą dėmesį vaikui.
Daug skaityt. Kai apšneki iškart abi puses buna patenkintos.Vaikas mano jau viską gali pasakyti ,ir pasakoja man kiekvieną dieną kur buvo ,ką veike ,nors aš pasitikiu savo auklei,dar malonu išgirst ir iš pačio vaiko.Ir kaip jis ją myli aš matau,ir tu pinigų negaila.,nuoširdžiam geram žmogui,kuris visą dieną prižiūri mano vaiką,praktiškai ji aukleja ir augina.
Tai kad kurios nepatenkintos akles darbu išvis neisivaizduoju,kodel tada ją laikot ,kodėl nepasišnekat blink.gif

Dziaugiuosi, kad jums pasiseke su aukle.
Musu aukle graziai "issisuko" nuo pietu vaikui darymo, nors taremes, kad darys.Nevisada net puoda nuo sriubos isplauna,vaikui gali uzristi purvina seilinuka,nors svariu spintoj pilna,ant puoduko sake "mamos reikalas pratinti vaika" ir t.t.
Greit jau eisim i darzeli, kenciu sita aukle tik del to, kad ji, manau, nemusa vaiko blink.gif ,i lauka lyg ir isveda(tik uz rankytes laikant pavaiksto doh.gif doh.gif ) ir del to, kad aukliu kaita nera gerai vaikui.
Ir tas virs 600 Lt, kiek ji gauna, nu blyn....NEVERTA JI IR TO schmoll.gif Is principo.
Ateina "atidirbti" ir viskas verysad.gif Jei neturi noro dirbti toki darba, ar sveikatos jau ner, tai kokio velnio eiti dirbti???Ir dar savo kaina drasiai ir konkreciai issako tokios, atejusios, "savo verte" pakelia taip, kad ojoj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bedugne @ 2006 04 04, 10:17)
Dziaugiuosi, kad jums pasiseke su aukle.
Musu aukle graziai "issisuko" nuo pietu vaikui darymo, nors taremes, kad darys.Nevisada net puoda nuo sriubos isplauna,vaikui gali uzristi purvina seilinuka,nors svariu spintoj pilna,ant puoduko sake "mamos reikalas pratinti vaika" ir t.t.
Greit jau eisim i darzeli, kenciu sita aukle tik del to, kad ji, manau, nemusa vaiko blink.gif ,i lauka lyg ir isveda(tik uz rankytes laikant pavaiksto doh.gif  doh.gif ) ir del to, kad aukliu kaita nera gerai vaikui.
Ir tas virs 600 Lt, kiek ji gauna, nu blyn....NEVERTA JI IR TO schmoll.gif Is principo.
Ateina "atidirbti" ir viskas verysad.gif Jei neturi noro dirbti toki darba, ar sveikatos jau ner, tai kokio velnio eiti dirbti???Ir dar savo kaina drasiai ir konkreciai issako tokios, atejusios, "savo verte" pakelia taip, kad ojoj doh.gif

O tu nenori su ja pasišnekėti ramiai,gražiai,pasakyti jai ,kad bukit gera išplaukit po savęs puodus ir lėkštes,ir pasakyk ,kad norėčiai kad vaikas būtu visą laik švarus, maitinti su švariu seilinuku,purvina dėkit į krepšį,vandens negaila.
Nežinau kažkaip reikia kalbetis.
Mūsų šaunuole jei palieku per skubėjima biški aptaškyta plytelė ,ateinu švaru ,gražu. thumbup.gif
Atsakyti