QUOTE(Marinčik @ 2006 04 04, 09:27)
Kai samdai auklę šneki apie atlygį,taip pat iškatr turi pasakyti ką ji turi daryti kiekvieną dieną.
Aš iškart pasakiau kad : kiekvieną dieną į lauką minimum 3 val.jeigu labai blogas oras ,aš pati pasakau šiandien neeikit.
Kad žaistu su vaikų daug,nieko daugiau nedaryt tik visą dėmesį vaikui.
Daug skaityt. Kai apšneki iškart abi puses buna patenkintos.Vaikas mano jau viską gali pasakyti ,ir pasakoja man kiekvieną dieną kur buvo ,ką veike ,nors aš pasitikiu savo auklei,dar malonu išgirst ir iš pačio vaiko.Ir kaip jis ją myli aš matau,ir tu pinigų negaila.,nuoširdžiam geram žmogui,kuris visą dieną
prižiūri mano vaiką,praktiškai ji aukleja ir augina.
Tai kad kurios nepatenkintos akles darbu išvis neisivaizduoju,kodel tada ją laikot ,kodėl nepasišnekat
Dziaugiuosi, kad jums pasiseke su aukle.
Musu aukle graziai "issisuko" nuo pietu vaikui darymo, nors taremes, kad darys.Nevisada net puoda nuo sriubos isplauna,vaikui gali uzristi purvina seilinuka,nors svariu spintoj pilna,ant puoduko sake "mamos reikalas pratinti vaika" ir t.t.
Greit jau eisim i darzeli, kenciu sita aukle tik del to, kad ji, manau, nemusa vaiko
,i lauka lyg ir isveda(tik uz rankytes laikant pavaiksto
) ir del to, kad aukliu kaita nera gerai vaikui.
Ir tas virs 600 Lt, kiek ji gauna, nu blyn....NEVERTA JI IR TO
Is principo.
Ateina "atidirbti" ir viskas
Jei neturi noro dirbti toki darba, ar sveikatos jau ner, tai kokio velnio eiti dirbti???Ir dar savo kaina drasiai ir konkreciai issako tokios, atejusios, "savo verte" pakelia taip, kad ojoj