Noriu pasitarti apie dabartinį auklių atlyginimą Vilniuje.
Po to, vieną rytą į darbą nebeatėjo alkoholikė JŪRATĖ KUPČIŪNIENĖ (ją jau aprašiau juodųjų auklių sąraše 2), kuriai mokėjome 900 (be viršvalandžių), nebežinome, kiek mokėti normaliam žmogui?
Agentūra tvirtina, kad uz 1000 Lt galima pasamdyti rusakalbę auklę, šimtu daugiau mokama lietuvėms. Ar galite tai patvirtinti iš savo patirties?
Tiesa, kiek dabar skambinu pagal skelbimus, tai moterys nori gauti nuo 1200 Lt, o viena studentė, darbo ieškanti vasarai, pareiškė, kad dirbs už 1400 Lt.
QUOTE(Oausteja @ 2007 06 27, 10:36)
Po to, vieną rytą į darbą nebeatėjo alkoholikė JŪRATĖ KUPČIŪNIENĖ (ją jau aprašiau juodųjų auklių sąraše 2), kuriai mokėjome 900 (be viršvalandžių), nebežinome, kiek mokėti normaliam žmogui?
Agentūra tvirtina, kad uz 1000 Lt galima pasamdyti rusakalbę auklę, šimtu daugiau mokama lietuvėms. Ar galite tai patvirtinti iš savo patirties?
Tiesa, kiek dabar skambinu pagal skelbimus, tai moterys nori gauti nuo 1200 Lt, o viena studentė, darbo ieškanti vasarai, pareiškė, kad dirbs už 1400 Lt.

va cia tai kainos!
Jei jau tokiu atlygiu praso, tai mano manymu turetu buti labai kvalifikuotos aukles ir su puikia sveikata. O tokiu manau, viena kita te yra.
Jus pabandykite pati duoti skelbimus, kad ieskote doros atsakingos moters. Manau tikrai atrasite. Sekmes!
ir dar... tikrai nesamdykite zmogaus keliems menesiams. Nes nei jums tai i gera, juo labiau vaikuciui. Vel viskas po keliu menesiu per nauja, paieska, pratinimasis ir t.t.
QUOTE(Oausteja @ 2007 06 27, 10:36)
idomu, kiek dabar turetum uzdirbt, kad auklei tokia alga sumoket galetum?

QUOTE(Oausteja @ 2007 06 27, 12:28)
patikekite, uz tai ir kreipiuosi i supermamas. Kai is musu nepatenkinta del 900 neispejusi pabega prastoka aukle, kyla naturalus klausimas - tai kiekgi moketi gerai auklei? Pagal mano duotus skelbimus kol kas atsiliepia tik darbo vasarai ieskancios studentes, bet ju kainos - po 7-8 Lt/val.
todel as savo vaika ir leisiu i namudini darzeli... nors zinau, kad jam ten bus linksma ir juo uzsiims ir kita diena gavus alga neuzgers ar pan...
noreciau tiket jog viena diena tokias levas aukles isstums is rinkos namudiniai oficialus darzeliai....
labas vakaras,
atsiprasau mamytes, kad truputi ne i tema, bet neradau kur ideti savo skelbima
esu 19-mete pedagoginio universiteto studente, myliu labai vaikucius esu kantri ir svelni, galeciau priziureti Jusu vaikuti visa darbo diena, visa vasarele, jei ka sudominau laukiu ats
ilona 867374903
esu is vilniaus, fabijoniskes
atsiprasau mamytes, kad truputi ne i tema, bet neradau kur ideti savo skelbima

ilona 867374903
esu is vilniaus, fabijoniskes

mes mokam 5lt uz valanda. Cia Kaune. Nereikia nieko papildomo daryti, tik buti su vaiku. Ir tai dar pagal skelbima skambinanciu sulaukem pastabu, kad mes mazai labai mokam. Na, iki tol 3lt mokejom ir tu norinciu buvo per akis. Sako, dabar visi maziausiai 7-8 lt moka. Na, man kazkaip nesitiki. Tik ne auklei be jokios rekomendacijos ar kvalifikacijos. Nors sita, kur dabar susiradom tai su paciom geriausiom rekomendacijom 

QUOTE(Olimpiete @ 2007 06 27, 23:20)
mes mokam 5lt uz valanda. Cia Kaune. Nereikia nieko papildomo daryti, tik buti su vaiku. Ir tai dar pagal skelbima skambinanciu sulaukem pastabu, kad mes mazai labai mokam. Na, iki tol 3lt mokejom ir tu norinciu buvo per akis. Sako, dabar visi maziausiai 7-8 lt moka. Na, man kazkaip nesitiki. Tik ne auklei be jokios rekomendacijos ar kvalifikacijos. Nors sita, kur dabar susiradom tai su paciom geriausiom rekomendacijom 

Ajetus, nu kada tas svaigimas dėl tokių algų pasibaigs???

QUOTE(Agotukas. @ 2007 06 28, 07:36)
Ajetus, nu kada tas svaigimas dėl tokių algų pasibaigs???
Uždirbti 80 lt per dieną ir dar serialus spėt pažiūrėt... Kiba mest darbą ir eit aukliaut 

Tai man irgi jau atrodo, kad cia ispindejimas

QUOTE(Oausteja @ 2007 06 28, 09:54)
Gal galite kas daugiau parasyti? Labai laukciau siuo metu realiai idarbinusiu aukles mamyciu ir teveliu zinuciu.
Vakar kalbejau su labai saunia kandidate i aukles. Jos pageidaujamas atlyginimas Vilniuje be virsvalandziu - 1500 Lt...
Vakar kalbejau su labai saunia kandidate i aukles. Jos pageidaujamas atlyginimas Vilniuje be virsvalandziu - 1500 Lt...
O su viršvalandžiais du?