Aš moku dabartinei auklei po 3lt/val, Kaune. Pagamina vaikiui(2,5m) valgyt, kartais pagrindinį kambarį prabraukia, virtuvė visad švari, su vaiku užsiima. Klausiat, kur tokią pigią radau? Ogi kaimynę (durys šalia) pensininkę pasišnekinau, nei jai važiuot, gaišt laiko, o savaitėj 100lt jai nepamaišo. Vaikis ramus, ilgai miega, sakė ji nepavargsta. Ale jau sakiau kelsiu algą iki 3,5lt/val, nes " bandomąjį" jau praėjo.
Mes 800 lt/men. mokame. Priziuri visa darbo diena, valgyt isverda vaikui. Labai puiki moteris, tvarkinga, netingi su vaiku uzsiimti. Geresnes nerasciau
Sveikutes, norėčiau pasitarti su patyrusiomis mamytemis. Išvažiuojame savaitei į užsienį, bet nenorime vežtis savo hiperaktyvaus vaiko (10 metų), susiradome auklę tam laikotarpiui, tai užsiprašė 500 Lt. man kažkaip atrodo daug, nes dienomis vaikas bus stovykloje, o su aukle nuo 17 val. iki 8 ryto ir tik 2 paros savaitgalio. Norėčiau jūsų patarimo, ką apie tai manote
QUOTE(julys @ 2007 06 13, 18:43)
Sveikutes, norėčiau pasitarti su patyrusiomis mamytemis. Išvažiuojame savaitei į užsienį, bet nenorime vežtis savo hiperaktyvaus vaiko (10 metų), susiradome auklę tam laikotarpiui, tai užsiprašė 500 Lt. man kažkaip atrodo daug, nes dienomis vaikas bus stovykloje, o su aukle nuo 17 val. iki 8 ryto ir tik 2 paros savaitgalio. Norėčiau jūsų patarimo, ką apie tai manote
oho,na man irgi zada atvesti vaika 8 metu,bet cia mano drauges,tai pinigu neimu,bet....................jei ne drauges tai ne daugiau kaip 300lt
O cia kokiame mieste?
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 06 13, 17:25)
oho,na man irgi zada atvesti vaika 8 metu,bet cia mano drauges,tai pinigu neimu,bet....................jei ne drauges tai ne daugiau kaip 300lt
O cia kokiame mieste?
O cia kokiame mieste?
Na kur gi daugiau gali buti tokios ispustos kainos, aisku-VILNIUJE
O kokios kainos dominuoja Vilniuje, jei mamytė augindama savo vaikelį šalia prižiūri kitą?
Taip pat praso 5 lt už valanda,bet tik su jos maistu....Va taip
visur skirtingas uzmokestis,pas mus,Druskininkuose kaikurios aukles praso 6lt uz valanda,man taip pat reikia aukles,bet tik kas antrai savaitei, nuo 10 iki 19val,o kartais tik iki17val,savaitgaliai laisvi,mano mergaitei 1metukas,galiu pasiulinti tik 300lt uz tas 2savaites per menesi,bet bijau,kad taip ir nerasiu aukles,o dar tokiai mazyte dukryte labai sunku patiketi svetimam zmogui.
ruosiuosi susirasti aukle 1metuku dukrytei,nezinau net nuo ko pradeti
Susiradau nuo rudens auklę Jonavoje. Dabar Jonavoje kainos 2,5-3 LT/val. Susutarėm už 2,5 Lt/val. Žiūrės nuo pirmad. iki penktad. pilną darbo dieną.
Aš tai auklei moku 2 lt už valandą. Gyvenu miestelį (Šakių raj. ). Ir būna visa darbo diena .
maniškė būna 2-3val. lauke su mažuoju ir tiktai. moku siaubingai daug - 17lt. už kartą, nepriklausomai, ar dvi ar tris val. išbuvo.. bet niekur kitur nerandu, o be to labai gražiai su mano berniuku, tai ..
nu, va tiek
nu, va tiek