Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės darbo užmokestis

O kažin koks užmokestis Šiaulių auklėms? g.gif Ar skiriasi nuo Vilniaus, Kauno? cool.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos turiu klausima, kiek moketi auklei kuri priziuretu dvynius, jiems 2metai bet kartu butu ir mano mama, aisku ne visa diena mama butu, bet auklei valgyt ir kambaru tvarkyti nereiketu....

Atsakyti
Siandien susitikau kaimyne, kuri daug metu dirba aukle, pati dar gal iki 40. Ji kaip tik keicia darba. Priziures 4 ir 6 metu vaikus, nuo rudens vienas eis i mokykla. Jai mokes beveik 3000 Lt. Veiksmas Vilniuj
Atsakyti
QUOTE(Reina @ 2007 05 22, 11:45)
Siandien susitikau kaimyne, kuri daug metu dirba aukle, pati dar gal iki 40. Ji kaip tik keicia darba. Priziures 4 ir 6 metu vaikus, nuo rudens vienas eis i mokykla. Jai mokes beveik 3000 Lt. Veiksmas Vilniuj

Tai čia jau turbūt guvernantė, kalbanti trim užsienio kalbom? bigsmile.gif Kiek tėvai tuomet uždirba? 10 000 kiekvienas?
Atsakyti
QUOTE(Agotukas. @ 2007 05 22, 13:59)
Tai čia jau turbūt guvernantė, kalbanti trim užsienio kalbom?  bigsmile.gif Kiek tėvai tuomet uždirba? 10 000 kiekvienas?

Manau, kad tevai uzdirba pakankamai, kad gali tiek moket. Dar yra moteris, kuri tvarko namus. Siais laikais pilna gerai gyvenanciu zmoniu.... O aukle tikrai niekuo neissiskirianti moteris, tiesiog sugebanti uzimti vaikus, sugebanti susitvarkyti, kad jos klausytu ir siaip matyt turinti neblogas rekomendacijas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reina: 22 gegužės 2007 - 12:08
Ir is viso kok cia pavydeti ar diskutuoti,kiek tie teveliai tada uzdirba.Gal jie tukstanciais uzdirba ir ka negali sau moketi auklei ar namu tvarkytojai didesniu pinigus negu vidutinias pajamas turintis.Dziaugtis reikia,kad zmones ne kokie skupus kiekviena centa skaiciuojantis,o turi ir kitiem negaili moketi.Juk gal uz ju darba irgi per daug mokama yra,bet juk niekas nediskutuoja kodel lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai kad gal cia niekas nepavydi, tiesiog aiskeja kainu tendencija ir ne i vaiku tevu puse - kainos kyla. Maniskis dabar serga ir neina i darzeli, tai auklei komu po 50 Lt uz diena.
Atsakyti
QUOTE(Reina @ 2007 05 22, 14:49)
Tai kad gal cia niekas nepavydi, tiesiog aiskeja kainu tendencija ir ne i vaiku tevu puse - kainos kyla. Maniskis dabar serga ir neina i darzeli, tai auklei komu po 50 Lt uz diena.

lotuliukas.gif na cia gi privaloma aukle samdytis,juk yra kitu variantu.As skaitau,kad aukle jau prabanga seimai,kaip ir namu tvarkytoja ar vairuotojas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 05 22, 14:13)
lotuliukas.gif na cia gi privaloma aukle samdytis,juk yra kitu variantu.As skaitau,kad aukle jau prabanga seimai,kaip ir namu tvarkytoja ar vairuotojas lotuliukas.gif

O aš skaitau, kad kol tėra vienas pasirinkimas - valstybinis darželis, auklė nėra jokia prabanga liezuvis.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas. @ 2007 05 22, 14:31)
O aš skaitau, kad kol tėra vienas pasirinkimas - valstybinis darželis, auklė nėra jokia prabanga liezuvis.gif

o kai vaikui sueina metukai ir nebegauni pinigeliu ir reikia eiti dirbti mamytei,juk is vyro nemanau kam malonumas gyvent..va tai i lopseli vieneriu metuku nevesi gal.. ax.gif
Atsakyti
As tai nemanau, kad aukle prabanga. Man mano vaiko savijauta yra svarbiau, o geros savijautos, mano nuomone, lopselis uztikrint negali. Aisku, kitas dalykas, jei mama uzdirba 1000 Lt ir ji reikia atiduot auklei, gal ir neverta tada eit i darba, bet is kitos puses, gal tetis uzdirba zymiai daugiau, o mama nori eit i darba. Kiekviena gi seima tvarkosi taip, kaip iseina jiems geriausiai.
Sitoj temoj kalbam apie aukles darbo uzmokesti, o ne apie tai verta ja samdyt ar ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reina: 23 gegužės 2007 - 11:29
Snekejau su mamytem apie kainas Kaune, tai 3-4lt/val.
Atsakyti